Çekişmeli süren boşanma davam

sorun çıkarmasını beklemeden kullanın hem öyle hem böyle davranıyordu çift kişilikli ne istediğini bilmiyordu beni kandırığp ikna edip yanına çekip sonra türlü psikolojik şiddete maruz bırakıyordu diyeceksiniz

ay keşke avukat olsaydım
Evet baya güzel yönlendiriyorsunuz.Avukat olacak potansiyeli gördüm sizde☺️🌸Adam önce yalvarıp dediğiniz gibi sonra psikolojik şiddete maruz bırakıyordu beni.Manipüle etmeye çalışıyordu.

Kızlar merhaba
Çekişmeli süren boşanma davam var,karşı tarafın yazdığı dilekçe geldi elime.Attığı iftiralar,yalan dolan yazdığı şeyler,geçmişte ve onu bağlamayan konuları bile dilekçeye yazmış.Aradım dedimki yazdığın şeyleri tek tek kanıtlayacaksın.Pis Pis sırıtıyor ve diyor Kİ size daha bomba haberlerle geleceğim.Neymiş ondan önce bir erkekle birlikteliğim varmışta aileme korkudan söylememişim.Ya bir insan bu kadar kötü olabilir mi.Biliyorum zorlu bir süreç ama her şeye rağmen pes etmeyeceğim,sonuna kadar mücadelemin arkasında duracağım.Onuda Allah’a havale ediyorum.Desteklerinizi bekliyorum🙏🏻
İlla ki çek beni vur diyor yani, ay nasıl evlendin bununla ya, bu ladar iğrenç bir adamın hiç mi gafı olmadı çıkarken. Aileni duruşma salonuna sokma bari, ya da kendin de gitme sadece avukat gitsin. Uyaptakileri de okutmazsın başarabilirsen. Evlilik öncesi ilişkinin davayla ilgisi ne o zaman, ahlaksız mı diyecek sana aklı sıra

Kesi
beyni nohut kadarmış sataştığı nokta o kadar komik ki ee tabi elinde hatırı sayılır done yok ne yapsın b.unda boncuk arıyor resmen
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz.Artık umursamamaya çalışıyorum.Atsın istediği kadar iftira önemli olan delil hakim iki üç lafa bakmıyor direk delil istiyor.O zamanda sazan gibi kalır ortada.

İlla ki çek beni vur diyor yani, ay nasıl evlendin bununla ya, bu ladar iğrenç bir adamın hiç mi gafı olmadı çıkarken. Aileni duruşma salonuna sokma bari, ya da kendin de gitme sadece avukat gitsin. Uyaptakileri de okutmazsın başarabilirsen. Evlilik öncesi ilişkinin davayla ilgisi ne o zaman, ahlaksız mı diyecek sana aklı sıra
İnanın evlenmeden önce kendini o kadar temiz,saf ,merhametli tanıttıki.Tabi köprüyü geçene kadarmış.Evlendikten sonra beni ezmeleri mi desem,dayak atması mı,Bebeğimi zorla aldırmasını mı şuan bunları düşündükçe kahroluyorum.Allah’ından bulur inşallah.

Yazan olmuştur mutlaka ama karşı tarafın avukatını arayıp tehtit edildiğinizi evlilik öncesi yaşanan ilişkilerin dilekçeye konulmasının amacının ne olacağını sorsanız önüne geçemez misiniz acaba

İnanın evlenmeden önce kendini o kadar temiz,saf ,merhametli tanıttıki.Tabi köprüyü geçene kadarmış.Evlendikten sonra beni ezmeleri mi desem,dayak atması mı,Bebeğimi zorla aldırmasını mı şuan bunları düşündükçe kahroluyorum.Allah’ından bulur inşallah.
Hatırlıyorum konunu ama sende de hata var evlilik öncesi ilişkini neden anlattın ki, hiçbir kadın bunları anlatmamalı

Anlatmadım iftira atıyor kendisi,olsa bile hiç anlatır mıyım erkek milletine
Delili olmadığı için böyle yalan beyanlarda bulunuyor aklı sıra ama dilekçemde yazdım geçmişim onu alakadar etmez.Hele ki bir kadının en hasas noktası namusundan asla vuramaz.Ona yedireceğim attığı iftiraları.
Ben gerçek zannettim, doğru okuyamamışım, konunun üstünden de günler geçmiş zaten. Allah yardımcın olsun, sabır versin inşallah.

