Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar
https://www.facebook.com/sarayhalionline?ref=ts&fref=ts yeni başlamış yarışma ama saray halısı olanlara göre saray halı resmi koyucakmışız benim var ama oy toplamalı yarışma katılmakta kararsızım sevmiyorum böyle yarışmalara ama arkadaşınız fazla ise katılın
anne lütfen 1 yıllık canbebe yarısmasının kazananlarını acıklamıs hanımlar... facebook sayfasında yazılarla beraber yayınlanmıs katılanlar bı bakıversın.. inşallah ıhtıyacı olan kişiler kazanmıstır..
:44:
slm kızlar
bende bugün coca cola kırmızı kasadan ilk siftahımı yaptım...
aslında acele bir işim vardı tam çıkıyordum eşim aradı..stoklar gelmiş facede gördüm dedi..bende alel acele bir sürü işe yaramaz şey aldım ilk alışım oldu..ama eskilerin yazdığına göre puanları uçurmuşlar..30 puanlık ürünler 300-400 puan olmuş..dandik hoparlörler 1000 puanda...ben bile kayda değmiycek 3-5 parça ürüne 750 puan harcadım