Çekilmez bir kız oldum yine!

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
neden böyle oldum bilmiyorum. kimseyle muhattap olmak istemiyorum. anneme babama dahi aksi davranıyorum. sabah beni öperek uyandırıyorlar ama bu bile beni rahatsız ediyor.. kimse bana tek bir laf bile etmesin, kimse benimle muhattap olmasın istiyorum..

ben böyle değildim.. çok neşeli ve çok cana yakın bir insandım..
derslerimi çok stres yapıyorum galiba.. ama bu ben değilim.. eski neşeli günlerimi özlüyorum....
:85::85::85:

üniv. mi okuyorsun canım
bende okul yıllarında cok değişmiştim
okul bitince döndüm eski halime bilirim o stresli dönemleri
allah yardımcın olsun

amin canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. en çok da kalp kırdığım için üzülüyorum..
evet üniversite okuyorum. 3. sınıftayım. yüksek lisans düşünüyorum seneye kpss aless üds var. bitirme tezi var. aynı zamanda notlarımı da yüksek tutmam gerekiyor.. hocalar çok zorluyor. haddinden fazle ödev veriyorlarrr..
:83::83::83::83:

offf aynı psikolojideyiz anlaşılan
döenm dönem yaşanıyo bu durum
ailem sevgilim kim ne dese batıyo bu aralar bana
dersler sınavlar hocalar bi de geçen gün sınav saatini yanlış yazmışım finale giremedim:84::84::84:

bazen fazla rahatlık bile insanların dengesini bozmaya yetebiliyor kızlar emin olun..
herşey o kadar rahat ki artık insanlar bundan bile sıkkınlık duyuyor bence:)
rahatlıktan psikolojimiz bozuluyor ve hiç birşey bizi mutlu etmiyor..
bundan kırk elli sene önceki büyüklerimizde sanmıyorum ki böyle depresif durumlar olsun..
bizlere annelerimizin babalarımızın yada her kimse o bi kişinin bir lafı ağır gelirken
eski topraklar hergün her sabah ağır laflar işitmişlerdir emin olun.
kimlerden mi?
eş kaynana kayınpeder görümce kayın birader elti...
bu kadar kişi bile aynı evde yaşayarak her lafı işiterek
bugunlere gelen..
pozitif düşüncelerini gülücüklerini eksik etmeyen kadınlarımızı tebrik ediyorum..
hepimizin annesi bir yakını vardır muhtemelen bunları yaşayan.
o günün şartları ne kadar ağır ne kadar zor..
teknolojiden uzak...
herşeye rağmen yüzlerinden masum gülücükleri eksik olmamıştır eminim..
çünkü çok tanıdığım ve hikayelerine şahit olduğum insanlar var..
konu sahibi arkadaşım umarım en kısa zamanda gülücüklerine kavuşman dileği ile..

bu şekilde olman arada olman yani çok normal önünde seni bekleyen zorluklar var ve sende bunları düşünüp geriyorsun kendini..
ama bu geçici bir süreç hayatın adına...başaracakların yapacaklarının hazzını düşün..umarım atlatırsın bu dönemi..

yazdıklarımı okuyunca kendimi buldum bende bu şekilde davranıyorum aslında istemiyorum ama ne deseler batıyo bana sanki yapılan herşey bana karşı yapılıyor sanıyorum

ben de oyleyim ya her sey bi rekabet, her sinava girmek her yere basvurmak en iyi isi kapmak, keske 50lerde dogsaydim, stresten olcem diye korkuyorum

benimle aynı sorunu paylaşan birilerinin olduğunu görmek biraz da olsa rahatlamamı sağladı. en azından bende bir anormallik olmadığını, herkesin böyle bunalımlara girebildiğini anladım..
belki de biraz fazla mükemmeliyetçiyiz, hayatımızdaki en ufacık bir pürüze dahi tahammül edemiyoruz..
ama insan şükretmeyi bilmeli değil mi? yoksa hep böyle küçücük şeyler bile batar durur..

Son düzenleme:

inanmıyoruuum yaaa çok kötü bir durum, bi keresinde ben de aynı şeyi yaşadım en azından gecikmeli de olsa yetişmiştim sınava. büt var mı sizde?? inşallah bütte verirsin

inanmıyoruuum yaaa çok kötü bir durum, bi keresinde ben de aynı şeyi yaşadım en azından gecikmeli de olsa yetişmiştim sınava. büt var mı sizde?? inşallah bütte verirsin

yok canım valla f1 le kaldım dersten hiç bir mazereti kabul etmiyo bizim hocalar
vize olsa tamam ama final sınavında böyle bişi olduğunda hiç bişi yapılmıyo

al benden de o kadar
ben de öğrenciyim ve dahası evliyim
babamla annemle aram aylardır bozuk, herşeyi tersinden anladığım için
eşimi çok seviyorum, ama ne dese batıyo bana, sürekli ona çatıyorum
gece çalışıyo zaten görüşemediğimiz günler bile oluyo
sınıfımdakilerle cıkıyoruz geziyoruz küçümsemek değil ama hepsi küçük şehirlerden gelmiş, bi çıkıp kahve içmek gibi kültürleri yok
ne zaman cıksak içki içelim içki içelim, 3 yudumla sarhoş oluyolar onları toparlama derdi var bide. yaşadıkları yerlerde etek giyemezlermiş, burda 3 cm etekle geziyolar, her gören laf ediyo, laf atmak değil ama. onlardan da sıkılıyorum. herşeyin yeri zamanı bi adabı vardır diyorum, yeri gelir minilerimizi de çeker gezeriz içeriz eğleniriz de. ama bi sinemaya gitmeyi asla kabul etmezler. 11de sınavdan cıktık sabah, tutturdular içelim diye. aman allahım dedim
komşularımın hepsi yaşlı, ve dahası benimle komşu olmak istiyolar
kötü davranmam tabi ama, 50 yaşında kadınlar hergün oturup ne konuşucam?
kim ne yapsa bana batıyo
ben muafiyet sınavına girme hakkımız olmadıgı için boşuna hazırlık okuyorum bide. bu da iyice canımı sıkıyo.
of allahım bizim bi çaremiz yok mu?

offff offfff herkesin başka başka derdi varmış.. Ne tuhaf arkadaşların varmış canım yaaa, sınıftaki herkes mi öyle,, başkalarıyla arkadaşlık kurmayı denesen..
ailenle aranın bozuk olması da çok can sıkıcı kendimden biliyorum.. bunalımda olduğum için istemeden onları tersliyorum,, en ufacık bi lafları batıyor.. her an gerilmeye hazırım bu aralar..
haliyle onları da geriyorum..
:85::85::85:

cnm sınıfım 16 kişi zaten, çok seçeneğim yok ki
eskiden de çok arkadasım yok londradan 15 yaşında geldim, okula da erken başlamıştım burda liseyi toplam 3 dönem okudum, herkesin arkadas ortamı belliydi vs, benim alışma çabalarım da olunca iice afalladım dogru düzgün arkadasım hiç olmadı. benim ikinci üniversitem. 21 yaşındayım, sınıfımdakilerin ilk olmasına ragmen yaşı 19 20, yaş farkımızda yok ama ne biliym daha önce bunları yaşadıgımdan mıdır nedir bana cok cocuksu geliyolar
valla arkadaslarm hakknda böyle konuşmayı da sevmyrm, sanki küçümsermiş gibi, ama valla bi garip geliyolar bana
eşim yemin ederim melek gibi ya bişeye hayır demedi ne saçma sapan seylerde istesem, onun hareketleri bile batıyo bana. o da bi gün bana patlicak o zaman olan olucak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…