• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekip gitsemii ????

ben tatillerde iş yapmam deyip net bir tavır koymadıktan sonra sömürürler, acımazlar.
Adı üstünde tatil zaten, ne hadlerine üstüne iş yıkmak.
Buna izin verme.
Ben mesela çıkış saatini aşmak istemiyorum kesinlikle ve 18:30 oldu mu hemen çıkarım iş yerinden.
Bunu yapmasam beni de sömürürler belki de ama taviz vermiyorum kendimden.
Onlar da sesini çıkarmıyor.
Işini iyi yapan biri olduktan sonra çalışanlar da masaya yumruğunu vurmalı gerektiği yerde.

bizim burdaki mantık şu işini istediğin kadar yap bir kere insanı belledilermi üstüne bir yığın iş yıkarlar

Kimin aklına çantayı alıp çıkıp gitmek gelmez ki?
Ama yok olmaz işte. Görünmez halatlarla bağlısındır oraya.
Ego tatminine ihtiyaç duyan embesillere dayanmak zorundasın. Çünkü ihtiyacın vardır bunu bilirler "işinin de senin de canın cehenneme diyemezsin" bırakamazsın.

Sonra yavaş yavaş avantajlarını, iş bulmanın çok zor olduğunu ve işsizlik psikolojisinin daha da bunalım bir şey olduğunu, iş aradığın zaman yüzüne kapanan kapılar gelir aklına, şımarıklık yaptığını hissedersin.
Düzenli maaş aldığını, sigortanın düzenli yatırıldığını, primlerini bir kez daha tekrar edersin içinden.
Konuşursam düzelir belki der kalırsın. Bu kısır döngü böyle sürer gider.
Allah hepimize sabır versin.

kimin aklına çantayı alıp çıkıp gitmek gelmez ki?
Ama yok olmaz işte. Görünmez halatlarla bağlısındır oraya.
Ego tatminine ihtiyaç duyan embesillere dayanmak zorundasın. çünkü ihtiyacın vardır bunu bilirler "işinin de senin de canın cehenneme diyemezsin" bırakamazsın.

Sonra yavaş yavaş avantajlarını, iş bulmanın çok zor olduğunu ve işsizlik psikolojisinin daha da bunalım bir şey olduğunu, iş aradığın zaman yüzüne kapanan kapılar gelir aklına, şımarıklık yaptığını hissedersin.
Düzenli maaş aldığını, sigortanın düzenli yatırıldığını, primlerini bir kez daha tekrar edersin içinden.
Konuşursam düzelir belki der kalırsın. Bu kısır döngü böyle sürer gider.
Allah hepimize sabır versin.

ah cnm nasılda tercüman oldun duygularıma rabbim yardımcımız olsun

mobing işverenlerin işçiye yaptığı psikolojik baskı cnm bunun bir çok çeşiti var aslında yurt dışında işçileri haklı bulup tazminat bile alan varmış

Çok teşekkür ederim canım. Yurt dışında ki uygulama gerçekten çok güzel. İnşallah ülkemizde de bu duruma el atılır artık, anlattığınız bu durum hemen hemen her işyerinde var.

çok teşekkür ederim canım. Yurt dışında ki uygulama gerçekten çok güzel. Inşallah ülkemizde de bu duruma el atılır artık, anlattığınız bu durum hemen hemen her işyerinde var.

kesinlikle her işyerinde var insanın sabrını deniyorlar madem memnun değilsin ver tazminatını çıkar işte ama yok ceplerinden para çıkmıcak ya insanlara baskı yapıyorlar

ihtiyacın yoksa bu kadar dert etmene kendini sıkmana gerek yok...

ah cnm nasılda tercüman oldun duygularıma rabbim yardımcımız olsun

Çünkü kendimi gördüm bir an.
Bazen filmlerde bir karakter gibi birkaç saniye hayal görüp o anda karşımda ki yaratığın kafasına klasörü geçiriyorum bir de ağız dolusu küfür ediyorum. :1:

