Çekişmeli Boşanma.

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
Kızlar selam herkese.
Ben 3 Şubatta boşanma kararı alıp o süre zarfın da dava açtım ve davamız çekişmeli olarak devam ediyor 4.cü celse olacak bir kaç aya.Benim sorum şu ki;tam alıştım kendimi iyi hissediyorum derken eski eşimin aklıma gelmesi yaşadığımız iyi günleri hatırlayıp bir anda modomun düşmesi depresyona girmem canımı sıkıyor.Bu ara da eşim meth kullandığı için ayrılma kararı aldım ama o kullandığını kabul etmiyor.
Velhasıl bu durumu yaşayan arkadaşlar siz de böyle şeyler yaşadınız mı yoksa ben kafayı falan mı yiyorum acaba???

Meth ne anlayamadım?

Bu psikoloji kalıcı değil merak etmeyin geçiyor zamanla.

Uyusturucu mu kullaniyor dogru mu anladim ? Gecende haberlerde gordum uyusturucu kullanan bir adam annesinin kafasini kesip balkondan sokaga atmisti kendine geldiginde hatirlamiyordu bile. Kendinizi kurtarmaya bakin hic guzel anilariniz felan gelmesin akliniza onun yapabilcekleri gelsin akliniza.

Tabi normal. Beynimiz kötü şeyleri çabuk siliyor aksi halde hayat aşırı zor olurdu. Bunun için telefonun not bölümüne seni boşanmaya içten şeyleri yaz. Daha sonra senin güçlü yönlerini yaz. Onları okuduakça geçecektir özlemin de üzüntün de. Bir kadın boşanma noktasına defalarca geliyor tak ettiği anda davayı açıyor öyle bir sabah kalkıp ben bugün boşanayım demiyor

Tabi normal. Beynimiz kötü şeyleri çabuk siliyor aksi halde hayat aşırı zor olurdu. Bunun için telefonun not bölümüne seni boşanmaya içten şeyleri yaz. Daha sonra senin güçlü yönlerini yaz. Onları okuduakça geçecektir özlemin de üzüntün de. Bir kadın boşanma noktasına defalarca geliyor tak ettiği anda davayı açıyor öyle bir sabah kalkıp ben bugün boşanayım demiyor
Kesinlikle öyle yaşanılan şeylerin birikimi sonucu verilmiş bir karar umarım bu psikolojiden çıkarım bir an evvel.

Sizin neden çekişmeli oldu? Esiniz boşanmak istemiyor mu? öyleyse uyuşturucu kullandığını kanitlarsaniz hakim boşanma kararıni hızlı verir.
Duygularınızin karışık olmasi normal.Sürrc devam ediyor ve daha sonrası da olacak.Nedenler? neden ben? ler devam edecek.Met uyuşturucularin en beteri.Asla pisman olmayin ve arkaniza bakmayin.

Sizin neden çekişmeli oldu? Esiniz boşanmak istemiyor mu? öyleyse uyuşturucu kullandığını kanitlarsaniz hakim boşanma kararıni hızlı verir.
Duygularınızin karışık olmasi normal.Sürrc devam ediyor ve daha sonrası da olacak.Nedenler? neden ben? ler devam edecek.Met uyuşturucularin en beteri.Asla pisman olmayin ve arkaniza bakmayin.
Evet,boşanmak istemiyor ve kullanırken birebir kanıt olarak kullanacağım birşey yok sadece ben ev de ve cebin de yakaladım evde de kullandı tabi ama banyo da ve ben evde yokken birebir görmedim o nedenle de kabul etmiyor kullandığını lakin belirtileri ve benim cebin de ve evde yakalamam kullandığının kanıtı yoksa cebin de ne işi var o tür şeylerin.

En kötü evlilikte bile boşanma sürecinde bu hislerin olduğunu biliyorum. Ama sizde uyuşturucu nedenmiş. Bu konu eski güzel günleri düşünmenize engel olabilmeli diye düşünüyorum.

En kötü evlilikte bile boşanma sürecinde bu hislerin olduğunu biliyorum. Ama sizde uyuşturucu nedenmiş. Bu konu eski güzel günleri düşünmenize engel olabilmeli diye düşünüyorum.
Evet uyuşturucu ve onun eşim üzerinde ki psikolojik ve fiziksel etkileri bu da evlilik kurumunu sarsıyor tabii ki kimse yaşamaz bunu umuyorum ki.

