yarışmaların içerikleri iyicene değişiyor..1 tane birşey verecek;onu beğen,şunu beğen,3 ürün beğen paylaş,sitesine üye ol,twitter da paylaş artı 1 çekiliş hakkı..blogunda paylaş artı 3 çekiliş hakkı..ay nedir bu böyle!!!!!! öyle olan hiçbirşeye katılmıyorum..dakikalarca uğraş dur,sonra versinler 1 hediye..o da tanıdığına gitmez ise,şansın olur belki..
bir de şimdi sayfanda paylaş,arkadaş listene beğendir devri başladı..o da tuhaf....
bir de hani cem bioletti var,kek kalıbı veren..özelden yazıştık şartları hk.kazanmanız için listenizi davet edeceksiniz ve çoğu sayfayı beğenmiş olacak dedi...yani fake hesaplı kampanyacılara gün doğdu...zaten kazananların isimlerine bakınca birkaç tanesi aynen buna uyuyor..belki listesinde var 2000 kişi,o kazanmıyacak da kim kazanacak..
ben sanırım firmaların direk yaptıkları çekilişlerde şanslıyım..yani soru sorup cevap yolllanıyor ya hani..işte onlarda genelde bugüne kadar hep onlardan kazanmışım baktım da..bir de ilk 10,ilk 20 'ye olanlarda kazanabiliyorum..gerisi yok ..
bu arada panda dondurmanın yeni oyununa baktınız mı? dondurmalar altında saklı stick bulmaca..sayfanın açılmasıyla bit kadar dondurmaların görünmesi ve yok olması bir oldu!!!!! ve ardından hakkınız bitti dedi..mikroskobik dondurma koymuşlar,1 saniyede yok oluyorlar..
kadınlar ne ister oyununa gelince..hergün mü oynanacak? 6 ürün dolana kadar mı oynanacak acaba?
bu arada haftasonunda bana mercedes'den şapka ve yelek geldi..ama kazananlar listelerine dönüp baktım,hiçbirinde adım yok..ne yapmıştık ki acaba? bulamadım onu da..
loreal denem boyu hala gelmedi.
şimdilik haberler böyle.
aynen canım ben zaten siteye üye ol diyenlere hiç katılmıyorum...kitap dışındaki beğen paylaşlarda çok fazla katılım yapmıyorum..dediğin gibi sıkıcı olmaya başladı..bu arada şimdi aklıma geldi.senin adını fida film kazanalarda gördüm haberin varmıydı canım
çözemedim...3 hak veriyor,sonra tek hak veriyor..form yok,öylesine takılıyorum..
3 hakla 6 farklı ürünü bulmak gerekiyor 6 ürünü bulunca da sıralamada 100 ve katlarındaysanız hediye sepeti kazanıyorsunuz yani epey zor fakat ben dünden beri uğraşıyorum az önce 100'ün katlarına denk geldim şansa hediye sepeti kazandınız dedi ve forma git yazısı vardı bende formu doldurmak için tıkladım ve sayfa dondu form filan çıkmadı yani o kadar uğraş 6 ürün toplamayı ve 100. sırada olmayı başar ve sonuç 0
ben bir kaç kez oynadım en fazla 5 marka topladım ama sonra form çıktı sorunsuz doldurdum ben. birde %20 kod verdi :)napcaksam artık.. bişiycik anlamadım :44::44: