Çekişmeli boşanma aşamalari

Umuthep Olmali

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
36
18
8
32
Merhaba arkadaslar size bir konu danışmak istiyorm oncelikle Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin tabi hayirlisiyla olsun hersey ama daha once esimin metamfetamin kullanip sizofren derecesine geldigini yazmistim hala durumu ayni malesef surekli halusilasyon goruyor biz de bosanma asamasindayiz ama cekismeli davamiz gecen hafta dava resmi olarak acildi bilmedihim icin danismak isterim ilk durusma ne zaman gorulur ve cekismeli davalar cok uzun suruyor mi asamalari hakkinda bilgisi olan var midir simdiden tesekkurler hayirli gunler dilerim.

Avukat değilim ama, çevremde yaşananlardan bildiğim kadarıyla davayı açan sizdeniz dilekçenize karşı cevap gelecek sanırım süresi 15 gün. Sonrasın da ikinizin de birer cevap hakkı daha olacak. Onlarda 15'er gün desek en az 1,5 ay sonra dava gününüz belirlenecek.
Çekişmeli boşanmalar bir kaç dava görülüp şahitler dinlenmeden bitmiyor.
Küçük bir ilde iseniz dava araları daha kısa olabiliyor ama İstanbul gibi kalabalık ve davaların çok olduğu adliyelerde 3-4 aydan önce bir sonra ki dava günü verilmiyor. Buda en az 1-1,5 sene gibi sürüyor.

Oncelikle tesekkurler evet davayi acan Benim izmir ama ilcesinde acildi bakalim hayirlisi

Tesekkurler. Istanbul'da actik. Cunku tehdit, kufur, hakaret ve darp vuku buldu evlilikte.
Anliyorum bizde darp yoktu aslinda cok da iyiydi bana karsi ama uyusturucu onu esir aldi su an kendinde degil ne yapacagi da bellindegil halusilasyon goruyo onu aldattigimi saniyor kendi kendine yikti yuvayi

Allah yardımcınız olsun karşı taraf çok diretirse uzun sürüyor diye biliyorum bir akrabamın kızı 2 yıl sürdü biri 3,5 yıl inşallah sizinki çabuk biter

Bneim kardesimin arkadasi bosanma aşamasında
Cekismeli sürüyor adam kadini aldatti
Ama altınlara konmak istiyor kiza para vermek istemiyor
1yıldır hala bosanamadi her ay oteleniyor

Anliyorum bizde darp yoktu aslinda cok da iyiydi bana karsi ama uyusturucu onu esir aldi su an kendinde degil ne yapacagi da bellindegil halusilasyon goruyo onu aldattigimi saniyor kendi kendine yikti yuvayi
Zaten evlilik birligini bozan genellikle erkeklerin davranislari oluyor, bizler daha sabirli ve hosgoruluyuz.

Kaç yıllık evlısınız?Ilk mahkeme mahkemelerın doluluk oranına göre degısmektedır.

Çekısmelı çok çetrefıllı gecıyor.Ama haklı nedenlerınız var bence .Hakım anlıcaktır sizi
Aslinda durum su sekilde esimin su an akli dengesi tam yerinde degil psikolojisi de bozuk cunku halusilasyon goruyor surekli tedaviye baslamis yeni ama beyinde hasar kalir demis doktor uyusturucu kullandigina dair nisanliyken adliye kaydi da var ben bunu yeni ogrendim maalesef takilan altinlari da benden gizli bozdurmistu ama uyusturucu malesef birakamadi bende gec ogrendim kullandigini bu raddeye geldi su an sadece dugunde takilan altinlari talep ettik once yapicam dedi simdi de vazgecti kararindan zaten caliscak hali kalmamis dukkani da kapatmis bilmiyorum dava nasil sonuclanavak bu durumda ne kadar sürecek

Canım merhaba, aynı konudan muzdaripiz. Benim de eşim olacak şahsiyet o dediğin maddeyi kullanıyordu. Halüsinasyon görüyordu. Şiddet hakaret...Artık aklını yitirdi. Bende dava açtım 14 Eylül’de açıldı davam ama ön inceleme duruşması için gün verilmedi henüz. Bizim de çekişmeli. O istemiyor ayrılmak.Cevaba cevap dilekçeleri var. Onların süresinin dolması gerekmiş dava günü verilmesi için. 1 ile 1 buçuk sene arası sonuçlanır davamız. Sakın devam etme. Hayal görüp allah korusun sana bir şey yapabilir. Yaşadım biliyorum. Arkana bile bakmadan koş uzaklaş. Bir ömür çekişmeli geçeceğine, bırak da boşanma davan çekişmeli geçsin . Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…