Çekingenlik başıma bela olacak

idameisuyuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
10
7
1
31
Merhaba hanımlar uzun zamandır dışarıdan sizi izliyordum sonunda üye olmaya karar verdim.

Konuma başlayacak olursam, daha önce ilk görüşte aşkın konusu geçtiğinde bile dalga geçerken geçen yıl birine ilk görüşte aşık oldum.Hatta aşık olmak değil de görür görmez evlenmek istediğim adam bu dedim.

Fakat ortak tanıdıklarımız olsa da bu bahsettiğim kişiyle tanışmıyorduk bile.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim o da benden 3,5 yaş büyük yeni bir avukat.Ben okulumu bitirince meslektaş olacağız.İşte bu sayede bir ortamda tanıştık ve sosyal medyada birbirimizi ekledik.

Hem mesleği hem de siyasi bir partide başkanlık görevini yürütmesi gereği ciddi bir adam.Normalde kimseyle samimi olmayan soğuk gözüken birisi fakat benim neredeyse bütün fotoğraflarımı beğeniyor birkaç defa geçmiş fotoğraflarımı ve tweetlerimi de beğendi başka da bir kızın tüm paylaşımlarını beğendiğini görmedim.Toplu bir ortamdayken de hep bana bakarak ve gülümseyerek konuşuyor yani hareketleri bu yönde.Ayrıca bir kez bir konuda ona danışmak için mesaj attım ve konuşmayı bayağı bir uzattı.Fakat daha sonra konuşması için fırsat verecek şekilde konuşmadım.Yüz yüze görüştüğümüzde de daha önce sadece birkaç kez konuşmuş olmamıza rağmen bana ortaklık teklifinde bulundu ayrıca stajım için yardımcı olacağını benim adıma büyük bürolarla görüşebileceğini söyledi.

Hal böyleyken ben onunla hiç konuşmaya çalışmıyorum, ondan hoşlanacağımı belli edecek hiçbir şey yapmıyorum ve sadece onun başkan olduğu bir yerde bir üyeyim dışarıdan bakıldığında.Dolayısıyla onun da bana ben bir harekette bulunmadan yaklaşması aslında çok zor bunun da farkındayım.Siz olsanız ne yapardınız en azından hal hatır sorar mıydınız? Çok ciddi durduğu ve çok yoğun olduğu için çok çekiniyorum kızlar cesaret edemiyorum.Başka birisi olsa belki açılmıştım bile

Bak bence bu şekilde hislerini belli etmezsen bir süre sonra hayatının aşkını elinden nasıl kaçırdığına dair bir başlık açabilirsin. Belki şimdilik yoğun bir aşk yoktur aranızda ama belli ki bir hoşlanma durumu söz konusu e o zaman tanımaya çalışın, en azından o size adım attığında geri durmayın karşılık verin sizden hoşlansa bile sizin onu sevmediğinizi düşünüp size olan hislerinden vazgeçebilir

Öyle mi dersiniz? Normalde sıcakkanlıyımdır ama karşılaştığımızda öyle heyecanlanıyorum ve o yüzden öyle soğuk oluyorum ki kendime şaşırıyorum

Bazı arkadaşlarım diyor ki biraz bile ilgisi olmasa sana neden ortağım ol desin neden ilgilensin...Bir tanesi de kendini kaptırma bir şey olduğu yok diyor ve bu tek bir kişi moralimi bozup gidişatı etkiliyor

sizin durumunuza benzer konular daha önce de açıldı buraya.
tabii adamlar bu beni istemiyor deyip başkasına gidince bağırlarına taş basarken teselli bulmak amacıyla..

Çekingen olma atak ol desem bunu yapmak için kendini kascaksın işler daha da sarpa sarabilir.
Ama merhaba nasılsın gibi şeyler sormak görgü kuralıdır, aynı ortamlardasınız sonuçta. :)
Konuşurken gülümseyin, nasıl olduğunu veya gününün nasıl geçtiğini sorun vs.
Duyguları yoğunsa size adım atacaktır zaten.
Gönül ilişkilerinde doğal olmak en iyisi.

Bence bir iki bahaneyle bir şeyler sor et. Sonra ondan adım bekle.

İlla aşık oldum demene gerek yok ki. Sıcak bir merhaba bile bazen herşeydir :KK48:

Bazı arkadaşlarım diyor ki biraz bile ilgisi olmasa sana neden ortağım ol desin neden ilgilensin...Bir tanesi de kendini kaptırma bir şey olduğu yok diyor ve bu tek bir kişi moralimi bozup gidişatı etkiliyor

çoğunluğun değil de tek bir kişinin lafına mı takılıyorsun?
diğerlerinin söylediği önemsiz ama o tek kişi gidişatı etkiliyor yani?
bu kadar saf olamazsın cidden..
ya o bir tek kişi, o adamdan hoşlanıyorsa ve seni uzaklaştırmaya çalışıyorsa?

