Progesteron iğneye transferden önce ne zaman başladınız?

anonimkul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
17
4
1
Kızlar sorum başlıkta ? Transferden kaç gün önce başladınız? Benim 27 ağustos günü günde 6 fitile 29 ağustosta ise günde 1 iğneye başlamam gerekiyordu. Ama ben 26 ağustosta fitile 27 ağustosta ise iğneye başladım. Transferim 1 eylül. Tamamen kafam karışmış bi sorun yaratır mı bu? Doktorla konuştum transferi iptal etmedi ama kafama çok takıldı

Doktorunuz transferi iptal etmedi ise herhangi bir problem olacağını sanmıyorum. Bende dün opu oldum. Dün den beri günde 3 kez progestan fitil ve progestan 25 mg iğne günde bir defa yapıyorum

Doktorum taze transfer düşünüyor eğer embriyolarda bir sıkıntı çıkmazsa inşallah..daha önce dondurulmuş transfer olarak bir negatif tup bebek denemem var. Belki de o yüzden bilemiyorum. Bu sizin ilk denemeniz ki?

Doktorum taze transfer düşünüyor eğer embriyolarda bir sıkıntı çıkmazsa inşallah..daha önce dondurulmuş transfer olarak bir negatif tup bebek denemem var. Belki de o yüzden bilemiyorum. Bu sizin ilk denemeniz ki?
Her şey yolunda gider pozitif sonuç alırsınız inşallah bu sefer 🤲🏻 evet benim ilk trasferim olacak

Ben 3. denememdeyim şu an. Hepsinde de 3 defa 8 saat arayla aldım hep. Yani hangisi faydalı acaba? Yaş faktörü de etkili olabilir mi bilmiyorum…

Evet, dex iğne kullanıyorum, günde bir kere. Onun haricinde zaten estrofem tedavi öncesi kullanmaya başlamıştım
Yaş 38.

17 nisanda ilaclara basladim, 24 nisanda transferim oldu yani 1 hafta once baslamisim

Back
X