Cekum ile 66 kg'a doğru =)

cekum

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
136
0
16
İstanbul

kg verme çizelgem yukarıdadır. günleri geldikçe vucut ölçülerimide ekleyerek güncelleyeceğim.

Merhaba Hanımlar;

03 temmuz 2013 tarihinde 115 kg ile başladığım yolculuğuma 96,65 kg ile devam ediyorum.

Spor ve akşam yemeklerimi kısıtlama ile 18 kg verdim yaklaşık olarak.

Hedefim 66 kg.

Hep beraber vereceğiz fazlalıkklarımızı inşallah.

Son düzenleme:

topigin hayırlı olsun tatlımm :) bol -li günler dilerim

topigin hayırlı olsun tatlımm :) bol -li günler dilerim

çok teşekkür ederim =)

iyi bir başlangıç olacağını düşündüm. aslında bir defterim var bunları yazmaya çalıştığım için fakat orada kendi kendimeyim, paylaşmak keyif verecek bana hem yeni fikirler, tüyolar da var burada.

dur şöyle günlük başlangıç tarihimi kg mu da not düşeyim hemen; 96,65 kg 17/10/2013

17/10/2013 menüm;

10:00 3 tam ceviz.

11:30 3 yeşil zeytin, bir lokma köy ekmeği, domates.

14:15 chicken royal (en büyük menü)

hava yağmurlu yürüyüşe çıkılmadı. bayram sebebi ile spor salonu da kapalı. bugün sporsuz geçen o nadir günlerimden.

fakat arkadaşım evlendi düğününde atılan göbecikler sayesinde gerekli sporu yaptım bence. hele bu şişko halimle topukluların üstünde 5 ile çarp sen onu.

ara öğün yok.

bayram olmasına rağmen bayram çikosu, tatlısı falan yenmedi.

dğün pastası meyve suyu kurabiyesi yenmedi.

irade emsaliyim maşşallahhhh tüütütütütü

Günaydın Hanımlar;

Bugün bayramın 4. günü (tabi eğer Kurban Bayramı'nın 4. günü diye bir şey var ise) 18/10/2013

Saat 10:00 da uyandım. Bugün İzmir'de yağmur yok. Birazdan spor kıyafetlerimi giyip mutfağa ineceğim ve yürüyüşe çıkacağım.

Dün tartılarıma (2 tane var evde) pil aldım ve bir heves eve geldim, fakat tartıların ikisi de bozulmuş. Tartılamamaktan elim ayağım titriyor yeminlen. Hoş mens dönemimdeyim tartılsamda fark görürümüyüm bilmiyorum. Amaan niye görmiyecekmişim sanki diyetimi çiğniyorumda. Velhasıl kelam meraktan geberiyorum.

Bugünün spor ve sağlıklı beslenme adına hepimiz için başarılı geçmesini diliyorum.

Öpüldünüz

18/10/2013 menüm;

Bu sabah spora gidiyorum diye odamdan inmiştim ama ev ahalisinin isteklerinden sonra gelen yağmur tüm planlarımı alt üst etti. mutsuzum. hükümsüzdür. menüme geçeyim en iyisi ben.

11:00 kibrit kutusu peynir, 3 dilim sucuk, iki dilim köy ekmeği

14:00 1 adet mandaline (seviyorum keratayı)

16:00 ikidilim köy ekmeyi, accık peynir.

daha da yemedimm. az maz umrumda değil. sporda yapmamışım zati. allaaammm sen aç şu spor salonumuda rahata ereyim tez zamanda.

19/10/2013

sabahları erken kalkıyorum fakat odamda epey oyalanıyorum bu aralar. oyalanıyorum dediysem, pc de oyun oynuyorum canım.

11:00 kıymalı börek yedim, yarım porsiyon etmez yediğim. birde çay, tatlandırıcı koydum canım istedi.

16:00 patatesli yumurta, yarım dilim bile etmeyecek köy ekmeği, yarım bardak ayran. normalde çok severim bu mereti ama eğer ben pişiriyorsam yemeği iştah falan kalmıyor bende. ben pişirdim ya (nadir olur bu pişirme seansları bende) eşeledim durdum güzelim tabağı.

bu kadar.

gelemedi pazartesi, çıkamadım şu spor salonunda tartıya. hoş mens dönemimdeyim ya.