Çok zor bir süreç çok yıprandım bende ve sonunda Anlaşmalı bitirmeye karar verdim evet bi miktar para alicam ama sırf çocuğum ve kendi sagligimi dusundugum için bu parayı kabul ettim.Cunku asla hakkimin yarısı bile değil. Süreç cok çirkin insan şaşırıyor deliriyo karsisindaki insanı söylediği yaptığı şeyleri görünce.Benimki de ben onun bi şeyini bulup seni rezil edicem diyince bana demişti ki bende ailene evlenmeden önce benle neler yaşadığını anlaticam demişti kriz geçirmiştim. Allahim kimseye hayırsız eş vermesin, kimseyi evliligiyle sınamasın.insallah hakkında hayırlısı olur seninde ama şunu unutma inan senin sağlığını senden başkası düşünmez her ne yaparsan kendini düşünüp yap

Çok zor bir süreç çok yıprandım bende ve sonunda Anlaşmalı bitirmeye karar verdim evet bi miktar para alicam ama sırf çocuğum ve kendi sagligimi dusundugum için bu parayı kabul ettim.Cunku asla hakkimin yarısı bile değil. Süreç cok çirkin insan şaşırıyor deliriyo karsisindaki insanı söylediği yaptığı şeyleri görünce.Benimki de ben onun bi şeyini bulup seni rezil edicem diyince bana demişti ki bende ailene evlenmeden önce benle neler yaşadığını anlaticam demişti kriz geçirmiştim. Allahim kimseye hayırsız eş vermesin, kimseyi evliligiyle sınamasın.insallah hakkında hayırlısı olur seninde ama şunu unutma inan senin sağlığını senden başkası düşünmez her ne yaparsan kendini düşünüp yap
Gerçekten çok zor bir süreç ve bu süreci zorlayanda karşı taraf.Evlenmeyi beceremediler bari namus üzerinden bu kadar üzerimize gelmeselerdi.Ben Allah’a havale ettim.Ve şunu çok iyi anladım ki bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin.Daha düne kadar aynı ekmeği paylaştığımız insan,herşeyimiz sandığımız insan,güvendiğimiz ve liman olarak gördüğümüz insan bir gün düşmanımız olacağını nerden bilecektik.İçim yana yana gördüm bunu.Allah kimseye yaşatmasın bu duyguları.Umarım bundan sonraki hayatımız çok güzel olur.

Hayır karşı tarafın baskısı ve hamile halimle bana şiddet göstermesi sonucu aldırdım.Canım yana yana yattım o kürtaj masasına,o halimle bile yalavardım yapma dedim ama acımadı.
Ayy, bu bebek kısmı beni ekstra ekstra üzdü. :( Çok geçmiş olsun. Anne babanız arkanızda en azından buna sevinin. Koca kişisi evet çok kötüymüş ama elin adamı neticede. Boşandığınızda aranızda hiçbir bağ kalmayacak.

Ayy, bu bebek kısmı beni ekstra ekstra üzdü. :KK43: Çok geçmiş olsun. Anne babanız arkanızda en azından buna sevinin. Koca kişisi evet çok kötüymüş ama elin adamı neticede. Boşandığınızda aranızda hiçbir bağ kalmayacak.
Bebek olayı bende büyük bir travma bıraktı.Evet çok şükür ailem arkamda beni ayakta tutanda bu.Evet aramızda bir bağ kalmadı belki buna sevinmem lazım.

Bebek olayı bende büyük bir travma bıraktı.Evet çok şükür ailem arkamda beni ayakta tutanda bu.Evet aramızda bir bağ kalmadı belki buna sevinmem lazım.
Destek aldığınızda kolaylıkla atlatmanızı umuyorum. Keşke etkili bir korunma yöntemi kullansaydınız böyle kötü giden bir evlilikte. Ben yaş olarak sizden sadece birkaç yaş büyüğüm, evli değilim tabi ve dolayısıyla bu bebek noktasında belki sizinle tam empati kurmam mümkün değil. Ama bir kadının baskı ile kürtaj masasına itilmesinin çok ağır olduğunu tahmin ediyorum. Öte yandan doğsaydı da o kişi hayatınız boyunca artık bir koca olarak değil ama çocuğunuzun babası olarak hep takılı kalacaktı. Derdi hiç bitmeyecekti. Canınızı yakmak istediğinde oradan bir velayet davası patlatacaktı mesela durup dururken.

