benim arkadaşlar mesela maliye hesap uzmanlığında ..en deli parayı dış ticaret müsteşarlığıyla maliye veriyor zaten..sende deüdenmi mezunsun ben gibi?biz varya fotokopi mafyasında heba olmuşuz...hocalar bıdı bıdı anlatır..biri not tutar. gider o notları satar.biz tembellerde bayarız paraları..hiç birşey öğrenememişiz..iktisat çalışıyorum bende en kolay kitaplardan başladım..sonrada maliye..birde işletmenin konuları hemen hemen bizimkiyle paralel gidiyor..hukuktada anayasa borçlar ticaret ve şirketler birde kıymetli evrak çalışacağım..ingilizce desen hazırlıktan beri ne kadar fotokopi biriktirdiysem hepsini deftere geçirdim..inşallah rabbim yrdm eder..
bacım sende benden bi dönem yukarıdamıydın acep ?deüdemiydin sende?tufanlarla aynı sınıftamıydın?bırak bebeği yavss önce hayatımız düzene girsin bi:)
Merhaba, pek yorum yok ama yazılanları okudum ve korktum açıkcası.. Bende çeko okuyorum 1. sınıf öğrencisiyim. Acaba yanlış bi seçim mi yapmışım diye düşündüm bi an.. İnsan kaynakları uzmanı olmayı çok istiyorum. Herkes çok zor olamazsın falan diyo ama pek kulak asmıyorum fakat yinede ister istemez etkileniyorum. Daha şimdiden mezun olduktan sonra iş bulabilecek miyim kaygısı başladı.. Mezunlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Bu korkumu nasıl yenerim bilemiyorum...
vala canım bence çok iyi bir bölüm.ben çok çok memnunum.çünkü her lisanslılar gibi sen de kpss b den girebiliyorsun memurluk sınavına..artı alandan da girersen uzman ,müfettiş vs gibi vasıfta çalışabilirsin..hadi geçtim kpss yi bence yüksek lisans yapıp özel sektörde bile çalışabilirsin..yani ben iyi ki okumuşum diyorum.bana çok şey kattı..umarım sana da katar.hayırlısı olsun..başka bir bilgi isterrsen yazarım..şimdilik bunları yazmakla yetiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?