• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Kızlar siğil hpv olabilir mi

geceninkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
10
0
1
25
Kızlar selam ,24 yaşındayım öncelikle tek bir kişiyle cinsel bir ilişkim oldu ilk ilişkimiz 2025 Nisan ayında yaşandı zaten ilk kez ilişki yaşadım geçmiş konusunda baskıcı bir insan olduğum için erkek arkadaşımın yalan söylediğini düşünüyorum nisan ayı öncesinde de sürtünerek ilişkimiz oluyordu,vajina dudaklarıma hiç bakmadığım için bu fark ettiğim şeyler daha öncesinde var mıydı bilmiyorum vajina iç dudaklarında pütür pütür bir sürü kabarıklık fark ettim vestübeler popilomotis denen yapılara da benziyor açıkçası siğilden nazara fakat ben erkek arkadaşımın penisinde minik minik lezyonlar gördüm kendisini hem dermatolog hem üroloji muayene etti bunlar sen de olan farklı bir durum bulaşıcı değil demişler…
Ben de ise erkek arkadaşım 2 ay öncesinde bahsettiğim kabartıları fark etti daha öncesinde var mıydı bilmiyorum çünkü kendim iç dudaklar dediğimiz kısmı yani incelemedim inceletmedim de ona…Bunun üzerine kadın hastalıkları doktoruna gittim doktor baktı fakat ışıklı vs değil yani mantar enfeksiyonu var dedi ondan olmuştur dedi mantar ilaçları yazdı ertesi gün ise cildiye randevu almıştım tesadüf şekilde cildiye açıp bakmadı fakat fotoğrafını gösterdim yapısal dedi siğile benzemiyor dedi yani et parçası gibi pürtüklü kabarık ama siğile falan da benzemiyor bu durum yine de benim tuhafıma gidiyor açıkçası bekarım şu an çalışmıyorum da yani böyle bir hastalığı karşılayabilecek maddi gücüm de yok aslında fakat içim rahat etmiyor tekrar doktora gitmek istiyorum ne zaman gitmek doğru olur hpv olan siğil çıkaran arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim zaten bağışıklık sistemim aşırı düşük kronik anemi d vitamini folik asit eksikliği gibi eksiklerim var siğil nasıl görünür vajina dudaklarında yine aynı doktora gitmek mantıklı mı yoksa başka doktora mı gitsem yani ışıkla falan bakılmadı özel bölgeme bir de smear testinden hem korkuyorum hem de sgk geçmişinde çıkar diye endişe ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Back