- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
direk açilmam ama en azindN ders disinda da konusmak istiyorumÇocuktan yana umut yok, ama senden yana umut var.. Çok çekingense açılmaz, ama sen açılabilirsin.
peki o mu açildiBiz de erkek arkadaşımla uzun bir süre havadan sudan konuştuk, 1 yıl belki.. Sonra oldu ne olduysa..Umut yok diyemem yani..
ama ders konusunda çok yardim ediyor ama öylemi dersin cekingen de olsa ilgisini belli edermiydiÇekingen degilde isteksiz olmasin o??
Zorlama bence
niye vahimmişArayan belasını da bulur mevlasını da. Umarım sen bu gidişle bir bela bulmazsın. Durumun vahim.
peki o mu açildi
aynen ya zaten olacaği varsa olur zorladikca olmuyor çunkuBence biraz kendini geri çek .. Biraz o zorlasın bazı şeyleri..
Bu sessiz kalmana rağmen hala çekingenliğini koruyorsa o zaman ne yapacağına karar verirsin..
canim neyse gidişata biraktim bir de ben yazmadan o hıc yaxmiyor hem ben baslatiyorum sohbeti sonra orta yerde gorusuruz diyerek bitiriyor muhabbetuBizim ikimizde de o 1 yıl hoşlanma falan yoktu yani zamanla oldu, öyle birinin birine açılması falan da olmadı sonunda, zaman içinde gelişti her şey..
Erkek arkadaş peşinde koşman vahim. Konuların hep bunun üzerine. Normal değil.niye vahimmiş
ortak arkadaşlarınız varsa bir ortam ayarlayıp birlikte zaman geçirip seni tanımasını sağlayabilirsinkizlar hoslandigim biri var bizim okuldan ama çok çekingen ve sadece dersle alakali konuşuyoruz.faceten konustuk az önce ama yine sadece dersle ilgili .ben benimle ilgilenmesini nasil saglayabilirim umut var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?