Konuyu acip sonradan unutmusum arkadsslar kusura bakmayin evet cem beye gttim ilk muayene ucretide 390 tl imis sonradan toplam ucretten dustuler.cembeye gelince iyikide gitmisim cok nazik cok iyi bi dr.evet az konusuyor ama bisey sordugunuzda anlamanizi saglio. Bnm m ilk tedavimde sade 3 yumurtam oldu bunun 1 tanesi olgundu ve ertesingun donduruldu.ulun ulugdu dr um.sana.
rezervinin az oldugunu soylemistimdedi.tabiki o iki gunkuk embriyo tutmadi.tam bir yil sonra cem beye gttim ilk ay bu ay pek uygun degil dedi sonraki ay olmaz bu ayda tek folikul goruyorum en fazla 1. 2
tane yumurta toplarz dedi sonraki adette gttim bu ay super ignelere baslayalim dedi senden 5. 6 yu,urta toplarsak ismix cok kolay dedi bnden o ay tam 14 yumurta topladi inanamadjm
8 olhun yumurts ve ondanda 7 embriyo bu 7:taneden de 2 tane 6 .gun blastokist embriyom oldu.o ay bi hormonum yuksek cikti sonraki ay koyalim dedi sonraki ay gittim bitane minik ir kist var bi sonraki ay bakalim dedi :-( ve nuhayet bu ay endometrium 14 mm super dedi ve p.tesi transfer olucak
dua beklerim arkadaslar