Bunun yanında bir mesajınız çarptı gözüme. Sizi elin adamının arabasında bırakmış. Geçen bir arkadaşımla bir yere gitmiştik. Dönüşte otobüste o ve birkaç insan başbaşa kaldılar ben indiğimde. Riskli bir durum değil pek. Ama yine de içim rahat etmedi. O da inene kadar telefonda görüntülü konuştuk. Ya da yıllar önce üniversiteye ilk başladığımda bir sınıf arkadaşım İstanbul'a yeni gelmişti ve hiçbir yeri bilmiyordu. Ona gideceği yerin adresini iyice tarif ettim ama inanın yeni tanışmışız kızı tanımıyorum tam ama o inip de doğru gelebildim diyene kadar içim içimi yedi. Bunun gibi tonla şey sayabilirim. Yani eş olmaktan da ziyade ya da kıskanmak kıskanmamaktan da ziyade bazı şeyler vicdan ve merhamet ile alakalı oluyor.

Bununla birlikte acaba özel değilse çekişmeli boşanma için avukata ne kadar ödediğinizi sorabilir miyim ? Çevremde avukat ev parası alıyormuş deyip boşanmayan o kadar çok kişi var ki neymiş bu ücret merak ettim. :)

Destek aldığınızda kolaylıkla atlatmanızı umuyorum. Keşke etkili bir korunma yöntemi kullansaydınız böyle kötü giden bir evlilikte. Ben yaş olarak sizden sadece birkaç yaş büyüğüm, evli değilim tabi ve dolayısıyla bu bebek noktasında belki sizinle tam empati kurmam mümkün değil. Ama bir kadının baskı ile kürtaj masasına itilmesinin çok ağır olduğunu tahmin ediyorum. Öte yandan doğsaydı da o kişi hayatınız boyunca artık bir koca olarak değil ama çocuğunuzun babası olarak hep takılı kalacaktı. Derdi hiç bitmeyecekti. Canınızı yakmak istediğinde oradan bir velayet davası patlatacaktı mesela durup dururken.

Bunun yanında bir mesajınız çarptı gözüme. Sizi elin adamının arabasında bırakmış. Geçen bir arkadaşımla bir yere gitmiştik. Dönüşte otobüste o ve birkaç insan başbaşa kaldılar ben indiğimde. Riskli bir durum değil pek. Ama yine de içim rahat etmedi. O da inene kadar telefonda görüntülü konuştuk. Ya da yıllar önce üniversiteye ilk başladığımda bir sınıf arkadaşım İstanbul'a yeni gelmişti ve hiçbir yeri bilmiyordu. Ona gideceği yerin adresini iyice tarif ettim ama inanın yeni tanışmışız kızı tanımıyorum tam ama o inip de doğru gelebildim diyene kadar içim içimi yedi. Bunun gibi tonla şey sayabilirim. Yani eş olmaktan da ziyade ya da kıskanmak kıskanmamaktan da ziyade bazı şeyler vicdan ve merhamet ile alakalı oluyor.

Bununla birlikte acaba özel değilse çekişmeli boşanma için avukata ne kadar ödediğinizi sorabilir miyim ? Çevremde avukat ev parası alıyormuş deyip boşanmayan o kadar çok kişi var ki neymiş bu ücret merak ettim. :)
Umarım destek almak bana yardımcı olur.Adam değildi,merhamet desen sıfırdı adamda.Yani nasıl düşünemiyor ben karımı elin arabasında yalnız bıraktım.Hadi adam beni kaçırsaydı veya başka şeyler yapsaydı.Bunu düşünemeyecek kadar şeref yoksunu insandı kendisi.Özellikle bu devirde bunu nasıl yapabildi bazen düşünüyorum ama aklım almıyor.Bunlar çok önemli tedaylar.Avukat annemin arkadaşı bu konuda bize yardımcı oldu,elinize ne zaman geçerse o zaman verin dedi.Babamda aydan aya bin TL veriyor.Benim davam çekişmeli.Başka bir avukatada sormuştum masrafları en fazla 10 bin gibi bir tutar söylemişti Yani bir ev kadar değil.Tabi Avukatan avukata değişiyor.

Genellikle dosya masrafının yanında mal paylaşımında ya da tazminatta ele geçen miktarın %20-30 gibi bir kısmını alıyorlar. Her avukat aynı değildir tabi

Back
X