Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu iğne kortizonmuş. Yaptıranların kilosunda nasıl bi değişiklik oldu ya da nasıl bi yol izlediniz kilo kontrolü için yardımcı olurmusunuz? Gereksiz yere ilaçla kilo almak koyuyor bana açıkcası yesemde alsam gam yemicem
bi kere gereksiz yere degilde bebeginin sagligi icin.hem bi seferdde ne kilo almasi .Kızlar bu iğne kortizonmuş. Yaptıranların kilosunda nasıl bi değişiklik oldu ya da nasıl bi yol izlediniz kilo kontrolü için yardımcı olurmusunuz? Gereksiz yere ilaçla kilo almak koyuyor bana açıkcası yesemde alsam gam yemicem
Bu igne her gebeye yapiliyo mu peki? Ve kacibci haftada?Kızlar bu iğne kortizonmuş. Yaptıranların kilosunda nasıl bi değişiklik oldu ya da nasıl bi yol izlediniz kilo kontrolü için yardımcı olurmusunuz? Gereksiz yere ilaçla kilo almak koyuyor bana açıkcası yesemde alsam gam yemicem
Yok zaten daha yeni yapıldı iki kere vuruldu başka vurulmıcak. Kortizon kullanan yani daha uzun süreler kortizon kullanan insanlarla karşılaşmıştım ve çok kilo almışlardı. O yüzden çok korkuyorum. 15 günlük tedaviyle 30 kilo alan birini tanıyorumdevamlı kullanmıyorsun ki. bir sefer yapılıyor kimi zaman bir sefer daha tekrarlanıyor.o kadar ile kilo aldırmaz o ilaçlar canım başka bir sebepten alıyorsundur
Yok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum içinBu igne her gebeye yapiliyo mu peki? Ve kacibci haftada?
Tabiki bebeğimin sağlığı iöin o iğne. Ben iğne yüzünden kilo almaktan korkuyorum. Iki kere vuruldu. Iki gündür doğru düzgün bişey yemedim korkudan. 15 günlük tedaviyle 30 kilo alan birini tanıdım çok tedirginimbi kere gereksiz yere degilde bebeginin sagligi icin.hem bi seferdde ne kilo almasi .
Anladim cnm. Bebegin cigerleri 34. Haftanin sonunda tamamlaniyomus, doktorum demisti.. Peki bu erken dogum olucagi yani risk, nerden anlasiliyo?Yok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum için
Yok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum için
Kızlar bu iğne kortizonmuş. Yaptıranların kilosunda nasıl bi değişiklik oldu ya da nasıl bi yol izlediniz kilo kontrolü için yardımcı olurmusunuz? Gereksiz yere ilaçla kilo almak koyuyor bana açıkcası yesemde alsam gam yemicem
Erken doğum tehlikesinin olduğunu nerden anliyolar, çocuğun duruş pozisyonundan mi, yoksa başka bisey miYok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum için
Merhaba bana da doktorum 6 tane verdi bir gün arayla vurulucam günde 2 tane ilk defa gördüm çok endişeliyim çnk herkes en fazla 4 tane vurulmuş aize yan etki falan yaptı mıMerhaba geçmiş olsun benimde erken doğum riskim var rahimde açılma başladı 30+4 haftalık ikiz gebeyim. Doktor banada ikişerden 3 doz verdi. Ikisini dün ikisini bugün diğer ikisinide bir hafta sonra yaptıracam. Kilo almak olsun tek sorun bebislerim sağlıklı dogsunda.sen kac haftalık gebesin canım. Bide bu ignenin sanırım uzun süreli etkisi yokmuş doğru mu acaba bilgisi olan var mı
Yok zaten daha yeni yapıldı iki kere vuruldu başka vurulmıcak. Kortizon kullanan yani daha uzun süreler kortizon kullanan insanlarla karşılaşmıştım ve çok kilo almışlardı. O yüzden çok korkuyorum. 15 günlük tedaviyle 30 kilo alan birini tanıyorum
Erken doğum tehlikesinin olduğunu nerden anliyolar, çocuğun duruş pozisyonundan mi, yoksa başka bisey mi