Şu anda önceki aylarda ki ortalama kg verme hızımı göz önünde bulundurarak kendime kg verme takvimi hazırlıyorum. Bitireyim hedef takvimimi paylaşacağım.

Ayrıca tarihleri ile birlikte vucut ölçülerimi ve toplamda ki incelmelerimi de içeren bir liste paylaşıyor olacağım birazdan sizinle.

merhaba hanımlar;

yukarıda gördüğünüz çizelge benim 4 haftada bir yapılan genel ölçümlerimin çizelgesidir. Günleri geldikçe, ilgili tarihler tarafımca güncellenerek tekrardan düzenlenecektir. örn; bu çarşamba genel ölçümüm var. inşallah hedefime ulaşarak güncelleyeceğim.

kahverengi yazılar hedef aralıklarım. kg aralığı yazmak bence daha kullanışlı.

21/10/2013 menümü iftaharla sunarım;

11:00 3 tam ceviz. (hemen arkasından spora gittiğim için, hafif besleniyorum. az yemişşin diye kızmayın Karatay teyze bu tür beslenmeleri çok doğru buluyor, hem valla deneyin accayipte tok tutuyor.)

16:30 bir kk beyaz peynir, 1/6 simit, bir el ayası kadar lavaş, 1 minnak ev poaçası, domates, 2 bardak şekersiz çay, 2 tane siyah zeytin (hafif bir öğündü, çünkü son öğünümü normalde daha erken yapıyorum.)

spor: yürüme bandı 30 dk (300 cal), 15 dk pedal (70 cal), 60*3 dumbıl lar ile yanlara çalışma, 20*3 kürek çekme, 40 tane oturarak ayakları karna çekme.

şimdi arkadaşlarımla buluşmaya gideceğim, 4 aydır alkol almıyorum almamaya kararlıyım çünkü bana alkol kilo aldırdı. ben karışık organik bitki çayı içeceğim hem bağırsaklarımada iyi geliyor. dönünce yazarım hanımlar.

öpüldünüz.

not: bugün tartıldım. bayramda 1,250 kg vermişim.

canım diyetinde başarılar belli ki azimlisin inş.benim de böyle devam eder..ben de 72 ile başladım 69um şimdi ..

1 aralıkta 65 sonra 1ocakta 60 hedefim var inş.gerçekleşir..dolabımda 60 kilodayekn giydigim cicilerimi tekrar giyebilirim..

neyse 30dakika yürüme bandına 300kalori demişsin çok iyi ben her gün 1 saat tempolu yürüyorum 200kalori yakıyorum sanmıştım sence kaç kalori yakıyorumdur?

22/10/2013

11:00 3 tam ceviz.

15:30 2 taneden patates kızartması (evde zeytin yağında kızarttım), yarım kase sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine. 1/2 dilim kepekli ekmek. normalde 3 dilim ekmek yerdim ben ama son günlerde bir iştahsızlık çöktü üzerime ya hadi hayırlısı.

spor raporum: yürüyüş bandı (275 cal)
bisiklet (50 cal)
dumbıl ile yanlara çalışma 60*3
kürek 20*3
bacakları karına çekme 35

birde annem bahçe çapalattı, bu spor olarak kaydedilsin lütfen.

son olarak, yaptığım temizliki de (nadir de olsa yapıyorum) spordan sayarım haberiniz olsun

Allahımmmm bu akşam Çalıkuşu var. holleyyyy

canım o kadar yakınsın ki hedefine =) ve eminim en kısa süredede ulaşacaksın.

ben yürüme bandında yürüyorum, yani dışarıda yapılan yürüyüşten daha hızlı bazen koşarak yapıyorum bu işi.

1 saat tempolu gidiyorsan, ortalama 5,5-6 km hızla gidiyorsun demekki buda 350-370 cal e denk gelir.

Genel ölçümlenme sistemim 4 haftalık periyodlar halinde gidiyor.

23/10/2013 tarihi itibari ile de 4. 4 haftalık periyodumu doldurmuş oldum. Evet artık tarih 23 ekim ve benim yarın öğlen olmadan genel ölçümlerim yapılacak.

