- Konu Sahibi Zara_loves
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun... celalettin bey işinde gayet başarılı bir doktor biz de onda tedavi görüyoruz ve memnunuz. Lakin tedavi maliyeti biraz yüksek.Kızlar Celaleddin hoca nasıl bi doktor eşim azospermi hastası sağ tarafta tıkanıklık var dediler ameliyat oldu sol tarafta varikosel var dediler bu sebeb değil dediler hormonlar iyi Celaleddin hoca ya gidelim dedik eşim eski bi arkadaşını görmüş onunda çocuğu olmamış Celaleddin hoca ya gitmiş 7 ayda çocuğu olmuş
Merhaba morfolojınınz arttı mıBenimde esime Oligoastenoteratozoospermi teshisi konuldu celalettin peruda tedaviye basladik. Biraz sonuclar duzelirse tup bebek yapmaya ragziyiz bizim sayimiz az ve morfolojimiz 0 2 kez denedik ikiside negatif oldu simdi igne tedavimiz devam ediyor merional ve ovitrelle verdi yannda da bitkisel 2 ilac . cikan yenihucreler de morfolojide duzelmis oluyor mu ben tup bebegede ragzi oldugim icin hic normal yolu dusunmuyorum. Tup bebek deneyecek duruma gelmek kac ay suruyor tedavi goren arkadaslardan fikir rica ediyorum
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım beni de watsapp grubuna ekler misiniz
Bizimde 2 yıl 3 ay oldu başlayalı celalettin hocaya sizin yine bir tık daha iyi elongo 3 aşamasındasınız eşimin en son testi ekteki gibiBizim 2 sene oldu daha çıkış göremedik. Enson elonge 3 idi. Pandemiden dolayı gidemedik 4 ay oldu neredeyse.
sizin azosperm sebebi nedirBizim 2 sene oldu daha çıkış göremedik. Enson elonge 3 idi. Pandemiden dolayı gidemedik 4 ay oldu neredeyse.
Bizimkide sebebsiz. Fsh hormonu biraz yüksekti ve testesteron az. Testis yetmezliği diye ifade ediliyor genel olarak. Genetik olarak herhangi bir sıkıntı yok. Tıkanıklık vs yok ama azospermi. Ne zaman sonuç alırız Allah bilir. İşimiz biraz zor. Sözde hoca mesaya hazır ol dedi telefonda ama onda da çıkar mı zor bir ihtimal. Bu ay içinde gidip tekrar test verecek yaklaşık 4 ay oldu eski testimizden beri. İnşallah ilerleme olmuştur. Allah hepimizin yardimcisi olsun.sizin azosperm sebebi nedir
Bizede mesa aşamasına geldiniz demişti ama ben mesa yada tese istemiyorum biraz daha tedavide ilerleleme olsun ondan sonra bakarız artık şişli memorialde yaptıracagım tüp bebegi onun için sperm çıkmasını bekleyecegizBizimkide sebebsiz. Fsh hormonu biraz yüksekti ve testesteron az. Testis yetmezliği diye ifade ediliyor genel olarak. Genetik olarak herhangi bir sıkıntı yok. Tıkanıklık vs yok ama azospermi. Ne zaman sonuç alırız Allah bilir. İşimiz biraz zor. Sözde hoca mesaya hazır ol dedi telefonda ama onda da çıkar mı zor bir ihtimal. Bu ay içinde gidip tekrar test verecek yaklaşık 4 ay oldu eski testimizden beri. İnşallah ilerleme olmuştur. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Siz 2 yıl 3 ay olmuş demişsiniz bizimde neredeyse tam 2 yıl oldu. Yavaş ilerliyor ama ilerleyip sonunda çıkış olacak diye birşey de yok. Çünkü elonge 3 e 4 e gelip daha ilerisini göremeyen bir sürü kişi var. Ayrıca elonge 4 e ulaşıp Mesa olup sonuç alamayan da bir sürü kişi var. İşimiz Allah a kalmış durumda. Ayrıca birçok ürolog da 2 seneden fazla hormon vs takviyesi almanın vücut için zararlı olacağını savunuyor. Biz bu sınıra ulaştık. Daha ne kadar bekleriz bilemiyorum. Ama bir yerlerden bir mucize bekliyoruz artık. Allah yardımcımız olsun.Bizede mesa aşamasına geldiniz demişti ama ben mesa yada tese istemiyorum biraz daha tedavide ilerleleme olsun ondan sonra bakarız artık şişli memorialde yaptıracagım tüp bebegi onun için sperm çıkmasını bekleyecegiz
işallah olur o mucize yoksa benim kaldırabilecegim bir durum değil 5 yıl oldu dayanıyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorumSiz 2 yıl 3 ay olmuş demişsiniz bizimde neredeyse tam 2 yıl oldu. Yavaş ilerliyor ama ilerleyip sonunda çıkış olacak diye birşey de yok. Çünkü elonge 3 e 4 e gelip daha ilerisini göremeyen bir sürü kişi var. Ayrıca elonge 4 e ulaşıp Mesa olup sonuç alamayan da bir sürü kişi var. İşimiz Allah a kalmış durumda. Ayrıca birçok ürolog da 2 seneden fazla hormon vs takviyesi almanın vücut için zararlı olacağını savunuyor. Biz bu sınıra ulaştık. Daha ne kadar bekleriz bilemiyorum. Ama bir yerlerden bir mucize bekliyoruz artık. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?