Çelişmeli boşanma,şehir değişikliği

SiriussY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
634
1.114
43
34
Merhaba hanımlar,çekişmeli boşanmaya karar verdim ve öğretmenim. Boşanma dilekçemi verdikten sonra il dışı atama istesem dava sürecini aleyhime olur mu? Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?

Merhaba hanımlar,çekişmeli boşanmaya karar verdim ve öğretmenim. Boşanma dilekçemi verdikten sonra il dışı atama istesem dava sürecini aleyhime olur mu? Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?
Gidip gelmek zor olmaz mı boşanma gerçektçleştikten sonra ayrılın şehirden üstelik hamilesiniz sizin için zor olacaktır

İl dışı atamaya sebep boşanma sebebini gösterirseniz lehinize bile olur. Yani aile durumu, eşinizin aynı şehirde rahatsız etmesi gibi durum varsa. Arkadaşım şiddet görüyordu hem dava açtı hem atama istedi surec çok uzamadan bitti ailesinin yanına alındı il dışında.

İl dışı atamaya sebep boşanma sebebini gösterirseniz lehinize bile olur. Yani aile durumu, eşinizin aynı şehirde rahatsız etmesi gibi durum varsa. Arkadaşım şiddet görüyordu hem dava açtı hem atama istedi surec çok uzamadan bitti ailesinin yanına alındı il dışında.
Biz de karakolluk olduk ve eşime uzaklaştırma verildi.. bu durumu da davada kullanmayı düşünüyorum,atama istememe sebep olarak ama dava sonuçlanmadan gitmem aleyhime olur mu bilemedim

Yok avukat giriyor zaten hep sizin gidp gelmenize gerk yok sorun olmaz bence memursunuz atama geldi gittim devlet isi bu atamalar olur tabiki avkt ardslarda yazar .bebeğinize üzüldüm iyi bir avtk bulun yeter bende başka sehirden actim dava durusmalara girmedim bile hic. son 6 aylik ikamet yerde bile acmadim dava baska şehire ikametgahi aldim ordan actim

Son düzenleme:
Yok avukat giriyor zaten hep sizin gidp gelmenize gerk yok sorun olmaz bence memursunuz atama geldi gittim devlet isi bu atamalar olur tabiki avkt ardslarda yazar .bebeğinize üzüldüm iyi bir avtk bulun yeter bende başka sehirden actim dava durusmalara girmedim bile hic. son 6 aylik ikamet yerde bile acmadim dava baska şehire ikametgahi aldim ordan
Cokk tesekkür ederim,2 avukatla görüştüm aslında,onlar da atamamın sorun olmayacağını vekalet bırakmamın yeterli olduğunu söylediler,yine de emin olmak istiyorum

Ben bosanma davasi devam ederken baska sehire atanmistim, sorun olmadi. Ben atandigimda taniklatin dinlendigi durusma falan gorulmustu. Bir sorun yasamadim. Ne gibi bir sorun olur, neyi kastettiniz onu anlamadim. Avukatiniz olmayacak mi zaten sizi temsil eden?
Bir de bir arkadasimin esi mesela hic bosanirken durusmalara katilmadi, avukati vardi hep.
Gerci avukatinizla bu konuyu konusmussunuzdur.

Ben bosanma davasi devam ederken baska sehire atanmistim, sorun olmadi. Ben atandigimda taniklatin dinlendigi durusma falan gorulmustu. Bir sorun yasamadim. Ne gibi bir sorun olur, neyi kastettiniz onu anlamadim. Avukatiniz olmayacak mi zaten sizi temsil eden?
Bir de bir arkadasimin esi mesela hic bosanirken durusmalara katilmadi, avukati vardi hep.

Gerci avukatinizla bu
Avukatım olacak, bu konuları hiç bilmediğim için dava sonuçlanmadan yaşadığım şehri terk edersem bunu aleyhime kullanabilir mi onu anlamak istedim

Eşim boşanmak istemiyordum terk etti gitti gibi şeyler kullanacak bildiğim kadarıyla

Avukatım olacak, bu konuları hiç bilmediğim için dava sonuçlanmadan yaşadığım şehri terk edersem bunu aleyhime kullanabilir mi onu anlamak istedim
Yok ya. Bu senin hakkin. Calisma hakkin anayasal duzenlemede var. Seyahat hakkin var. Kole degilsin sen.

Yok ya. Bu senin hakkin. Calisma hakkin anayasal duzenlemede var. Seyahat hakkin var. Kole degilsin sen.
Eşim mesaj atıyor,bosanma bitmeden gidemezsin ki zaten dedi.daha önce de çekişmeli boşandı o,ben de o yüzden emin olmak istedim

Eşim boşanmak istemiyordum terk etti gitti gibi şeyler kullanacak bildiğim kadarıyla
Bunlari kim uyduruyor ya. Avukatinla konustun mu bunlari? Dilekceni vermissin bosanmak icin. Bitirmeye karar vermissin. Bu adamla evli kalmak istemiyorum demissin, ki evli iken bile baska sehire tayinin cikabilirdi, bu terk etme degil ki. Bence sen bir avukat ile gorus.

Eşim mesaj atıyor,bosanma bitmeden gidemezsin ki zaten dedi.daha önce de çekişmeli boşandı o,ben de o yüzden emin olmak istedim
Ben nasil gittim. Karar durusmasindan onceki durusmada aramam oldu gittim. Engelle gitsin su adami. Dilekce verneden once evi terk etse idin tamam evi terk ettin olurdu. Bosanmaya jarar vermissin, dilekceni yazmissin.
Lutfen bir avukat ile gorus, yasal haklarini ogren. Bu adamla da gorusme artik.

Bunlari kim uyduruyor ya. Avukatinla konustun mu bunlari? Dilekceni vermissin bosanmak icin. Bitirmeye karar vermissin. Bu adamla evli kalmak istemiyorum demissin, ki evli iken bile baska sehire tayinin cikabilirdi, bu terk etme degil ki. Bence sen bir avukat ile gorus.
Daha dilekçemi vermedim,bayramdan önce vericem. Daha birkaç gün önce oldu,o yüzden 2 avukatla görüştüm ama birine karar vermedim

Ben nasil gittim. Karar durusmasindan onceki durusmada aramam oldu gittim. Engelle gitsin su adami. Dilekce verneden once evi terk etse idin tamam evi terk ettin olurdu. Bosanmaya jarar vermissin, dilekceni yazmissin.
Lutfen bir avukat ile gorus, yasal haklarini ogren. Bu adamla da gorusme artik.
Zaten evimdeyim,ona uzaklaştırmaya aldırdım

Dilekceni neden vermedin? Neyi bekliyorsun? Once bir avukat bul guvenecegin, icine sinen.

Back
X