4 haftalık periyodum bu sefer; 25 eylül / 23 ekim tarihleri arasındaydı.

ve ben 25/09/2013 tarihinde 99,45 kg'dım. hedefim bugüne kadar toplamda 4-6 kg arası vermekti. 4 kg a ulaştım onu çok iyi biliyorum =)

fakaaat 5 kg vermiş olursam (Allahım n'olur vermiş olayım) kendime ödülüm var.

hayır, ödülüm yemek falan değil. başıma onca iş açmış yemekler ile ödüllendiremem kendimi. ödülüm çok istediğim bir far paleti. ben öğrenci olduğum için bana tuzlu geliyor, size çok komik gelir belki fiyatı bilmiyorum. ama 5 kg olmuş olursa eğer, kendime o far paletini alıp daha mutlu edicem.

hayırlısıyla tartı ve ölçüm sonuçlarım çıksın, yarın hedef ve ölçüm tablomu güncelleyeceğim.

hedef çizelgemi, 1. sayfada görebilirsiniz.

çok heycanlıyım.

canım sende maşallah iyi gidiyorsun hedefin pek de uzak sayılmaz en fazla 6ayda incecik olursun 66 güzel bir kilo balık eti formunda hoş olursun boyun kaçtı bilmiyorum ama ben 66da gelinlik giydim 38bedendim...60 olayım dememin sebebi ilerde cocouk yapıcam diye..
far paleti güzelmiş ne kadar merak ettim fiyatını markasın ne hoş bi şeyse ben de alayım:26:ben de 65 olursam 1aralıkta eşim kapodokyaya götürcek turlaumarım boğazıma yenilmem..

benim boyum 176 cm canım. senin boyun kaç?

the balm jovi paleti almak istiyorum 60 tl. çok beğeniyorum ben renklerini kalitesini.

ödül var sonunda tutarsın kendini merak etme sen =)

23/10/2013

10:30 3tam ceviz. sonra hoop spora gidildi.

15:30 yarım domates /5 yaprak marul/ 1 adet kornişon turşu/ 4 yemek kaşığı kısır/ 3 tane patatesli poaça

SPOR: 30 dk yürüyüş (270 cal)
12 dk bisiklet (50 cal)
10 dk eliptik bisiklet (23 cal)
dumbıl ile yanlara çalışma 60*3
kürek 20*3
bacakları karına çekme 3*10
göğüs sıkılaştırma hareketi 10*3

23 ekim 2013 ölçülerimle birlikte güncellenmiş tablom ekteki resimde hanımlar. e tabi verdiğim kiloya göre hedef çizelgemde güncellendi.

24/10/2013

10:30 3 tam ceviz
15:30 tam parça pizza menü (2 dilim pizza/2 parça tavuk/5-10 tane pattitis kızartması/ yarım bile olmayan light kola). bak hepsini yememişim. tamam menüde 2 dilim pizza vardıda. diğerlerinden bir o kadar daha vardı. eskiden olsa ufuuuu hepsini hooop yerdim. artık yiyemiyom bacılar.

spor: yürüyüş 270 cal yakıldı.
bisiklet 50 cal yakıldı.
eliptik bisiklet 26 cal yakıldı (en zoruda bu en az bu yakıyo namussuzz)
dumbıl larla yanları çalışma 60*30
kürek çekme 20*30
bacakları karına çekme 30
göğüs hareketi 24 (30 olmalı ama çok acıyo kollarım yapamıyom.)

ayy şu akıllı telefonuma (benden akıllı o kesin) my weight diye bi program yükledim. ve verdiğm kiloları her tartıldığımda ona kaydediyom. o bana ortalama hızımı bmi mi ve bu hızla gidersem ne zamana kadar idealime ulaşacağına dair gibi bir çok güzel bilgi veriyor bana. böylece hesap kitap manyağı ben bunları hesaplamaktan kurtuluyorum. imkanınız varsa mutlaka yükleyin. çok motive edici bişiy.

25/10/2013

9:30 3 tam ceviz
15:30 170 gr sosis (paketin tamamı bu kadardı) bu arkadaşları accık bi zeytin yağında çevirdim, azcık salça koydum biraz daha çevirdim, soğuk su gattım ki salça erisin (aşçı burada püf nokta bildiğini anlatmak istiyor) sonrada baharatlar /// ve bittabi spordan gelirkene fırından alınmış sıcacık mis gibi pide ekmek (yarısını yemiş olmalıyım yaklaşık olarak)

spor
280 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
25 cal eliptik bisiklet
60*3 dumbıl ile yanları çalıştırmaca
20*3 kürek çekme
25 göğüs hareketi yapmaca
30 tane bacakları karına çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…