Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevimlikedimmmmm tebrikler, lipton ıce tea dan ıpad kazandın :))
cnm ya nasıl sevindim anlatamam...![]()
güle güle kullan cnm... :)canımmmm,şuan şoktayımmm..oğlanın veli topnaltısı var,giyindim çıkmadan tekrar tıklıyım dedi ki,lipton açıklanmış,,ay ismimi görünce dondum kaldım,sayfayı belki 5-6 defa yeniledim..ay resmen benim ismim:)) yani ne diyeyim,ne yapıyım..dondum kaldım...okula nasıl gideceğim bakalım...çok teşekkür ediyorum...hep ipad veren yarışmalara katılıyordum,birgün mutlaka olacak diye hep evrene pozitif mesaj yolladım..artık katılmam,inşallah şans başka arkadaşlarıma da gelsin,çok ama çok sevindim..eşimi aradım hemen,hadi ya dalga geçme dedi:)) vallahi diyince o da aaaaa dedi..oğluşum istiyordu ama artık yeter..bir kere de kendime olsun elektronik birşey:)))offf ya arkadaşlar çok mutluyum yaaa..acaba hangi sloganı kabul etmişler..daha güzelleri sizlere olsun inşallah.sağolun.
canımmmm,şuan şoktayımmm..oğlanın veli topnaltısı var,giyindim çıkmadan tekrar tıklıyım dedi ki,lipton açıklanmış,,ay ismimi görünce dondum kaldım,sayfayı belki 5-6 defa yeniledim..ay resmen benim ismim:)) yani ne diyeyim,ne yapıyım..dondum kaldım...okula nasıl gideceğim bakalım...çok teşekkür ediyorum...hep ipad veren yarışmalara katılıyordum,birgün mutlaka olacak diye hep evrene pozitif mesaj yolladım..artık katılmam,inşallah şans başka arkadaşlarıma da gelsin,çok ama çok sevindim..eşimi aradım hemen,hadi ya dalga geçme dedi:)) vallahi diyince o da aaaaa dedi..oğluşum istiyordu ama artık yeter..bir kere de kendime olsun elektronik birşey:)))offf ya arkadaşlar çok mutluyum yaaa..acaba hangi sloganı kabul etmişler..daha güzelleri sizlere olsun inşallah.sağolun.
inş cnm... senden de beklioruz...tekrar tebrikler canım..güle güle kullan..senin adına çok sevindim..
bendede accık ümit vardı ama kısmet değilmiş..herkes konuyu farklı algılamış..çoğu tekerleme tarzı yollamış..mesela bende hararetli anımda söyleyebileceğim cümleler yazmıştım :44:
bir ben kaldım yaaaıpad kazanmayan...banada kociş haber verdi açıklanmış ama üzülme ben sana alırım dedi...ben satın almak istemiyorumki
inat ettim kazanıcam..sıra bende artık kızlar
![]()
canımmmm,şuan şoktayımmm..oğlanın veli topnaltısı var,giyindim çıkmadan tekrar tıklıyım dedi ki,lipton açıklanmış,,ay ismimi görünce dondum kaldım,sayfayı belki 5-6 defa yeniledim..ay resmen benim ismim:)) yani ne diyeyim,ne yapıyım..dondum kaldım...okula nasıl gideceğim bakalım...çok teşekkür ediyorum...hep ipad veren yarışmalara katılıyordum,birgün mutlaka olacak diye hep evrene pozitif mesaj yolladım..artık katılmam,inşallah şans başka arkadaşlarıma da gelsin,çok ama çok sevindim..eşimi aradım hemen,hadi ya dalga geçme dedi:)) vallahi diyince o da aaaaa dedi..oğluşum istiyordu ama artık yeter..bir kere de kendime olsun elektronik birşey:)))offf ya arkadaşlar çok mutluyum yaaa..acaba hangi sloganı kabul etmişler..daha güzelleri sizlere olsun inşallah.sağolun.