• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekişmeli boşanma aşaması sıkıntıları!!!

bescayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
48
44
3
merhabalar şuan çekişmeli boşanma davam var eşimle. 3 yaşında çocuğum var şuan benim yanımda bende boşanmaya karar verip evden ayrıldım evlilik boyunca eve tıkılan parasız kalan aşağılanan ben oldum sonra karar almadan once buraya yazmıştım herkes o adamdan bir an önce kurtul demişti..mağdur edebiyatı yapıyor tüm çevresine.cocugu mahkeme izni dışında göremezsin dedim heryerden engelledim.da Allahım sen aklımı koru ne hırsızlığm kaldı ne or.lgm.... dini imanı para olan bu insanlardanda koru

Son düzenleme:
Bu konuda mahkeme adalet konusunda uzmanlastim bire bir yasadiginin aynisini yasiyorum 3.5 yasinda oglum var ve cekismeli bosanmadayiz bosanmanin gunj belli degil henuz veee neler yapti neler yasadimmmm istedigin tum bilgide ozel msj atarsan yardimci olurum sana

Gorme gorusturme konusunda haklarin neler neler yapabilirsin bu duruma geldiktwn sonra cok cok akıllı olcaksin vicdani merhameti bir kenara atacaksin

Görüşme. Avukatını dinle. Gaza gelme. Sessiz kal. Delil.toplamaya çalışıyor.

merhabalar şuan çekişmeli boşanma davam var eşimle. 3 yaşında çocuğum var şuan benim yanımda bende boşanmaya karar verip evden ayrıldım evlilik boyunca eve tıkılan parasız kalan aşağılanan ben oldum sonra karar almadan once buraya yazmıştım herkes o adamdan bir an önce kurtul demişti..mağdur edebiyatı yapıyor tüm çevresine.cocugu mahkeme izni dışında göremezsin dedim heryerden engelledim.da Allahım sen aklımı koru ne hırsızlığm kaldı ne or.lgm.... dini imanı para olan bu insanlardanda koru
çekişmeli boşanma süreci zor allah yardımcınız olsun :dua: dava dilekçesinde yazılanlarıda takmayın kafanıza üç kuruş vermemek için abartıkça abartıyorlar olayları:işsiz:

Back
X