Premature Bebekler Celestone iğne yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mha

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
472
330
18
33
Arkadaşlar 27 hafta serklaj hastasıyım bu gün celestone oldum bi mide bulantım oldu benim gibi olan var mı

3 cocugumda da celeston atildim ama mide bulantisi yapmadi galiba tam emin olamiycam.mide bulantisi olmadi olmadi.

Benim böyle hafif oldu neyden kaynaklı bilmiyom adalat falan da kullanıyom bide tiroit hastasıyım ikisini birden almıştım ondan oldum heralde

bendede tiroid ilaci kullaniyordum ama bendede bulanti olmadi.sadece cok can yakici bi igne.epey kivranmistim.

Benim ilk yaptırdığım acıdı biraz ikincisini arkadaşım yaptı hiç acımadı

Benim böyle hafif oldu neyden kaynaklı bilmiyom adalat falan da kullanıyom bide tiroit hastasıyım ikisini birden almıştım ondan oldum heralde
Merhaba adalati ne kadar sure kullandiniz acaba benim de nst de sancim cknca doktorum arastirma hastanesine sevk etti orda orda iki gun adalat verdiler celestone igne yaptilar iki gun taburcu oldugumda sancim kalmamisti adalat yazmadilar.kendi doktoruma gittim adalata devam edelim dedi ama tekrar nstye baglamadi rahim agzin iyi durumda dedi ama o zaman niye adalat verdi kafam karisti.siz ne kadar sure kullandiniz?

Benim rahim ağzımda kısalma olduğu için 22 haftadan 36 ya kadar kullandım

Sıkça serklaj kürtajdan veya rahim boynunun dağlamsasından sonra ortaya çıkalbilir.

Böylece tanıdığımda oldu. Kürtajdan sonra serklajdı doktora gidip bu sorunu çözdü Allaha şükür...

Akdşm geçmiş olsun! Duyduğuma göre tiroit hastası olduğu zamanında gebellik daha tehlikeli olabilir. Doğru mu yanlış mi bilmem ama denemeye çalışmamalı.

Geçmiş olsun ben de kullanmıştim. Yüzde kızarma, yüksek tansiyon filan yapmıştı.

Back
X