Teyzem yakin zamanda dava sürecini tamamladı 1 yıl sürdü haklarını alabildi.Merhaba çekişmeli boşanma davası açan ve dirayetle sonuna kadar giden var mı kaç yıl sürdü ? Ve talep ettiğiniz haklarınızı alabildiniz mi ? Teşekkürler
Aynı durumdayım gelgitleri olan bir seviyorum diyip bir sktrgt diyen defalarca boşa beni boşanalim diyip dava açınca kimin için bosaniyorsun anlaşalım cirkinlesmesin herşey arada çocuk var dediğimde acelen ne kim var diyen biriyle dava sürecim var şimdiden yoruldum... av bana da 3 4 yıl sürer dedi acelem yok ama bu süreç çok fazla.yipraticiAh ne güzel teyzeniz kısa sürede kurtulmuşben de çekişmeli sürecine yeni girdim..avukatım bi 4-5 yılı gözden çıkar dedi benimki süper takıntılı bişey:/
Aynı durumdayım inanınAynı durumdayım gelgitleri olan bir seviyorum diyip bir sktrgt diyen defalarca boşa beni boşanalim diyip dava açınca kimin için bosaniyorsun anlaşalım cirkinlesmesin herşey arada çocuk var dediğimde acelen ne kim var diyen biriyle dava sürecim var şimdiden yoruldum... av bana da 3 4 yıl sürer dedi acelem yok ama bu süreç çok fazla.yipratici
Benim av da tam tersi her türlü dirayetli ol tazminat alirz sunu yaparız vs olay para değil ki ortada oğlum var illaki muhatap olunacak ve ben bu adamdan sadece nafaka ver oğluna dedim ona rağmen paragöz dedi bana yani hiçbirsey istemesem de sen yaptın ettin dağıttın yıktın hep suçlayacak bari bedel ödesin diyorum uğraşmakta istemiyorumBen de Şuan sürece girdim 13 aralıkta duruşmamız var, ama avukatım sürekli uyarıyor anlaşalım diyor 3-4 sene sürer diyor. Yıpranırsınız falan diyor. Bilmiyorum galiba pes edeceğim
Ah benimki de nafaka ve 5 kuruş istememe üstüne de çocuklarımı alma şartıyla kabul edecekmiş boşanmayı..bütün birikimimizi borsada batırıp benden de 2 milyon tazminat talep etmiş bir deBenim av da tam tersi her türlü dirayetli ol tazminat alirz sunu yaparız vs olay para değil ki ortada oğlum var illaki muhatap olunacak ve ben bu adamdan sadece nafaka ver oğluna dedim ona rağmen paragöz dedi bana yani hiçbirsey istemesem de sen yaptın ettin dağıttın yıktın hep suçlayacak bari bedel ödesin diyorum uğraşmakta istemiyorum
Karşı tarafın anlaşmalı için talepleri neler biliyor musunuz? Çocuk varsa velayetle ilgili yada çocuğun nafakasıyla ilgili.Ben de Şuan sürece girdim 13 aralıkta duruşmamız var, ama avukatım sürekli uyarıyor anlaşalım diyor 3-4 sene sürer diyor. Yıpranırsınız falan diyor. Bilmiyorum galiba pes edeceğim
Allah fırsat vermesin bunlaraAh benimki de nafaka ve 5 kuruş istememe üstüne de çocuklarımı alma şartıyla kabul edecekmiş boşanmayı..bütün birikimimizi borsada batırıp benden de 2 milyon tazminat talep etmiş bir de
Çocuk yok , anlaşma bana bağlı ben ne istersem onu düşünceklermiş, ziynetleri isterim ben.Karşı tarafın anlaşmalı için talepleri neler biliyor musunuz? Çocuk varsa velayetle ilgili yada çocuğun nafakasıyla ilgili.
Aksamalar ile birlikte 1.5 yıl sürdü. Hakim değiştiği için hak ihlali oldu. Boşandım kurtuldum, Allah'a havale ettim.Merhaba çekişmeli boşanma davası açan ve dirayetle sonuna kadar giden var mı kaç yıl sürdü ? Ve talep ettiğiniz haklarınızı alabildiniz mi ? Teşekkürler
Önce ben açtım davayı, 3 ay sonra karşı dava açtı. Hem davacı hem davalı oldu iki tarafta.Bir de çekişmeli davada avukat ücretini soracağım. Sanırım dava karşılıklı açılıyor, yani hem davalı hem davacı olunuyor. Eş tarafından da mı eşin kendi avukatına aynı şekilde ücret ödemesi oluyor? Yoksa davayı ilk açan mı daha çok ödüyor?
Kanıtı olmadan yalan söylemesi dikkate alınıyor mu mahkemede?Önce ben açtım davayı, 3 ay sonra karşı dava açtı. Hem davacı hem davalı oldu iki tarafta.
Ben avukatıma anlaştığım şekilde ödemeleri yaptım, karşı tarafı bilmiyorum. Ama hakim iki davayı da kabul etti karar duruşmasında ve karşılıklı olarak avukatlara mahkemenin çıkardığı ücreti de ödedik.
Bunca yıl duymadığım kadar yalanlar ve iftiralar duyunca iğrendim hepsinden. İstinafa gitmedim daha fazla yıpranmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?