Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://fikirsensin.com/sites/default/files/rodilogo/rodi1.jpg
arkadaşlar bu logoyu bilen varmı...araştırmadığım bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım ben bu logo yu ...tanıdık geliyor ama çıkartamıyorum bir türlü:26:
kızlar mrb.. bi haftadır tatildeydim yeni döndüm.. bakamadım hiç foruma.. umarım güzel hediyeler kazanmışsınızdır :) bende neler kaçırdım acaba :18: ben yokken buzdolabım gelmiş, saolsun yengem almış.. keşke hepimiz komşu olsaydık da beraber bi ıce tea partisi yapsaydık :) evde benden başka içen yok... dağıttım bende çoğunu... Eki Görüntüle 797212 Eki Görüntüle 797213
kızlar mrb.. bi haftadır tatildeydim yeni döndüm.. bakamadım hiç foruma.. umarım güzel hediyeler kazanmışsınızdır :) bende neler kaçırdım acaba :18: ben yokken buzdolabım gelmiş, saolsun yengem almış.. keşke hepimiz komşu olsaydık da beraber bi ıce tea partisi yapsaydık :) evde benden başka içen yok... dağıttım bende çoğunu... Eki Görüntüle 797212 Eki Görüntüle 797213
pamukannesi hediyen gelmiş saglıklı güzel günlerde kullan inşallah