Celestone iğne

besteozel5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
72
0
86
40
Ankara
Arkadaşlar bebeğin suyu az olduğu için doktor celestone iğne vewrdi bu iğneyi kullananlar hep erken doğum mu yaptılar bi bilgilendirebilir misinizkaydirigubbakcemile4

canım ben o iğneden 4 doz vuruldum..ikiz gebelik olduğu için erken doğum olur diye doktorum vermişti.
33+3 te doğum yaptım..

canım hiç korkma benim rahim ağzı ytmezliğim vardı 20. haftamda 2 cm açıldı erken doğum yaparım diye 32. haftamda 4 doz yaptırdım 38+4 de normal bi şekilde doğum yaptım oğlum nerdeyse bir yaşında ve çok sağlıklı doktorun önerdiyse kork ve yaptır

bende bu cuma olucam bebek çok aşağıda olduğu için verdi doktor acaba erken doğarmıki merak ediyorum.

ben 29 ve 30. haftalarımda birer doz yaptırdım ikiz olduğu için. şu anda 31. haftamdayım inşallah erken gelmezler

Bende 2.doğumumu 28 haftalıkken yaptım şimdi 27 haftalık hamileyim dr'um 2 doz iğne verdi sanırım yarın yaptıracağım inşallah şifa olur kızıma:))

Merhaba benim böbreğimde nefrostomi tüp var bu yüzden sürekli enfeksiyon geçirdim ve damardan antibiyotik aldım ayrıca birde 32+2 günlük hamileyim suyum az kaldığı için 2 defa 2 şer doz celestone iğne vuruldum kasılmalarım içinde nidilat kullanıyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var..Kullanmış olduğum antibiyotikler enfexia ve iecef umarım bu ilaçlar bebeğimde sorun yaşatmaz...

Bende açılmadan dolayı 31 haftada yaptırdım şuanda 33+3 olduk .O igne çok işe yarıyor canım hiç ihmal etmeden yaptırki.Her ihtimale karşı bebegin saglıklı olsun.

Back
X