- 8 Aralık 2018
- 69
- 17
- 38
- 29
- Konu Sahibi Gogebakalimm
Kızlar dr Cem Hamid’i veya Bora özele işlem yaptıran var mı acaba bu doktorları düşünüyorum ama korkuyorum ya kötü olursa dolgular diye dudak dolgusu ve çene dolgusu düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cem Hamidi yi bende araştırmıştım. İşlemleri iyi ama fiyatları çok çok yüksek. O yüzden ben başka bir yerde yaptırdım. Dudak dolgusunu. Çok da memnun kaldımKızlar dr Cem Hamid’i veya Bora özele işlem yaptıran var mı acaba bu doktorları düşünüyorum ama korkuyorum ya kötü olursa dolgular diye dudak dolgusu ve çene dolgusu düşünüyorum
Evet biraz pahalı neresi acaba bana da bilgi verir misinizCem Hamidi yi bende araştırmıştım. İşlemleri iyi ama fiyatları çok çok yüksek. O yüzden ben başka bir yerde yaptırdım. Dudak dolgusunu. Çok da memnun kaldım![]()
Merhaba, nerede yaptırdınız acaba? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum :)Cem Hamidi yi bende araştırmıştım. İşlemleri iyi ama fiyatları çok çok yüksek. O yüzden ben başka bir yerde yaptırdım. Dudak dolgusunu. Çok da memnun kaldım![]()
Cem beyde dudak ne kadar acbaaBen kendisinde şakak, elmacık, çene dolgusu ve kaşlarıma Botox yaptırdım çok memnunum kendisi de çok tatlı bir insan ama evet maalesef fiyatı biraz çok. Daha uygun fiyata yaptırırken hangi dolgu markasını kullandıklarını mutlaka sorgulayın sonradan problem olmasın :)
Dudaklarımı da yıllar önce Ali Sakinsele yaptırmıştım ama hiç memnun değilim full bıyıklarımı doldurmuş Luvada 2 kere eritme yaptık şimdi karantinadan bi sonraki randevum ertelendi sonuca göre eritme işlemimiz tamamen bittiyse dolguya geçicez. Açıkcası dudak dolgusu konusunda luva daha iyi gibi geliyor o nedenle onları tercih ettim ama diğer dolgularda Cem bey gerçekten çok iyi özellikle çenem süper oldu. Jawline da istiyordum ama biraz yanaklarım vardı kilo verirsen tekrar bakarız demişti ben de bişektomi yaptırdımyüzüm biraz oturunca jawlineı sormak için tekrar gidicem
Ben dudak yaptirmadim ayrica bu zam vs olaylarindan onceydi simdi kesin artmistir fiyatlari nalesefCem beyde dudak ne kadar acbaa
Canim bende yuzume bir kac dolgu islemi yaptirdim revitalift kullandi 10.000 cokmu senin drun nasil fiyat verdiCem beyde dudak ne kadar acbaa
Merhaba bana da estetisyen şakak dolgusu önerdi. Onermese ben anlamıyorum cokukmus. Yaotirinca ne değişti ve memnun kaldınız mi? Bir de iyi marka hangisi?Ben kendisinde şakak, elmacık, çene dolgusu ve kaşlarıma Botox yaptırdım çok memnunum kendisi de çok tatlı bir insan ama evet maalesef fiyatı biraz çok. Daha uygun fiyata yaptırırken hangi dolgu markasını kullandıklarını mutlaka sorgulayın sonradan problem olmasın :)
Dudaklarımı da yıllar önce Ali Sakinsele yaptırmıştım ama hiç memnun değilim full bıyıklarımı doldurmuş Luvada 2 kere eritme yaptık şimdi karantinadan bi sonraki randevum ertelendi sonuca göre eritme işlemimiz tamamen bittiyse dolguya geçicez. Açıkcası dudak dolgusu konusunda luva daha iyi gibi geliyor o nedenle onları tercih ettim ama diğer dolgularda Cem bey gerçekten çok iyi özellikle çenem süper oldu. Jawline da istiyordum ama biraz yanaklarım vardı kilo verirsen tekrar bakarız demişti ben de bişektomi yaptırdımyüzüm biraz oturunca jawlineı sormak için tekrar gidicem
Selam dolgulariniz ne kadar dayandı?Ben kendisinde şakak, elmacık, çene dolgusu ve kaşlarıma Botox yaptırdım çok memnunum kendisi de çok tatlı bir insan ama evet maalesef fiyatı biraz çok. Daha uygun fiyata yaptırırken hangi dolgu markasını kullandıklarını mutlaka sorgulayın sonradan problem olmasın :)