Cekmeceden cikanlar ...

Minik88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
202
106
53
image.webp
image.webp
image.webp
Ben evimden alakasiz salonumda bulunan bir cekmecemde alakasiz gorsellerde bulunan seyi buldum, cekmece normalde mumlarimin bulundugu bi cekmece hep derli toplu durur hatta . Apartman dairesi yani bag bahce gibi bi yerde de oturmuyorum bu sey nasil girdi anlamis degilim birinin birakmis oldugundan kotu niyetli sekilde ugursuz bisey oldugunu dusunuyorum hem kuskulandigim bir kisi var evime giren cikan ayni zamanda bu kotu islerle de alakasi oldugunu cok iyi biliorum. Bir de daha onceden kuslandigim baska seylerde bulmuslugum islerimin tersine dondugunu bildigim var . Vallahi cok huzursuzum.
Gorselde ki sey sert bisey cok tas gibi ne kokusu var ne bisey,bilen lutfen yazsinnn kizlarrr

Kurumuş bir çekirdek falan olabilirmi acaba misafir çocukları falan koymuş olabilir.Sanki bir tohumada benziyor.

Vallahi hic ole coluklu cocuklu misafirim olmaz cekirdegi icerisinde gibi cunku baya ici sert ve dolu dolu duruyor cekirdek daha kucukcene ve kuru kuru olur die dusundum canim

Ben hurmaya benzetim valla

Kabe hurmasina benziyor . açıkta kaldığı içinde sertleşmiş olabilir.

Eki Görüntüle 1674279 Eki Görüntüle 1674280 Eki Görüntüle 1674281 Ben evimden alakasiz salonumda bulunan bir cekmecemde alakasiz gorsellerde bulunan seyi buldum, cekmece normalde mumlarimin bulundugu bi cekmece hep derli toplu durur hatta . Apartman dairesi yani bag bahce gibi bi yerde de oturmuyorum bu sey nasil girdi anlamis degilim birinin birakmis oldugundan kotu niyetli sekilde ugursuz bisey oldugunu dusunuyorum hem kuskulandigim bir kisi var evime giren cikan ayni zamanda bu kotu islerle de alakasi oldugunu cok iyi biliorum. Bir de daha onceden kuslandigim baska seylerde bulmuslugum islerimin tersine dondugunu bildigim var . Vallahi cok huzursuzum.
Gorselde ki sey sert bisey cok tas gibi ne kokusu var ne bisey,bilen lutfen yazsinnn kizlarrr
Hurmaya benziyor . Bereket için çekirdeği konulur ama bunu bilemedim.:KK64:

Eki Görüntüle 1674279 Eki Görüntüle 1674280 Eki Görüntüle 1674281 Ben evimden alakasiz salonumda bulunan bir cekmecemde alakasiz gorsellerde bulunan seyi buldum, cekmece normalde mumlarimin bulundugu bi cekmece hep derli toplu durur hatta . Apartman dairesi yani bag bahce gibi bi yerde de oturmuyorum bu sey nasil girdi anlamis degilim birinin birakmis oldugundan kotu niyetli sekilde ugursuz bisey oldugunu dusunuyorum hem kuskulandigim bir kisi var evime giren cikan ayni zamanda bu kotu islerle de alakasi oldugunu cok iyi biliorum. Bir de daha onceden kuslandigim baska seylerde bulmuslugum islerimin tersine dondugunu bildigim var . Vallahi cok huzursuzum.

Düşündüğün gibi birşeyse allah kimsenin yanına bırakmasın.

Kurumuş hurma gibi duruyoo !! Sicak suya bastir yumusarsa hurmadir..
Yani simdi bn bunu bir bilen hocaya birine sormak istiyorum bnde hurmaya benzettim de ... Yani orda olmasi imkansiz benim cuzdanimda cekirdegi durur mesela hic ole eve hurma ne aldim ne hediye geldi

Hurmaya benzettim, bilemedim.
Biri bişey yapacak olsa neden çekmeceye koysun ki?
Almayım günahını milletin, görmediniz gözünüzle.
Her işimiz ters gittiğinde biri bişey mi yapıyor? Çoluk çocuk koymuştur, aklınıza gelmeyen bi durum olabilir.
Hemen buna yormanıza şaşırdım ben.
Aynı durum benim evimde olsa aklıma bile gelmez birinin bişey yapacağı, aman bu ne der atardım heralde.

A
Düşündüğün gibi birşeyse allah kimsenin yanına bırakmasın.
amin canim sorma biz annemle yillardir bu cadiyla ugrasiyoruz yardim edicek kimse de bulamadik babamin esi bu maalesef evime de girip cikiyor sonrasinda buldum ondan bole kafayi taktim napsam bilemedim ama hem huzursuzluklarim fenaliklarim var hemde islerim gene ters duz

İğde
iğde o iğde buyu musla değil çok güzel bir yemiştir kurumuş baya bence tesadüfen ya çekmecene duştu ya o mumlara yapışık gelmiştir ya da evine gelen bir misafir veledinin muzurluğudur dert etme;)

ben hurma sandım ilk gördüğümde. etrafında hoca falan varsa eger bi danış derim. allah korusun kötü insan çok. evinin içine bol bol nas Felak ayetel kürsi oku. inşallah düşündüğümüz gibi bişey degildir.

Bi iğde diyen ben olmuşum hurmada olabilir tabi ama hurma için pek kuçuk geldi gozume..

Hurmaya benzettim, bilemedim.
Biri bişey yapacak olsa neden çekmeceye koysun ki?
Almayım günahını milletin, görmediniz gözünüzle.
Her işimiz ters gittiğinde biri bişey mi yapıyor? Çoluk çocuk koymuştur, aklınıza gelmeyen bi durum olabilir.
Hemen buna yormanıza şaşırdım ben.
Aynı durum benim evimde olsa aklıma bile gelmez birinin bişey yapacağı, aman bu ne der atardım heralde.
Canimcim bn evli barkli degilim evim bana ait giren cikan bellidir cok duzenliyimdir orasi fazla dolu bi cekmece de her zaman acilan bi yer degil daha once de oldu bi kac ordan buldugum seyler onemsemedim attik gitti de kacinciya oldu artik o yuzden tedirginligim bir de bu islerle baya yakindan alakali babamin esi var ne oldugunu da iyi biliyoruz o sebepten bn yine de gunahini almamaya calisiyorum tabii allah bilir ama normal degil hic ...

Yani simdi bn bunu bir bilen hocaya birine sormak istiyorum bnde hurmaya benzettim de ... Yani orda olmasi imkansiz benim cuzdanimda cekirdegi durur mesela hic ole eve hurma ne aldim ne hediye geldi

Özel mesajini kontrol edermisin arkadaşım.

başı hurmaya benzemiyo bence de iğde.
öyle bişeyle ilgili olduğunu düşünüyorsanız metal mutfak lavabosunun içinde çakmakla yakın. sonra çöpe atın.

Back
X