Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
Kimseyi ilgilendirmez. Tak telini de. Düzgün olsun dişlerin. Benim imkanım olmadı tel taktırmaya. Doktorlar gerekli demişti. Belki bir gün taktırırım inşallah.
Ancak aman dikkat et. Bazı insanlar çok güzel olmasına rağmen estetik yaptırdıktan sonra kendini durduramıyor. Başka yerlerini de yaptırıyor. Öyle bir hastalıktan çok korkuyorum ben o yüzden estetiğe yaklaşmak istemiyorum.
Bir de arkandan konuşanlar muhtemelen seni kıskananlardır. Kadınsa kesin ondandır. Dosta düşmana dikkat et.
Konuşacak olan şu an yine konuşuyordur. En iyi ihtimalle dişleri ne çirkin diyorlardır dişlerini yaptırınca da burnunla beraber düşünüp estetik güzeli derler. Bir kısım günah olduğundan bahsedip cehennemde yanma sürenizi hesaplar, bir kısım bekarsanız evlenmek için değilseniz eşiniz sizi beğenmiyor diye suratının peşine düştü diyecek. Ama konuşmak arzusunda olan dün de ne çirkin burnu var diyordur zaten. O yüzden sal gitsin ablacım. Kim ne der hapishanesinden çık ve sadece kendin için yaşa.
benim cok kısa kaldı, 1 sene durmamısti, dugun oncesi doktorum cikardi ama ardindan cok uzun sure plak taktim.. dis teli taktigimda 25 yasındaydım, calısıyordum... bugun ihtiyacim olsa yine takarım.. gülüsünüz degisiyor, insanin kendine olan güvenı artıyor..
benimkiler seffaf olanlardandı, seffaf olmasinin hic bir dezavantajini yasamadim. ilk zamanlar alısma sureci oluyor okadar..
Kizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
istersen kafanı üçgen şekline yontursun bu kimseyi ilgilendirmez de burun estetiği yaptırınca bunun fark edilmeyeceğini mi düşündün ki konuşulmasına bu kadar şaşırdın