Çekişmeli boşanma? Iyiki varsiniz kk

O kadar üzüldüm o kadar üzüldüm şu lohusa iken aç kaldım cümlenize. Allah o kişiyi size muhtaç etsin inşallah. Madem ailesine aşık evlenmeseydi keşke

dedigim gibi ama coook uzun surdu onlarin hala daha bitmedi.diger tanidigiminda ayni zamanda acilmisti davasi hakim bosanmayi reddetti daha yeni oyle bitti dava.istinafa gitseydi 1 yilda oyle uzayacakti
Benimde çekişmeli boşanma davam sürüyor.Davası Red olan tanidiginizda niye Red olmuştu? Bir taraftan boşanmayi istemedi mi?

Evet bu kanıtlar sizi bi tık one tasır. Tazmınatta isteyin, avukatınız zaten soylemıstır. Tazminat dahi alırsınız
Allah yolunuzu acık etsin, kocanı ve ailesini de ıslah etsin

O kadar üzüldüm o kadar üzüldüm şu lohusa iken aç kaldım cümlenize. Allah o kişiyi size muhtaç etsin inşallah. Madem ailesine aşık evlenmeseydi keşke
Daha neler neler yazsam aglarsiniz..
Lohusa lohusa misafir mi agirlatmadi
Temizligime karisildi
Ev yemek temizlik cocuk o kadar yoruldum ki
Sütüm.kesildi
Ailesinden hepsi kaynana gibi herseye karisir ve mahana bulur..

İnşallah bundan sonra her şey çok çok güzel olur. Tüm bu olanları yaşadıklarınızı unutturur size.

Dilerim her şey gönlünüze göre olur..Evladınızla güzel günler görürsünüz
Çok geçmis olsun.. Böyle adamların, Allah gelsin hakkından..
Evet bu kanıtlar sizi bi tık one tasır. Tazmınatta isteyin, avukatınız zaten soylemıstır. Tazminat dahi alırsınız
Allah yolunuzu acık etsin, kocanı ve ailesini de ıslah etsin
Dilerim her şey gönlünüze göre olur..Evladınızla güzel günler görürsünüz
İyiki varsiniz hepinize tek teK teşekkür ederimm.❤

Bununla ilgili Adana’da yerel mahkemenin kararını Yargıtay bozmuş. Erkeğin evin geçiminde ihmalkar davranmasından dolayı tazminat davası açan kadın haklı bulunmuş. Emsal olabilir belki birkaç gün önce haberlerde görmüştüm. Allah hakkınızı söke söke almanızı nasip etsin inşallah. Ben de anlaşmalı ayrılmaya çalışacağım olursa.

Umarim.sizde bende biran önce kurtuluruz..

1.Avukat çok önemli
2. Mesajlarda çok etkılı
3 .Evinden git ne aldıysan her seyını al sonra çok pişman olursun
4.Dilekçeni çok guzel bir sekılde yaz
5.Çok dua et
6 .Rabbım dert verıo ama kurtulmamız için bir çok secenek var

Sizi çok kararlı ve ne yaptığını bilen biri olarak gördüm tebrik ediyorum. En azından pişman olur muyum boşanayım mmı gibi sorular sormamışsınız.Bende daha biraz önce haberde gördüm cimri koca ekonomik şiddetten sayılıyormuş .Aklınıza geldikçe başka şeyler hafızanızı yoklayın avukata söyleyin o size yardımcı olacaktır.

Coook teşekkür ederim cevabiniz için inşAllah kurtulurum yavrumla guzel bir yuva kurarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…