• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

niye ben buluyorum :26: aynı yerinde durmuyo mu

hayır çok onceden hiçbir baslığa uymayan yazılardaydı.. sadece uyeler gorsun dıye buraya alındı.. sonra yonetıcı konunun yavasladığını dusunup 2-3 gun once yıne hiçbir baslığa uymayan yere aldırdı.. ve son nokta bugun yıne buradayyııızzz :9:

Şimdi #OkulluOlduk, Sınıfları Doldurduk!

Çocuğunuzun okuldaki anlarının fotoğraflarını #OkulluOlduk hashtag’i ile sayfamızda paylaşın, çocuklara özel Hayat Su ürünlerinden ve Disney karakterli beslenme çantalarından kazanma şansı yakalayın!

iyi geceler kızlar..

chemcat dan haberi olan varmı taşınıcaktı ya yerleşemedimi daha acaba..yada sanırım neti bağlatmamış olabilir..
bide duygubulut canım sende pek uzaklaştın buralardan nerelerdesin?

bugün banada tavsiye kanalından paket geldi aynı içerik..

Canım benim pc nin ekranı kırılmıştı tv ye bağlayıp giriyordum aylardır.Emir de iyice hareketlendi. Pc yi çekiyor diye kaldırmıştım. En son pc tamamen gitti bozuldu. Bi kaç hafta sonra yeni alıcaz o zaman katılırım inşallah bol bol :) Chemcatı bende merak ediyorum

iyi geceler kızlar..

chemcat dan haberi olan varmı taşınıcaktı ya yerleşemedimi daha acaba..yada sanırım neti bağlatmamış olabilir..
bide duygubulut canım sende pek uzaklaştın buralardan nerelerdesin?

bugün banada tavsiye kanalından paket geldi aynı içerik..

kızlar tavsiye kanalına bende üyeyim ama hiç birşey kazanamadım.ne yapmam gerekiyor

hayır çok onceden hiçbir baslığa uymayan yazılardaydı.. sadece uyeler gorsun dıye buraya alındı.. sonra yonetıcı konunun yavasladığını dusunup 2-3 gun once yıne hiçbir baslığa uymayan yere aldırdı.. ve son nokta bugun yıne buradayyııızzz :9:

ya ben hiç farketmedm
:37:

Back
X