• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar günaydın maggiden hediyesi gelen var mı gelen olursa foto eklesin ben de eklerim beklemedeyim ama gelir mi emin de değilim artık :))) yalan söylediler bayramdan önce kargoladık diye , kimseye birşey gelmemişti .. bu arada geçen hafta twitterdan uyum 50 tl çek kazandım ve doygun ekmekten ekmek kolisi .. o kadar ekmeği napıcaz bilmem konu komşuya dağıtırım artık :)) facebook yarışmalarından yana hiç şansım yok çekiliş varsa ben kesin yokum o kadar şanssızım yani .. katılmadığım şey kalmadı ama hiçbirinde yokum :)))) gene de eğlence olsun diye devam :))

Magginin ürünleri zaten çok geç ulaşıyor o yüzden biraz beklemekte fayda var en azından birilerinin gelecektir böyle bişeyle adını karalamaz ki daha önceki kampanyalarda bunlardan daha fazla hediye dağıtımı yaptı

Pekte yeni yarısma yokmuş yahu nerde bu yarısmalar :10: zaten bazıları bayram yuzunden kazananları bile acıklamadı :19:

Arkadaşlar şu pandanın bir püfü varmı acaa okadar oynuyorum sıralamaya giremiyorum çok istiyorum yaa çocuklar için :16::16:

şu oyunu oynuyoruz saatlerce ama neden sıralamaya giremiyoruz anlamış değilim.kaç kere bende burda sordum yanıt alamadım nedense.kızlar şu sıralamayagirme olayı ve özellikle puanları kayd etmeyş anlşatırmısınız.oyunu tekrar oyna deyip oynuyorum puanlar çoğalınca çıkıyorum ama sıralamada yokum:((

Back
X