• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu'nun koğuş arkadaşından ilginç açıklamalar!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Yiğit, eski koğuş arkadaşı Garipoğlu hakkında şunları söyledi: "Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem'le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi vermedi. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu."

ÖLÜMDEN 1 GÜN ÖNCECem Garipoğlu'nun önceki gün yapılan açık görüşte ailesiyle bir saat görüştüğü, görüş sonrası iki tarafın da moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Son düzenleme:
bir gün önce ailesiyle ne konuştu acaba,ailesiyle görüşüp ardından intiharı tesadüf mü.

Cem Garipoğlu ile kimse aynı koğuşta kalmak istemediği için yalnızlığa dayanamadığı ve buyüzden intihar ettiğisöyleniyor.

iyice ajitasyona bağladılar.fotolarda hiç de yalnız gözükmüyor.hoş yalniz olsa ne olacak,zavallı kızın kemikleri kalmadı.kendisi yan gelip yattı:KK14:

bugün cem yakalandığında yaptığımız yorumları okudum.orada herkes 5-6 yıl yatar çıkar demişiz.ne tesadüf 5 yıl sonra intihar etti:KK64:

Ölmediğini düşünüyorum. Çince öğreniyorsa Çin'e kaçabilir gibime geliyor. Bence Karabulut ailesi dna testi istesin.

cem garipoğlu çinin içinden içinden takılıyodur sanırsam an itibari ile..çinceyide öğreniyomuş..

Back
X