Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"Aygaz Gövde Kuşaklı Küçük Tüp Şampiyonşip" başlıyor…
Sen de bobiler.örg’te yarışmaya katıl, Aygaz gövde kuşaklı küçük tüpleri montele iPad Mini kazanma şansını yakala! Aygaz Sampiyonsip

sevimlikedimmmmm tebrikler, lipton ıce tea dan ıpad kazandın :))
cnm ya nasıl sevindim anlatamam... :52:

sevimlikedimmmmm tebrikler, lipton ıce tea dan ıpad kazandın :))
cnm ya nasıl sevindim anlatamam... :52:

canımmmm,şuan şoktayımmm..oğlanın veli topnaltısı var,giyindim çıkmadan tekrar tıklıyım dedi ki,lipton açıklanmış,,ay ismimi görünce dondum kaldım,sayfayı belki 5-6 defa yeniledim..ay resmen benim ismim:)) yani ne diyeyim,ne yapıyım..dondum kaldım...okula nasıl gideceğim bakalım...çok teşekkür ediyorum...hep ipad veren yarışmalara katılıyordum,birgün mutlaka olacak diye hep evrene pozitif mesaj yolladım..artık katılmam,inşallah şans başka arkadaşlarıma da gelsin,çok ama çok sevindim..eşimi aradım hemen,hadi ya dalga geçme dedi:)) vallahi diyince o da aaaaa dedi..oğluşum istiyordu ama artık yeter..bir kere de kendime olsun elektronik birşey:)))offf ya arkadaşlar çok mutluyum yaaa..acaba hangi sloganı kabul etmişler..daha güzelleri sizlere olsun inşallah.sağolun.

canımmmm,şuan şoktayımmm..oğlanın veli topnaltısı var,giyindim çıkmadan tekrar tıklıyım dedi ki,lipton açıklanmış,,ay ismimi görünce dondum kaldım,sayfayı belki 5-6 defa yeniledim..ay resmen benim ismim:)) yani ne diyeyim,ne yapıyım..dondum kaldım...okula nasıl gideceğim bakalım...çok teşekkür ediyorum...hep ipad veren yarışmalara katılıyordum,birgün mutlaka olacak diye hep evrene pozitif mesaj yolladım..artık katılmam,inşallah şans başka arkadaşlarıma da gelsin,çok ama çok sevindim..eşimi aradım hemen,hadi ya dalga geçme dedi:)) vallahi diyince o da aaaaa dedi..oğluşum istiyordu ama artık yeter..bir kere de kendime olsun elektronik birşey:)))offf ya arkadaşlar çok mutluyum yaaa..acaba hangi sloganı kabul etmişler..daha güzelleri sizlere olsun inşallah.sağolun.
güle güle kullan cnm... :)
bende görünce çok sevindim, çok istediğini bildiğim için... isteyince oluyomuş demek ki...
ama oğluşun sana bırakmaz söyliyim :9: benimkiler el koydular çoktan...
darısı tüm isteyenlerin başına...:7:

tekrar tebrikler canım..güle güle kullan..senin adına çok sevindim..

bendede accık ümit vardı ama kısmet değilmiş..herkes konuyu farklı algılamış..çoğu tekerleme tarzı yollamış..mesela bende hararetli anımda söyleyebileceğim cümleler yazmıştım :44:

bir ben kaldım yaaa :ssz: ıpad kazanmayan...banada kociş haber verdi açıklanmış ama üzülme ben sana alırım dedi...ben satın almak istemiyorumki :1: inat ettim kazanıcam..sıra bende artık kızlar :37:

tekrar tebrikler canım..güle güle kullan..senin adına çok sevindim..

bendede accık ümit vardı ama kısmet değilmiş..herkes konuyu farklı algılamış..çoğu tekerleme tarzı yollamış..mesela bende hararetli anımda söyleyebileceğim cümleler yazmıştım :44:

bir ben kaldım yaaa :ssz: ıpad kazanmayan...banada kociş haber verdi açıklanmış ama üzülme ben sana alırım dedi...ben satın almak istemiyorumki :1: inat ettim kazanıcam..sıra bende artık kızlar :37:
inş cnm... senden de beklioruz...
ya bende tam anlayamadım ne yazacağımı, o yüzden hiç katılmadım...

https://www.facebook.com/MGmodagirls

https://www.facebook.com/1001Keyif
https://www.facebook.com/pages/Ayakkabı-terlik/212237312285859
https://www.facebook.com/pages/Rengarenk-Yarışmalar/523437294403654
https://www.facebook.com/AlisverisZamani34

sevimlikedimm tbrkler cnm cok sevındım.. lezıtadanda ben kazanmısım insan cok sevınıyor :21:

tebrikkk ederim aslında bende çok ümitliydim ama olmadıı ne yazdınız acaba çok merak ettim tekrar tekrar tebrik ederim inşallah birgün burda oleyyyy diye bir çıglık atarım :27::1:

Back
X