mrb kızlar.. sevgimi örüyorum yarışmasından kazandığım çerçeve geldi.. anneme hediye etcem, muslukları açar yine kesin :) Eki Görüntüle 780341
çok hızlılarmış maşallah bu yarışma biteli 2 sene oldu
çok güzelmiş güle güle asın duvarınıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar.. sevgimi örüyorum yarışmasından kazandığım çerçeve geldi.. anneme hediye etcem, muslukları açar yine kesin :) Eki Görüntüle 780341
bende su videolu yarısmalara sinir oluyorum pufff
elidorlarım geldi kızlar 1000 kişiye verilen vardı ya
Eki Görüntüle 779909
Pandanın dondurma yarışmasında gerçekten isteyince oluyormuş en fazla 67350 yaptım çok şükür
tek seferdemi yaptın yoksa biriktirerekmi..
Berenim sende de hiç şans yok kuzum ya![]()
içim parçalanıyo bu kızabi yatıra neyim gitse diyom
![]()
selamlarrrr kızlarrr
bi süre yoktum hem burda hem yarışmalarda..bu hafta bizim ikizlerin 1. yaş günlerini kutladık..çok yoruldum halada kendime gelemedim ama değdi valla çok güzel olduu..rabbim bahtlarınıda güzel eylesin inşallah..
şöyle bir geçmişe baktım neler kaçırmışım diye..gülay maşallah yine şansın yerinde tebriklerr..
pamukannnesi karar verdim bundan böyle yazmalı yarışmalarda banada yardım edeceksin![]()
burda sen varken ben boşa kafa patlatıyorum
şaka bi yana bravo valla tebrik ediyorum seni..bende edebiyatım iyi sanaıyomuşum ama anlaşılan o ki sandığım gibi iyi değilmiş kendimi kandırmışım bunca zaman
![]()
kazanan diğer arkadaşlarıda tebik ediyorum..kazanamayanlarıda teselli etmek isterdim ama diyecek bişey bulamadım şuan :44: kısmet diyelim ne yapalım artık uğraşmaya devam![]()
cnm tşk.. olur mu ya aşk olsun.. eminim sende çok iyisindir, insanın kısmetinde varsa oluyo işte..bu arada doğum günü resimleriniz harika.. çok uğraşmış emek vermişsin belli, ama değmiş.. unutulmayacak bi gün olmuş
ana kız tokanıza,oğlunun da papyonuna bayıldımmm
maşallah diyeyim onlara... daha nice yaşlara inş..
bi de sormadan duramıcam, hediyeleriniz vardı galiba misafirlere, pembe mavi çözemedim ben onları ya, çatladım meraktan :))