Yahu öyle bir halim var ki toplantıda adam bana bakarak gülümsüyor selam veriyor ben ya gözümü çeviriyorum ya zoraki gülümsüyorum ama ellerim nasıl titriyor kalbim nasıl atıyor anlatamam

çoğunluğun değil de tek bir kişinin lafına mı takılıyorsun?
diğerlerinin söylediği önemsiz ama o tek kişi gidişatı etkiliyor yani?
bu kadar saf olamazsın cidden..
ya o bir tek kişi, o adamdan hoşlanıyorsa ve seni uzaklaştırmaya çalışıyorsa?
Tanışmıyorlar bile ama herkes bir kişinin beni bu kadar etkilemesine çok kızıyor

Tamam bu gece yazıyorum bir gelişme olursa tekrar bildiririm cesaret geldi:anneadayı:

yahu kızım durduğun kabahat, git yaz..
gidip ben seni çok seviyorum evlenelim mi diyecek halin yok.
bir yerlerden normal bir konu bul buluştur, kısacık da olsa bişey sor yani soğuk davranma doğal davran.konuşmayı bitirmeye çalışma.kısacası "seni istemiyorum senden rahatsız oluyorum " mesajı verme şimdiye kadar yaptığın gibi, yeter.
gelişmeleri de yazarsan memnun olacağız

Yüz yüze çekiniyorsanız, sanaldan belli edin bence ve adamın gayet de ilgisi var size. Kaçırmayın bence ya, çok güzel.

Hisleriniz karşılık aldığı için nasıl imrendim anlatamam.

:KK49::KK49:Kızlar konuştum bolu gölcükte fotoğraf atmış donmuş şekilde göl şuan.ben de bir de yazın gör gibi bir şey yazdım ve oradan konuşmaya başladık.Benim okulum ve memleketim çok yakın ama farklı şehirler.O benim memleketimde yaşıyor ben de her haftasonu gidiyorum evime zaten.İşte yakın bir zamanda okulumun olduğu şehre geleceğini söyledi ve görüşelim dedi:KK200: çok mutluyum çok teşekkürler herkese:KK49:

:KK49::KK49:Kızlar konuştum bolu gölcükte fotoğraf atmış donmuş şekilde göl şuan.ben de bir de yazın gör gibi bir şey yazdım ve oradan konuşmaya başladık.Benim okulum ve memleketim çok yakın ama farklı şehirler.O benim memleketimde yaşıyor ben de her haftasonu gidiyorum evime zaten.İşte yakın bir zamanda okulumun olduğu şehre geleceğini söyledi ve görüşelim dedi:KK200: çok mutluyum çok teşekkürler herkese:KK49:

he şöyle.
unutma doğal davran, sakın ama sakın aptalca soğukluklar terslenmeler yapma.
hadi bakalım şimdiden mutluluklar

Brawoo kizz helal olsun valla:KK19:bak gerisi corap sokugu gibi gelecek:KK16:insallah cok mutlu olursun canimm:KK36:ayy askk sen ne guzel seysin bee:confused:

Yahu öyle bir halim var ki toplantıda adam bana bakarak gülümsüyor selam veriyor ben ya gözümü çeviriyorum ya zoraki gülümsüyorum ama ellerim nasıl titriyor kalbim nasıl atıyor anlatamam
ilgin olduğunu illaki bir davranışınla göstermek zorunda değilsin. o sana bir davranışta bulununca gayet istekli görenmende bunu belli eder. ayrıca bu şekilde çekingen ama itici olmayan bayanlar erkekler tarafından daha cazip bulunur.
yani demek istediğim illa ilgimi belli edicem diye zorlama kendini , ama o ilgilendiğinde de çok yakın davran

Çok çok teşekkür ederim hepinize yeni olduğum için alıntı yapmayı beceremedim:oops:Ay gerçekten çok mutluyum 1yıldır yapamadığımı resmen sizin sayenizde yaptım.Hep arkadaşlarım beni üzmemek için gaz veriyorlar bir şey yok diye düşünüyordum tanımadığım insanların söylemesi daha çok işime yaradı:KK19:Ben çok mutlu oldum Allah sizi de mutlu etsin inşallah:KK73: jasse jasse bambum bambum humeyyra humeyyra naneelimoonn naneelimoonn minikbulut minikbulut

Çok çok teşekkür ederim hepinize yeni olduğum için alıntı yapmayı beceremedim:oops:Ay gerçekten çok mutluyum 1yıldır yapamadığımı resmen sizin sayenizde yaptım.Hep arkadaşlarım beni üzmemek için gaz veriyorlar bir şey yok diye düşünüyordum tanımadığım insanların söylemesi daha çok işime yaradı:KK19:Ben çok mutlu oldum Allah sizi de mutlu etsin inşallah:KK73: jasse jasse bambum bambum humeyyra humeyyra naneelimoonn naneelimoonn minikbulut minikbulut
Ayy canim yaa kurban olurum :KK68:nasilda heyecanlanirmis,insallah rabbim gonlune gore verir,gonlundekinide hakkinda hayirli kilar:KK54:gelismeleri yaz ama bak catlamayalim sonra meraktan:KK8:

Back
X