- 22 Temmuz 2024
- 341
- 191
- 23
- Konu Sahibi golldkahveemm
Çok saçma değil mi? Adam yaptığıma pişmanım diyince zaten ne yaptığı ortada olmuş olmuyor mu? Sistem neden böyle ya adam seviyormuş muş ee aldatmasaydın
?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illa ki uzar zira çekişmeli boşanıyorsunuzHadi ya öyle olsun istemiyorum işte bende yoluma bakmak istiyorum umarım uzamaz birşey.
Çok saçma değil mi? Adam yaptığıma pişmanım diyince zaten ne yaptığı ortada olmuş olmuyor mu? Sistem neden böyle ya adam seviyormuş muş ee aldatmasaydın?
Adam kabul etti mi ? Kabul etti ki pişmanım diyor. Hukuki olarak işe yaramıyor mu ? Anlamadım
adam kadına diyor pişmanım diye, imzalı bir beyanı yok ki "pişmanlık senedi" olarak...
mahkemede "evet aldattım pişmanım" demeyecektir. avukatı da asla öyle deme der, kesin. "aldatmadım, eşimi seviyorum, sadece konuştum" adam hep böyle der yüksek ihtimalle. (boşanmak istemiyorsa böyle konuşur tahmin ediyorum)
kadının direkt aldatma için bir delili yok. "görüntülü konuştum ama başka bişey yapmadım" diyebilir, konum aldım ama gitmedim diyebilir, otelde çay kahve içtim diyebilir.
hakim otelden kayıtları ister normalde. kayıtlarda adı çıkabilir -çıkarsa iyi bari. ama kayıt yok demişler. otel leş bir yer, belki düzgün oda kaydı yok. (zaten saatlik tutuyordu odayı hatırladığım kadarıyla) o bile direkt delil olmuyor yani.
eğer adam boşanmayı istemiyorsaKonu sahibi konunun başında "pişmanım diyecekmiş" yazmış ya, ona istinaden söyledim. Ama yani konum almışsın işte ya da konuşmuşsun. Of çok saçma adalet sistemi.
Bu yazdıklarım da tamamen isyan.Umarım çabucak boşanır konu sahibesi kişi de.
Sizin demek istediğinizi çok iyi anladım. Teşekkür ederim açıklama için. Umarım kimsenin başına gelmez de, gelirse bilgilenmiş olalım en azındaneğer adam boşanmayı istemiyorsa
ya da davayı kadın açtı da uzasın sürünsün istiyorsa
avukatı ona öğretir ne demesi gerektiğini. demez yani pişmanım diye, onu demek istedim.
adam kadına diyor pişmanım diye, imzalı bir beyanı yok ki "pişmanlık senedi" olarak...
mahkemede "evet aldattım pişmanım" demeyecektir. avukatı da asla öyle deme der, kesin. "aldatmadım, eşimi seviyorum, sadece konuştum" adam hep böyle der yüksek ihtimalle. (boşanmak istemiyorsa böyle konuşur tahmin ediyorum)
kadının direkt aldatma için bir delili yok. "görüntülü konuştum ama başka bişey yapmadım" diyebilir, konum aldım ama gitmedim diyebilir, otelde çay kahve içtim diyebilir.
hakim otelden kayıtları ister normalde. kayıtlarda adı çıkabilir -çıkarsa iyi bari. ama kayıt yok demişler. otel leş bir yer, belki düzgün oda kaydı yok. (zaten saatlik tutuyordu odayı hatırladığım kadarıyla) o bile direkt delil olmuyor yani.
atıyorum "misafirim geldi ödemesini ben yaptım" der çıkar düzgün kayıtları olup kadınla oda tuttuğuna dair belge gelmeyecekse otelden her türlü çıkar işin içinden yani...
Migrenimsi arkadaşın yazdığını yazacaktım. Bir şekilde yazılı itiraf almaya çalışsın.WhatsApp'tan konuş eşinle pişmanım demiş ya onun seni aldatmasiyla ilgili konuştur. En azindan kanıt olur.
Evet ödeme var Ocak ayına ait Aralık ayında bide 6 ay geçtiği için çok da işe yaramıyor otelde kamera vs yok günlük saatlik bir yer ve hala ben gitmedim amcam gitti diyor amcası da kabul ediyor.. Seviyorum hatam seni yanlız bırakmak diyor. Bu sevgi değil karşındakini kullanmak salak yerine koymak.Tamam ama senin yakaladigin kredi karti odemeleri vs ise yaramaz miymis? Avukat ne diyor?
Mesajla defalarca yazdım otele gittin görüntülü ne konuştun verdiği cevapları sanki seçerek veriyor. Ya tazminat vs değil derdin uzatmadan yoluna bakmak çocuklarımla düzen kurmak istiyorum git özgür ol diyorum. Ailesi hiçbir şekilde istemiyor boşanmamızî o çok etkiliyor.. of ofMigrenimsi arkadaşın yazdığını yazacaktım. Bir şekilde yazılı itiraf almaya çalışsın.
Stresli gergin birine dönüştüm zaten bu süreçte devam etmek kendi ipimi çekmiş olmam demek..Çevrendekiler de sana yükleniyormuş millete bakma sen o adamla yaşamaya devam edip sinir hastası olsan bu kez de o da aldatan adamla yaşamasaydı bosansaydi derler. Şimdi bosaniyorsun diye eleştiren o zaman da boşanmadındiye elestirir. Milleti takma mutlu bir hayatın olur umarım bundan sonra
Zina anlayışı sadece yatakta yakalamak mı anlamıyorum zaten.. Görüntülü okadar konuşmada sanki maç konuşuldu.Yine davanız görülmeye devam eder ama çekişmeli olucak bu durumda elinizdeki şeyler zinayı kanıtlamıyor başka kanıt var mı
Otele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.Ay cok kotu olmus bu, hts kayitlari isteyecek mi avukatin? Belki otel kaydiyla tutarli hts kayitlari bulunur, oradan desteklenebilir.
Hts kayitlarini isteyecek mi avukatin?Otele ben gitmedim amcam gitti diyordu zaten amcası da kabul etti yersen tabi. Amcasına otele gitsin diye kart vermek ne derece mantıklı olursa artık. Gitti ama ispatım yok.