çekişmeli boşanma aşaması sıkıntıları!!!

bescayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
48
44
3
merhabalar şuan çekişmeli boşanma davam var eşimle. 3 yaşında çocuğum var şuan benim yanımda bende boşanmaya karar verip evden ayrıldım evlilik boyunca eve tıkılan parasız kalan aşağılanan ben oldum sonra karar almadan once buraya yazmıştım herkes o adamdan bir an önce kurtul demişti..mağdur edebiyatı yapıyor tüm çevresine.cocugu mahkeme izni dışında göremezsin dedim heryerden engelledim.da Allahım sen aklımı koru ne hırsızlığm kaldı ne or.lgm.... dini imanı para olan bu insanlardanda koru

Son düzenleme:
Allah Yardımcın olsun tez zamanda kurtulur sun ınsallah. alın terimle kazandıgım dediği herseyde senin cocugunun hakki var. sakın seni korkutmasına ızın verme hakkını yedirme ve neden her arandığında telini açıp çocuğu gösterip muhatap olma mecburiyetinde hıssedıyorsun ki çok istiyorsa gidip izin kağıdını alır görür. hala ona boyun eğmek neden bırak ne diyorsa desin ne yapıyorsa yapsın sana aılene ağza alınmayacak hakaretler ediyor sen çocuğu gosterıyon, muhatap oluyorsun bu hakaretler içerikli mesajları tehtıt mesajlarını da silme avukatına ver gereği neyse yapsın.

Elinden geleni yapacak tabi, sen doğru olanı yapmışsın, davada güçlü olduğunu biliyor psikolojik baskı yapmaya çalışıyor sana, minimum iletişim en güzeli.

valla yarısına kadar okudum
ayrılırken çirkefleşen erkek

Allah yardımcın olsun ama sular duruluyor hayat devam ediyor merak etme

Allah Yardımcın olsun tez zamanda kurtulur sun ınsallah. alın terimle kazandıgım dediği herseyde senin cocugunun hakki var. sakın seni korkutmasına ızın verme hakkını yedirme ve neden her arandığında telini açıp çocuğu gösterip muhatap olma mecburiyetinde hıssedıyorsun ki çok istiyorsa gidip izin kağıdını alır görür. hala ona boyun eğmek neden bırak ne diyorsa desin ne yapıyorsa yapsın sana aılene ağza alınmayacak hakaretler ediyor sen çocuğu gosterıyon, muhatap oluyorsun bu hakaretler içerikli mesajları tehtıt mesajlarını da silme avukatına ver gereği neyse yapsın.

psikolojik baskı yaptılar ailecek çocuk senin tapulu malınmı göstermek zorundasın mahkeme kararımı gerek çocuğu görmek için vs. ama yeter onun bize ettiği hakaretler babam kanser hastası adamı arayıp kızın o.plk yapıyor dedi iftiraya bak

Tapulu mal mı? bir çocuk için soylenen tabire bak ya! Canım ne biçim bı aileye dusmussun böyle babasının umrunda olmadığı çocuk neden simdi kıymete bindi senin gözünü çocuğunla korkutup senı pes ettirmek istiyorlar isin zor baba a Rabbim şifa versin yazık adama uğraştığı şeylere bak babanın bu durumundan faydalanıyorlar arkanızda duran güçlü sert birileri olsaydı görürdüm onları Rabbim ıslah etsin pişman etsin onları bu hakaretlerı ıftıraları avukatla konuş o gerekeni yapacaktır güçlü olmaya çalış ki senin üstüne daha fazla gelmesınler babanın yanında ol moral ver ona tez zamanda iyi olur ınsallah

Back
X