• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
318
Kızlar böyle bir dava açıldı bana evlilik birliginin temelinden sarsılmaz gerekçe gösterilerek. Zaten yaklaşık bir senedir ayrıyız. Bugün elime geçti. Ben henüz hazır değilim. Ne yapsam bilemedim. Bu durumlardan bilgisi olan var mı? Iki hafta sürem var. Davayı reddedip hazır olduğumda kendim açmak istiyorum. Elimde yeterli delil var. Reddedilir yani. Daha avukatim içime tam sinmedi. Sanki çok ilgili değil gibi. Off tam da bu yoğunlukta uğraş dur.

hangi yogunlukda :)
esinizden ayrisiniz 1 yilidr
adam simdi bosanma davasi açmis ama siz su an istemiyorsunuz ertelemek niyetiniz oylemi ?
neden bosanmak istemiyorsunuz?

Senin davayi reddetmen davanin reddedilecegi manasina gelmez. Davan gorulur hakim karsi tarafi hakli bulursa sizi bosar. Yok eger sen bosanmak istemiyorum dersen ve onun iddialarini curutursen dava reddedilir.

hangi yogunlukda :)
esinizden ayrisiniz 1 yilidr
adam simdi bosanma davasi açmis ama siz su an istemiyorsunuz ertelemek niyetiniz oylemi ?
neden bosanmak istemiyorsunuz?
Evet yani delillerim hazır değil. Iki hafta sürem var ve avukatim bile meçhul. Iki hafta geçtikten sonra mahkemeye hiçbir delil sunamiyormusum.

Senin davayi reddetmen davanin reddedilecegi manasina gelmez. Davan gorulur hakim karsi tarafi hakli bulursa sizi bosar. Yok eger sen bosanmak istemiyorum dersen ve onun iddialarini curutursen dava reddedilir.
Onun iddiaları ceviz kabuğunu doldurmayacak türden. Ama kendisi bana yapmadığını bırakmadı. Şiddet uyguladı uzaklastirma aldı vs.

Madem şiddet uyguluyordu neden bosanmak istemiyorsun?

Madem şiddet uyguluyordu neden bosanmak istemiyorsun?
Ne bileyim biraz surunsun mü istiyorum ne? Ama vazgeçtim. O herhalde ilk günün tepkisiydi. Beklemiyordum ondan. Neyse zaten o açmasa eninde sonunda ben acacaktim. Zaten ayrıyız işte.

boşanın gitsin. 1 yıl ayrı olup, niye resmi olarak hala onunla bir bağınız kalsın ki? sürünsün istiyorum diye de uğraşmayın. böyle yükleri sırtınıza kambur etmeyin!

boşanın gitsin. 1 yıl ayrı olup, niye resmi olarak hala onunla bir bağınız kalsın ki? sürünsün istiyorum diye de uğraşmayın. böyle yükleri sırtınıza kambur etmeyin!
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. Bu zaten ilk tepkimdi. Ben de saskindim. Kabul edeceğim. Bosanip önüme bakacağım.

Back
X