Uyusturucu kullandigina kanit gostermek icin mahkemeden test istenemez mi acaba? Kaninda cikar sonucta.

Uyusturucu kullandigina kanit gostermek icin mahkemeden test istenemez mi acaba? Kaninda cikar sonucta.
Bu öyle bir madde ki 3 gün kullanmadığın da kan da çıkmıyor saç telinden çıkabilir onda da bellibir süre oluyor kullanım olarak ki zaten mahkemeye gelmiyor gelmesi çok birşey de ifade ama mahkemenin uzayacağı aşikar zaten

Kızlar selam herkese.
Ben 3 Şubatta boşanma kararı alıp o süre zarfın da dava açtım ve davamız çekişmeli olarak devam ediyor 4.cü celse olacak bir kaç aya.Benim sorum şu ki;tam alıştım kendimi iyi hissediyorum derken eski eşimin aklıma gelmesi yaşadığımız iyi günleri hatırlayıp bir anda modomun düşmesi depresyona girmem canımı sıkıyor.Bu ara da eşim meth kullandığı için ayrılma kararı aldım ama o kullandığını kabul etmiyor.
Velhasıl bu durumu yaşayan arkadaşlar siz de böyle şeyler yaşadınız mı yoksa ben kafayı falan mı yiyorum acaba???
Çekişmeli davalar çok yıpratıcı oluyor, ben ucundan kıyısından anlasmaliya döndüm.
Bence uzun sürmesi, tam hayatıma adapte olayım derken tekrar dilekçe yazma, duruşma günleri birkaç ayda bir vs.. tam unuttum derken tekrarlayan bir süreç gibi, bence beynimiz yarım kalmış şeyleri kabul etmiyor, tamamlanması gerekir sonuca ulasmadikca döngü devam ediyor gibi.

4.celse de görülünce karara bağlanınca rahatlarsınız.

Çekişmeli davalar çok yıpratıcı oluyor, ben ucundan kıyısından anlasmaliya döndüm.
Bence uzun sürmesi, tam hayatıma adapte olayım derken tekrar dilekçe yazma, duruşma günleri birkaç ayda bir vs.. tam unuttum derken tekrarlayan bir süreç gibi, bence beynimiz yarım kalmış şeyleri kabul etmiyor, tamamlanması gerekir sonuca ulasmadikca döngü devam ediyor gibi.

4.celse de görülünce karara bağlanınca rahatlarsınız.
Kesinlikle söylediğiniz gibi hissediyorum ben de yarım kalmışlık hissi.Umarım bu da geçer.

Kesinlikle söylediğiniz gibi hissediyorum ben de yarım kalmışlık hissi.Umarım bu da geçer.
Allah aşkına bırak bu işleri ne yarım kalması çocugun olsa ne halt edeceksin görülme günlerinde çocuğunu nasıl teslim edeceksin uyusturucu bagımlısı kocana. Cocugun yok galiba boşan adak ver hayır yap

Kafayı yemiyorsun.
Boşanan herkes senin yasadıklarını yaşadı.
Psikolojik destek şart. Kendi kendine iyileşirim deme daha kötü oluyor. Kendimden biliyorum.

Allah aşkına bırak bu işleri ne yarım kalması çocugun olsa ne halt edeceksin görülme günlerinde çocuğunu nasıl teslim edeceksin uyusturucu bagımlısı kocana. Cocugun yok galiba boşan adak ver hayır yap
Yorumunuz için teşekkür ederim ama üslup olarak biraz daha yumuşak olsaydınız daha iyi olabilirdi yoksa benim yaşadığımı ben biliyorum nasıl bir şeyden kurtulduğumunda farkındayım ama iyi veya kötü bir umutla başlayan bir yuvanın yıkılışı,kötü şeyler de yaşanmış olsa insanı psikolojik olarak etkiliyor.Yoksa insaniz herşeye alışacağız zamanla ben sadece bu durumu yaşamış hem cinslerimden destek istedim bu süreçte aynı süreçten geçmiş kişilerden destek görmek bana iyi geldi tabi bu kişiden kişiye değişir.Neyse yine de yaşamadıysanız eğer böyle birşeyi dilerim ki yaşamayın🍃

Back
X