Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olmak,evli gibi olmak bu kadar ozenilecek,bu kadar saçı supurge edilecek bir sey degil.Bakin madalya takmadilar temizlik vs yaptiniz diye ya da askimmm ellerine kollarina saglik iyiki benim sevgilimsin demedi size.Boyle tepenize cikartirsaniz tabiki degersiz olursunuz.O yuzden yapmayin.Yani bakın.. ben onun evinde kalıyorum ve kaldığım her gün yemek temizlik vs evli gibi düşünün değer veriyorum bir zorunluluğum yokken. Hastayken kıyamıyorum sürekli ilgileniyorum. Ama ben bunları yaparken beyefendi gidip uyuyor zerre umursamıyor yani olay ben olunca. Git diyor resmen. İşte bu yüzden kendimi çok değersiz hissettim. Umarım anlatabilmişimdir.
Kusura bakma ama cekilecek gibi degilsiniz. Erkek arkadasinizin cerezden dolayi yaptigi da garip ama sizin de hiç asagi kalir yaniniz yok yani.
Bir beraber yeriz diye tutturmuşsunuz bana bile fenalik geldi. Hasta insan sonucta iştahi olur mu olmaz mi belli olmaz bu.
O'nun yemesini gece yarisina kadar bekleyecegine yiyebilecek misin diye sorup ona gore oturup yeseydin kendin çok açsan. Baya dram yaratmissi
Hasta olan bazi insanlar, gayet agresiflesebilir, ve hastalarken tamamen yalniz kalmak ve mutlak sessizlik isteyebilir.Çok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız
güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim
ilskilerin filmlerde gordugu gibi oldugunu dusunuyor sanirim.Ya ne bu abartı sanki adamı sen doğurdun. Hastaymış ilgilenmişsin çok güzel de yaptığın iyi davranışları böyle başına kakıp huzur vermeyeceksen hiç yapma. Kanser falan değildir yani max 1 haftaya iyileşir. Dram üzerine dram yaratıp sevgilini kendi evinde boğmuşsun resmen. Aynı evde kalacak samimiyetiniz varsa “açım yemek yiyelim” diyecek kadar da samimiyetiniz vardır. Bir de sürekli “şöyle der gibi böyle der gibi,ne münasebet,o kim ki” minvalinde konuşup duruyorsunuz. Biraz aşağılık kompleksine kapılmış bir haliniz var. Adamın eşref saatine denk gelmemiş,belki yorgundu,keyifsizdi köşesine çekilip uyumak istedi yani. Biz sürekli beraber yerdik ne demek ayrıca yahu bazen rutinlerimiz bozulabilir gayet doğal. Histerik histerik davranıyorsunuz.
Sorun tam da burda. Erkekler sımarik varlıklar mesela atiyorum evliyken sen para biriktirelim zor durumda kalmayalim dersin o gider parasini yiyen kadinlarla takilir. Kisacasi erkeklere ya ra nıl maz...Yani bakın.. ben onun evinde kalıyorum ve kaldığım her gün yemek temizlik vs evli gibi düşünün değer veriyorum bir zorunluluğum yokken. Hastayken kıyamıyorum sürekli ilgileniyorum. Ama ben bunları yaparken beyefendi gidip uyuyor zerre umursamıyor yani olay ben olunca. Git diyor resmen. İşte bu yüzden kendimi çok değersiz hissettim. Umarım anlatabilmişimdir.
Herkes anlatmaya çalışmış siz kendi bildiğinizi okuyup kendinizi gaza getirmeye devam esiyorsunuz ne diyelim ? Devamlı kovar gibi git der gibi diyorsunuz bunlar sizin ortaya çıkarttığınız şeyler adam hastaymış ne oldu bi gün giysi uyusun keyfi yok belki siz de yiyin yemeği. Karşılık bekler gibi yaptıklarınızı söylemeniz güzel değil bence yemek temizlik fln keşke deseydiniz ben çok açım yiyorum sen dinlenicek misin vs diye konuşmadan olmaz alinganlikla bukadarYani bakın.. ben onun evinde kalıyorum ve kaldığım her gün yemek temizlik vs evli gibi düşünün değer veriyorum bir zorunluluğum yokken. Hastayken kıyamıyorum sürekli ilgileniyorum. Ama ben bunları yaparken beyefendi gidip uyuyor zerre umursamıyor yani olay ben olunca. Git diyor resmen. İşte bu yüzden kendimi çok değersiz hissettim. Umarım anlatabilmişimdir.
Yaaa bak şimdiBiri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.
Koltuğa uzandı uyukluyordu ben duşa giremedim tek olduğum için onu bekledim. Çıktığımda da anlattığım gibi olduİşten geldiğinde sofrayı niye hazırlamadınız o kısmı kaçırdım sanırım
Bu tarz seslere takıntısı var. Su sesi vs gibi. O yüzden rahatsız olmuştur ama ben üstünü örtmüşken bana sinir olup gitmesi hoş değil. Ben biraz uzanayım diyip öyle gidebilirdi.Kuruyemiş yemenize niye bozuldu anlamadım. Acaba o da açtı da sofraya gidelim demenizi mi bekledi? İletişim probleminiz var fazlasıyla.
Salonda tek başınıza oturuyorsanız da evet çağırabilirdi. Umursamamış.
Evinizde korktuğunuzu bile bile de sizi tek bırakırsa ayrılın. Sevmiyor demek ki. Kimseye de annesi gibi davranmayın.