Çekim yasası - manifesting yapanlar var mı

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Merhaba arkadaşlar twitterda tarot hesaplarını takip ede ede hep böyle şeyler düşmeye başladı önüme.

Çekim tasarısını çalıştırdığını dileklerini yazarak çizerek elde ettiklerini söylüyor insanlar.

Bunu deneyimleyen oldu mu?

Merhaba arkadaşlar twitterda tarot hesaplarını takip ede ede hep böyle şeyler düşmeye başladı önüme.

Çekim tasarısını çalıştırdığını dileklerini yazarak çizerek elde ettiklerini söylüyor insanlar.

Ben bir aralar denemiştim işe yaramamıştı. İmajinasyon ve olmuş gibi deftere yazma vs yapmıştım:)

Nasıl yaşıyorsunuz bir kaç ipucu paylaşmak ister misiniz 🌸
kodlamalardan faydalanıyorum ben uzun zamandır mesela acil paraya ihtiyacım varsa 5-2-0 gün içinde rakamları teker teker söylüyorum aklıma geldikçe ya da bileğime yazıyorum her gördüğümde yeniden söylüyorum kendimi kodlamayla ilgili isteğime odaklayarak ve bunu birkaç gün yaptığımda havadan para gelmese bile mutlaka para kazanmama vesile oluyor çok iş yapmıyor olmama rağmen müşteri geliyor pat diye mesela. son 2-3 gündür kilo verme sekansına başladım 4-8-1-2-4-1-2 resmen iştah falan bırakmadı bunun gibi bi çok konuda etkisi var ufak bir araştırmayla hepsini bulabilirsiniz çok önceden öğrendim bu yöntemi ama ciddiye almamıştım :) yeni yeni ekmeğini yiyorum ben de

kodlamalardan faydalanıyorum ben uzun zamandır mesela acil paraya ihtiyacım varsa 5-2-0 gün içinde rakamları teker teker söylüyorum aklıma geldikçe ya da bileğime yazıyorum her gördüğümde yeniden söylüyorum kendimi kodlamayla ilgili isteğime odaklayarak ve bunu birkaç gün yaptığımda havadan para gelmese bile mutlaka para kazanmama vesile oluyor çok iş yapmıyor olmama rağmen müşteri geliyor pat diye mesela. son 2-3 gündür kilo verme sekansına başladım 4-8-1-2-4-1-2 resmen iştah falan bırakmadı bunun gibi bi çok konuda etkisi var ufak bir araştırmayla hepsini bulabilirsiniz çok önceden öğrendim bu yöntemi ama ciddiye almamıştım :) yeni yeni ekmeğini yiyorum ben de
Sayı sekanslarını duyuyorum evet ben de :) teşekkür ederim çok 🌸

Bunlarin gerceklesmesi icin sprituel yasalarin hepsine uymaniz lazim arastirmanizi oneririm hatta bunun hakkinda kitaplar bile var

bana bu konuda özelden yazabilecek birileri var mı? bu aralar merak sardım da. ama hiç uygulamaya geçemedim. bu konuda sohbet etmekten keyif alanlar yazsın bana lütfen :)

Deneyimledim .Oldu. Bu işle ilgilenen bir hanımın verdiği sembolu verdiği müzikle çizip sonra imajine etmiştim.
Belki değerli bir enerjisi vardı ve yardımcı olmuştu bilmiyorum. Sonra imajine ettiğim şeyi hayatıma çektim. Fakat kendi kendime asla yapamadım bir daha..
Yalnız tüm duyuları kullandığımızda daha etkili olduğunu söylemişti...Çizerek,dinleyerek,görerek ve belki tütsü vs birşey ile koklayarak mümkün olduğunca tetikleyici kullanırsak belki başarılı olunur.

Bayağıdır canım çekmiyor bu çalışmaları bir ara bayağı çalışıyordum.

Back
X