Elimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim varElinizde deliller varsa gerisini iyi bir avkata bırakın düşünmeyin
Evlilik birliği içinde alındı. Umarım elinde patlar. Amin çok şükür çocuk olmadan kurtuldum.Evlilik birliği içerisinde alınmışsa ev/araba istediği kişinin üzerine geçirmiş olsun yarısını alırsınız siz. yeter ki iyi bir avukat bulun. kendince gözü açıklık yapmaya çalışıyor anlaşılan ama aksine elinde patlayacaktır. sizde bu adamdan kurtulduğunuz için dua edin bence.
O zaman Hakkınızda hayırlısı olsun cekismeli zordur sabirli ve sakin kalin yeterElimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim var
Tamam işte maddi manevi tazminat davası açacaksın. Artık sen hiç konuşmayacaksın onunla, avukatımla konuş dersin.. rezil adam ya kısır olmak özür müymüş? Beyinsiz.. herkes gerçek yüzünü boşanırken gösteriyor,kurtulduğunu sevin. Seni kışkırtmaya çalışır küfürlü msjlar falan atma sakın.Elimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim var
Başkası var. Erkek milleti uydum akıllıdır, ana kuzusu bir tip değilse başkası var, onun bastırması ile coşmuş sizinki.Öncelikle merhaba ben yilardir burada tüp bebek icin mücadele eden bir anne adayiydim. Şu anda çocuğum olmuyor diye bosanmak zorunda bırakıldım üstelik dolandirilarak. Kısaca özet gecicegim. Eşim çocuk olmadığı için boşanmak istediğini kendisi buna dayanamadigini beni sevmediğini vs vs bir dünya debebden boşanmak istedigini söyledi bende bir şekilde anladım aile evime geldim. Ben gelir gelmez mal kaçırma yapmis. Oysa mal kaciracagi parayla anlaşmalı avukat tutabilirdikneyse ona rağmen gidip anlaşmalı dava aç verdiğine kabulum bundan kurtulalım dediğim halde dava açmayı kabul etmedi kendisi devlet memuru olduğunu gidip dava acmiycagini söyleyip beni dava açmaya zorladı. Neys ebunada tamam dedim. Ama olaylar çok cirkinlesti yani küfürler sen benim malına göz diktinler senin ederin ne ki saçmalıkları vs vs elimde hepsinin kanıtı var. Yani bir nevi zorla kasindi diyebilirim. Şimdi ev ve araba üzerinden. Arkadaşına geçmiş ben yarısını istiyorum. Alabilirmiyim iyi bir avukat tuttum bu süreçte karşı taraf arkamdan kısır di oglumuzun suçu yok diye konusmus ki ben evllilik süreci boyunca psikolojik baskıya uğradım bu konuda bu arada herhangi bir rahatsızlık yok çocuk olmuycak Allah kurtardı beni bu manyagin elinden ama şuan zorlu bir süreçten geçiyorum bu süreci yaşıyan arkadaslar var mı nasıl atlattiniz.
Başkası var ya da yok bilmiyorum. Huysuz kendini açık göz sanan bir manyak diyebilirimBaşkası var. Erkek milleti uydum akıllıdır, ana kuzusu bir tip değilse başkası var, onun bastırması ile coşmuş sizinki.
Hakkından gelin şu hıyarınElimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim var
Siz bi bastırın, yokuşa sürün, elbet çıkar kokusu. Kolay bırakmayın yakasını.Başkası var ya da yok bilmiyorum. Huysuz kendini açık göz sanan bir manyak diyebilirim
Hayır asla birakmiycam ama başkası olsa defalarca anlaşmalı boşanmaya yanasmistim. Öyle olsa bir şekilde çabuk bitsin isterdi. Değişik bir tip asla birakmiycam isterse 5 yıl sürsün. Bu mal kaçırmak bir kadının gururunu zedelemek neymis görsün. Birde arkamdan kısır lafı edilmisSiz bi bastırın, yokuşa sürün, elbet çıkar kokusu. Kolay bırakmayın yakasını.
Teşekkür edeirm ins henüz davamız görülmedi kim bilir nasıl iftiralar aticak ama hiç biri umrumda değil iftira attıkça miktarı daha da cogaltirim. Asla anlaşmam surunsun.Hakkından gelin şu hıyarın
Allah korumuş sizi çocugunuz olsaydı bu Tibet öküzünden yıllarca kurtulamazdınız .
Bir an önce kurtulmanız dileğiyle
Tabi ki anlaşmaya yanaşmayacak, sizi soymazsa diğerine ne yedircek?Hayır asla birakmiycam ama başkası olsa defalarca anlaşmalı boşanmaya yanasmistim. Öyle olsa bir şekilde çabuk bitsin isterdi. Değişik bir tip asla birakmiycam isterse 5 yıl sürsün. Bu mal kaçırmak bir kadının gururunu zedelemek neymis görsün. Birde arkamdan kısır lafı edilmis
Ya ins öyle bir durum vardır da donu da kalmaz.Tabi ki anlaşmaya yanaşmayacak, sizi soymazsa diğerine ne yedircek?
Elimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim var
Evet var ve ben bu skeilde yetinmiycem aracın tamamını istiyorum mal kaçırdığı için çok bilendim. Avukatim şimdilik çok iyi bakalımSon 1 yil icerisinde uzerinden cikarttigi mallar icin bir dava aciyorlar ve geri aliniyor. Avukatinizin konu hakkinda bilgisi olmali.
Delilleriniz var mal kaçırmayi da zaten kanitlarsiniz.Tazminat davasi ds açıp herseyi alın.Elimde hakaret içerikli mesajlar ve mal kaçırdığını ifade eden konuşmalar mevcut. Naisl karakter olduğunu belli ediyor. İyide bir avukatim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?