offf aynı psikolojideyiz anlaşılan
döenm dönem yaşanıyo bu durum
ailem sevgilim kim ne dese batıyo bu aralar bana
dersler sınavlar hocalar bi de geçen gün sınav saatini yanlış yazmışım finale giremedim:84::84::84:
inanmıyoruuum yaaa çok kötü bir durum, bi keresinde ben de aynı şeyi yaşadım en azından gecikmeli de olsa yetişmiştim sınava. büt var mı sizde?? inşallah bütte verirsin
al benden de o kadar
ben de öğrenciyim ve dahası evliyim
babamla annemle aram aylardır bozuk, herşeyi tersinden anladığım için
eşimi çok seviyorum, ama ne dese batıyo bana, sürekli ona çatıyorum
gece çalışıyo zaten görüşemediğimiz günler bile oluyo
sınıfımdakilerle cıkıyoruz geziyoruz küçümsemek değil ama hepsi küçük şehirlerden gelmiş, bi çıkıp kahve içmek gibi kültürleri yok
ne zaman cıksak içki içelim içki içelim, 3 yudumla sarhoş oluyolar onları toparlama derdi var bide. yaşadıkları yerlerde etek giyemezlermiş, burda 3 cm etekle geziyolar, her gören laf ediyo, laf atmak değil ama. onlardan da sıkılıyorum. herşeyin yeri zamanı bi adabı vardır diyorum, yeri gelir minilerimizi de çeker gezeriz içeriz eğleniriz de. ama bi sinemaya gitmeyi asla kabul etmezler. 11de sınavdan cıktık sabah, tutturdular içelim diye. aman allahım dedim
komşularımın hepsi yaşlı, ve dahası benimle komşu olmak istiyolar
kötü davranmam tabi ama, 50 yaşında kadınlar hergün oturup ne konuşucam?
kim ne yapsa bana batıyo
ben muafiyet sınavına girme hakkımız olmadıgı için boşuna hazırlık okuyorum bide. bu da iyice canımı sıkıyo.
of allahım bizim bi çaremiz yok mu?
offff offfff herkesin başka başka derdi varmış.. Ne tuhaf arkadaşların varmış canım yaaa, sınıftaki herkes mi öyle,, başkalarıyla arkadaşlık kurmayı denesen..
ailenle aranın bozuk olması da çok can sıkıcı kendimden biliyorum.. bunalımda olduğum için istemeden onları tersliyorum,, en ufacık bi lafları batıyor.. her an gerilmeye hazırım bu aralar..
haliyle onları da geriyorum..:85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?