- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
O kadar üzüldüm o kadar üzüldüm şu lohusa iken aç kaldım cümlenize. Allah o kişiyi size muhtaç etsin inşallah. Madem ailesine aşık evlenmeseydi keşkeÖncelikle hepinize iyi geceler hanimlar..
Ayrilma sebebim eşimin sorumsuzlugu, ekonomik, pskilojik şidettleri evi ve beni mağdur etmesi eve 1 tl Birakmamasi kesinlikle. Ve her zaman onceligi ailesi olmasi. Aile bireylerinin bana.karsi.eziyetlerine göz yummasi.
3temmuzda evimden ayrildim. Bu süre zarfinda kesinlikle ailesi nede eşim olacak, insan aramadi aksine hep beni suçladi kendin geleceksin dedi. Bende evi degistirelim baska sehire gidelim dedim, oda olmaz dedi.. Ve annesi arayip senden.kari olmaz oğlumu benden alamazsin.. ev falan degistiremez geleceksende kendin geleceksin dedi.
Davayi 7 agustosta açtim.
Karşilikli dilekçeler yollandi.
Avukatimin dedigine göre aralik ocakta duruşma gunü verilecekmiş.
Avukatim.nafaka istedi ama
Hakim ilk duruşmada bağlayacağim demiş.
Şimdi size sorum şu
Elimde kanitli eve karsi sorumsuzlugu delinlerdigi mahkemeye sundugum.mesajlar. surekli abimgille koydeyim
Ablamla yemek.yiyecem sen ye
Eve ekmek almadigi.icin.lohusayken ac kalmam
Ve eve hep 11 de 12 de gelmesi
Ailemi ( annemi.babami) kullanmasi
Hastaneye babam.goturur. annem gelir ailesini yemekli.agirlariz anneni cagir yardim etsin der annem 60 yasinda.. her türlu seyine göz yumdum. Ailesi.birséy istesin aninda saniyede yapar.
Ama.beni ve kizimi.magdur eder sallar.
Maddi manevi tazminat nafaka
Cocugumun velayetini istedim dugun takilarimi
Evet yipratici bir sureçmis ama ben bu surecte ilerleyeceğim
Bu kanitlar beni 1 tık one alirmı?
Şahitlerimde gercekten cogu seye tanik olan kişiler.
BUARADA IYIKI VARSINIZ.
EGER BUGUN GUCLUYSEM BURDAKI YAZILAR VE GÜCLU KADINLARIN VARLIGI ANLAMAMLA OLDU.. VE BEN BUGUN SILIK BIR YASAMA VEDA ETTIYSEM sizde çok payiniz var..
Benimde çekişmeli boşanma davam sürüyor.Davası Red olan tanidiginizda niye Red olmuştu? Bir taraftan boşanmayi istemedi mi?dedigim gibi ama coook uzun surdu onlarin hala daha bitmedi.diger tanidigiminda ayni zamanda acilmisti davasi hakim bosanmayi reddetti daha yeni oyle bitti dava.istinafa gitseydi 1 yilda oyle uzayacakti
Daha neler neler yazsam aglarsiniz..O kadar üzüldüm o kadar üzüldüm şu lohusa iken aç kaldım cümlenize. Allah o kişiyi size muhtaç etsin inşallah. Madem ailesine aşık evlenmeseydi keşke
Dilerim her şey gönlünüze göre olur..Evladınızla güzel günler görürsünüz
Çok geçmis olsun.. Böyle adamların, Allah gelsin hakkından..
Evet bu kanıtlar sizi bi tık one tasır. Tazmınatta isteyin, avukatınız zaten soylemıstır. Tazminat dahi alırsınız
Allah yolunuzu acık etsin, kocanı ve ailesini de ıslah etsin
İyiki varsiniz hepinize tek teK teşekkür ederimm.❤Dilerim her şey gönlünüze göre olur..Evladınızla güzel günler görürsünüz
İnşAllah iyiki varsinizTüm yaptıklarının bedelini öder inşallah o insan müsveddesi. Hayatınızın geri kalanı hep mutluluk ve huzur içinde geçsin, siz çok güçlü bir kadınsınız
Umarim.sizde bende biran önce kurtuluruz..Bununla ilgili Adana’da yerel mahkemenin kararını Yargıtay bozmuş. Erkeğin evin geçiminde ihmalkar davranmasından dolayı tazminat davası açan kadın haklı bulunmuş. Emsal olabilir belki birkaç gün önce haberlerde görmüştüm. Allah hakkınızı söke söke almanızı nasip etsin inşallah. Ben de anlaşmalı ayrılmaya çalışacağım olursa.
Coook teşekkür ederim cevabiniz için inşAllah kurtulurum yavrumla guzel bir yuva kurarim1.Avukat çok önemli
2. Mesajlarda çok etkılı
3 .Evinden git ne aldıysan her seyını al sonra çok pişman olursun
4.Dilekçeni çok guzel bir sekılde yaz
5.Çok dua et
6 .Rabbım dert verıo ama kurtulmamız için bir çok secenek var
Tanik varmis.her hakkini al.bravo sanaÇok teşekkür ederim neresini.anlamadiniz
Gayette açik aslinda elimdeki deliller sundugum.mahkemeye bunlar benim.hakliligimi.ispatlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?