• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekip gitmek gerek bazen...

laf sokacak bir açık aramadan tekrar okırsanız belki anlayailirsiniz ama bence boşverin gerek yok
ne yazdığının farkında mısın arkadaşım ablamın izin günü diyorsun sonra ablam çalışmıyor diyorsun seviyorum olmuyor diyorsun sevdiğim varda ben mi varmıyorum diyorsun biraz düzgün ya da istikrarlı yazsan yanlış anlamayız ,pısırık derken hakaret etmiyorum neden sessiz olduğunu soruyorum böyle anlamayacaksanız yorum dahi yazmayalım artı parantez açmışız hakaret babında sormuyoruz diye görmüyormusun ne yazıldığını.

Çok düşünüyorum acaba ben evlat değil miyim? Tun bunları hakedecek ne günah işlemiş olabilirim?
resmen hiç bir şey yolunda gitmiyor
birini seviyorum olmuyor
adam gibi bir dostum yok omzunda ağlayıp desteğini hissedeceğim
annemin iğnemeleri babamın hakaretleri kardeşlerimin sevgisizliği çevrenin küçük görmesialay etmedi

dün annem bana yerinde olsam başka bir şehre çeker giderdim dedi yani bana git dedi durduk yere bi kavgamızda olmadı

bugun de ablamın izin günüydü dediki , işe gitmeyim çocumla ilgileneyim sen ona yemek vermiyormuşsun?!

ben koskoca 27 yaşındaki kadına hatta akşam 5te uyanıp kahvaltı hazırlamadığım için bu lafı işittim beni anneme şikayet etmiş duşunebiliyo musunuz :KK43:

çekip gitmeyi çok istiyorum ama ne gidecek bi yerim var ne maddi gücüm var ne manevi ben ne yapmalıyım nolur bana bir akıl verin kafayı yicem hatta belki deliriyorum yavaştan :KK43:

öncelikle git diğyenler bir zahmet ikametgah da göstermeli
nereye gitmelisin ki
çok düşüncesizce ve kırıcı gerçekten
ikinci olarak
sende biraz azmet bakalım
şu yazında bile demişsin ki
ne gidecek yerim nede maddi imkanım var
bir işe girip çalışmayı denedinmi
belki KAL diye ısrAR EDECEKLER

laf sokacak bir açık aramadan tekrar okırsanız belki anlayailirsiniz ama bence boşverin gerek yok
Bosverin onun huyu bu degismez. Size gelince bence konusun ben hizmetcini miyim deyin siz sessiz kaldikca ustunuze cikiyolar belliki

Ablam diyorsun yani senden 2 yaş büyük yetişkin bir kadın niye kendi kahvaltısını kendisi hazırlamıyor muş?

anne sorsaydın ya beni evlatlık mı aldınız ne bu ayrım diye?

Bişey demiyorum gerçekten şu durumda bile pısırık deyip hala bana garipmişim gibi davranıyorsunuz. Vicdan sonradan kazaılan bir meziyet değil işte
bence de gerek yok böyle her şeyden(iyi niyetli eleştiriden dahi nem kapan üyeleri keşke algılayabilsek kusura bakmayın hanımefendi

Bide konunuzun içeriği bayağı karmakarışık olmuş insan bir kerede okuyup anlamakta zorluk çekiyor.

Bişey demiyorum gerçekten şu durumda bile pısırık deyip hala bana garipmişim gibi davranıyorsunuz. Vicdan sonradan kazaılan bir meziyet değil işte
hanımefendi algılarınız kapalı mı bakın tane tane anlatayım PISIRIK:SESSİZ İNSANA DENİR HER DENİLENİ YUTANA ..
bende size dedim ki NEDEN BU KADAR SESSİZ (PISIRIK)SINIZ HATTA DEMİŞİM Kİ PARANTEZ AÇIP HAKARET BABI(BAB:ANLAMI)NDA DEĞİL..
anlaştık mı şimdi ..eğer ki zaten ailenize karşıda pozisyonunuz bu şekildeyse anne de gelir üstünüze abla da ..ya dedikleri her şeyi yutuyorsunuz ya da anlamıyorsunuz burdan bu anlam çıkar..
tekrar edeyim..
SİZE HAKARET ETMEDİM.
anladınız mı?

Bak canım benim sana abla tavsiyesi, gerçekler yazıldığı zaman alınganlık yapma. Gerçekten pısırık derken parkybull'a hak verdim çünkü tavrın öyle. İçine kapanık olmalısın hakkını arayamıyorsun. Şimdi bak misal beni kardeşim anneme şikayet etse senle aynı durumda olsam, ki bi de kardeşim erkektir dikkatini çekiyorum, önce kardeşimi paralar sonra annemle yüzleşirim. İkisi üstüm gelirse ...
Çok kırılganlık yapıyorsun, burada bile hemen bir üyelik iptalleri bir gitmeler.. Bak çalışıyormuşsun da bir silkelen bir başını kaldır gökyüzüne bak. Bu hayat senin ve bir defa yaşayacaksın bu hayatı. İçine atma, savaşmasını, karşı durmasını, hakkını savunmasını bil.

Son düzenleme:
Bak canım benim sana abla tavsiyesi, gerçekler yazıldığı zaman alınganlık yapma. Gerçekten pısırık derken parkybull'a hak verdim çünkü tavrın öyle. İçine kapanık olmalısın hakkını arayamıyorsun. Şimdi bak misal beni kardeşim anneme şikayet etse senle aynı durumda olsam, ki bi de kardeşim erkektir dikkatini çekiyorum, önce kardeşimi paralar sonra annemle yüzleşirim. İkisi üstüm gelirse
Çok kırılganlık yapıyorsun, burada bile hemen bir üyelik iptalleri bir gitmeler.. Bak çalışıyormuşsun da bir silkelen bir başını kaldır gökyüzüne bak. Bu hayat senin ve bir defa yaşayacaksın bu hayatı. İçine atma, savaşmasını, karşı durmasını, hakkını savunmasını bil.
yaşım 17 idi evden çıktığımda kimse bana hooop ne yapacaksın demedi vallahi o gün bugündür geçtiğimiz yıl evlenene kadar yalnızdım..arkadaşa sert bir üslupla dahi yaklaşmadım..ama anladım karakteri bu ,kim ne derse başını yere eğiyor..hani yine bir tabir kullanıcam da anlamayacak biliyorum konu sahibi sanırım biraz saf..bugüne kadar hep aynı melankoli ile konular açmış..ailem beni ayırıyor,sevdiğim adam bana bakmıyor,kimse beni sevmiyor diye diye btirmiş kendini..
bunun üstüne nere gitsem arkamdan gelen bir işgüzar onun huyu bu diyor..yahu adamı durup dururken dinden imandan çıkarıyorsunuz ama söyleyeyim,gözardı ettiğim üyeleri anca tesadüfen görüyorum bu sebeple cevap dahi vermiyorum..
konu sahibine üzüldüm yaş 25 bundan sonra düzelmeside silkelenmesse zor..zira arkadaşın karakterini bilen tüm aile fertleri kendisini ezip geçiyor durmadan..

Back
X