Çekiniyorm

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam hanımlar geçen ay eşimin kardeşiyle, benim ortak arkadaşımızın Doğumgünü vardı. Ben hem kendim için hemde onun için hediye aldım.Ama eşimin kardeşi parasını veririm diyip vermedi.unuttu sanırım. Nasıl isteyebilirim. Böyle böyle çok param gitti insanlardan isteyemiyorum

Valla esımın kardesınden ıstemem. Dısardan bırı olsa ıstemem ben ıstemem ama cıkarcı ınsan olursa bahane bulup almıyorum.

Eşim kendin söyle diyor, bilmiyorum nasıl derim oğlumada sürekli bişeyler alıp duruyor, kendi ihtiyacı için isteseydi zaten almazdım, ama bu durum farklı

Eşim kendin söyle diyor, bilmiyorum nasıl derim oğlumada sürekli bişeyler alıp duruyor, kendi ihtiyacı için isteseydi zaten almazdım, ama bu durum farklı
Toplamı mı 70 lira
Oda sizin çocuğunuza bişeyler alıyormuş bende isteyemezdim bi daha da öyle ortak bişey almayın şimdi isterseniz araya soğukluk girer en iyisi kendi düşünüp verene kadar parayı unutun

Size geleceği zaman "ya canım gelirken şunu alır mısın" falan de diyecektim ama o da sürekli çocuğa birşeyler alıyormuş o yüzden böyle hesaplara girmeye gerek yok

70 lira da istenmez yani sonuçta bu el değil eşinin kardeşi nolacak. Hadi meblag büyük olsa anlarım da 70 lira için karşındakine söylemeye değmez

Boyle boyle cok param gitti insanlara demissiniz, ellere vermissiniz yani tabii ki paranizin arkasini arayin ama onca insana vermissiniz gorumceden baslamayin almaya :) ben almazdim yani esimin kardesi sonucta.

İstemeyin çocuğunuza bir şeyler alıyormuş eğer kıyafet vs alıyorsa kıyafetler çok pahalı sizde biliyorsunuz ki.Ben olsam bozulurdum.

Ben olsam istemezdim,eşime de istetmezdim. 70tl çok değil.
Kendisi düşünüp verir elbet.
Vermezse de bu zamana kadar giden paralarınız gibi bu da gitmiş olur. Onları unuttuğunuz gibi unutmalısınız,ele yapamadığınızı görümceye yapmayın

Hic yani durdun durdun gorumcende mi gözün acildi ayip isteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…