Tuvalete gidiyorum ellerimi yıkıyorum biraz derin nefes alıyorum ve kaldığım yerden devam. :36:

İzindeyken kapat anacım telefonunu açma.

c.martesi yarım gün resmi tatil falan yok zaten öle çok çok ahım şahım imkanları yok maaşı desen her yerde alırım bugün yarın derken 2 seneyi geçirdik işte dediğin gibi şimdiki aklım olsaydı 2 aylıkken falan çıkardım

tazminat olayına takılma. senden gidenler daha fazla. benim stresten karnımda bebğim öldü. huzurumuz için çalışmıyo muyuz? huzur yoksa niye oraya vakit harcıyım ki? insanlar ne güzel işlerde çalışıyorlar, bi yere takılıp kalma bence, daha iyisine girersin inş :)

Arkadaşlar merhaba iş yerinde çok bunalıyorum her an çıksam gitsem diye düşünüyorum üstüme çok iş yüklendi özel sıkıntılarımda var iş yapasım yok iyice bunaldım kafamın estiği gibi yaşayamıyorum burdan çıkarsam çalışmakta istemiyorum her yer aynı birde tazminatım var istesem vermezler biliyorum iyice kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum ...

Yıllık izne ayrılsana eminim iyi gelecektir tatil dinlenmek işlerden uzak kalmak:26:

Ekmek aslanın ağzında diye katlanmak niye. Bu sıkıntıyı iyi bilirim . İş yerine gitmek bana zulum gibi geliyordu eski işimde. Sabah varya kalmk istemiyordum ,işyerindeyken resmen gözüm saateydi. İnsanlar yaptığım iş herşey fazla geliyordu. Niye o kadar yıprattım kendimi hep derim. Çıktım iyki de çıktım. bir ay işsiz kaldım ama kafam rahattı. İçim rahattı. Az paraya kölelik yapmıyordum. Yenibir iş buldum çok şükür rahatım yerinde ,çevrem de iyi. Bence yeni biriş ara ve çık katlanmak zorunda deilsin. Bir müddet kafanı dinle

ekmek aslanın ağzında diye katlanmak niye. Bu sıkıntıyı iyi bilirim . Iş yerine gitmek bana zulum gibi geliyordu eski işimde. Sabah varya kalmk istemiyordum ,işyerindeyken resmen gözüm saateydi. Insanlar yaptığım iş herşey fazla geliyordu. Niye o kadar yıprattım kendimi hep derim. çıktım iyki de çıktım. Bir ay işsiz kaldım ama kafam rahattı. Içim rahattı. Az paraya kölelik yapmıyordum. Yenibir iş buldum çok şükür rahatım yerinde ,çevrem de iyi. Bence yeni biriş ara ve çık katlanmak zorunda deilsin. Bir müddet kafanı dinle

doğru diyosun yemek yerken bile huzur vermiyorlar hep gözleri üstümde yemin ederim evde yemek yerken bile hızlı yiyiorum alışkanlık olmuş insanı tüketiyolar

çünkü kendimi gördüm bir an.
Bazen filmlerde bir karakter gibi birkaç saniye hayal görüp o anda karşımda ki yaratığın kafasına klasörü geçiriyorum bir de ağız dolusu küfür ediyorum. :1:

Tuvalete gidiyorum ellerimi yıkıyorum biraz derin nefes alıyorum ve kaldığım yerden devam. :36:

Izindeyken kapat anacım telefonunu açma.

aynen bende öle yapıyorum cnm ....

Bu sefer kapatıcam ya telefonu

aynen bende öle yapıyorum cnm ....

Bu sefer kapatıcam ya telefonu

Yaptığın fedakarlık yanına kâr kalmıyor. Sen fedakarlık yapıyorsun onlar mecburiyet görüyor.
Şimdiye kadar yaptıklarım için pişmanım. Şimdiki aklım olsa bazılarını yapmazdım diyorum.

Kapat kafan rahat olsun. :21:

Back
X