Çember Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kendi iradenizle özgürlüklerinizden, alışkanlıklarınızdan, isteklerinizden vazgeçebilir misiniz? 3 gün; kameralar önünde 5 kişi ile bir ÇEMBER'in içinde yaşarken ne kadar dirençli olabilirsiniz? Kazanmak ve kaybetmek arasında bir yarış... Ödül 100.000 TL! ÇEMBER yakında SHOW TV'de...

3 tam gün boyunca çapı 3.5 metre uzunluğunda olan Çember'in içinde birbirinden ilginç 5 kişinin tabiri yerindeyse yaşam mücadelesine şahit olacaksınız. 5 kişinin burun buruna, sınırları kati olarak çizilmiş bir ÇEMBER'in içinden hiç çıkmadan yarıştıkları 3 günlük uzun bir maratona hazır mısınız? Çember, ödülü 100.000 TL olan bir dayanıklılık, dirayet, sabır yarışmasıdır. Yarışmacılar açlık ve susuzluklarını gidermek için ederi anaparadan düşülmek üzere ihtiyaçlarını ekibimizden satın alırlar, ancak bu yarışmada her şey kulağa geldiği kadar kolay değil.

İhtiyaç halinde temin edilecek olan yemek, su, diş fırçası, hijyen ürünleri vb. alıştığımız üzere fiyatlandırılmış olmayacak elbette. Yarışmacılar 100.000 liranın cazibesi ile bedensel ihtiyaçları arasındaki ideal dengeyi tutturmaya çalışacaklar.

Tabii Çember yarışmacılarının yüzleşmek zorunda olduğu tek zorluk bu değil. Yarışmacılar ekibimizin zamansız olarak kendilerine sunduğu bilmeceleri çözmek, yarışmaları kazanmak ve bir çoğu için artık iyice yorulmuş olan hafızalarını zorlamak zorunda kalacaklar. Kazandıkları her oyun karşılığında ekstra hediyeler, avantaj ürünleri ya da ödüllerine eklenecek fazladan para kazanma şansı yakalayacaklar. Oyunların zorluk derecesine ve çıkardıkları yarışmanın niteliğine bağlı olarak ödüllerin değeri değişecek. Belki rakiplerinden birini eleme kudretine sahip olacaklar, belki de burunlarında tüten, desteğine ihtiyaç duydukları bir yakınlarıyla görüntülü görüşme hakkı kazanacaklar.

Yarışma süresince yarışmacılar zaman zaman görüşme odasına alınacak ve rakipleri ile ilgili görüşleri alınacak. 100.000 TL'lik ödüle neden ihtiyaçları olduğunu ve ödüle ne kadar yakın olduklarını düşündüklerini; kimlerden hoşlanmadıklarını, kimin ödülü hakedip kimin gitmesi gerektiğini, saatler uzadıkça değişen fikirlerini onlardan dinleyeceğiz.

Yarışmanın 3. gününe ulaşabilen yarışmacılarımız, yarışma süresince gösterdikleri performans ve başarıya bağlı olarak "Açık Görüş" hakkı kazanabilecekler. Tercih ettikleri bir yakınlarıyla görüntülü görüşme hakkı kazanacak, 3G teknolojisinden faydalanabilecekler.

tam okumadım ama
eskiden dokun bana diye bir yarışma vardı
bnzeri sanırımö

Yarışma bikaç hafta içinde başlıyomuş. Ve bilin bakalım yarışmacılar arasında kim varmış....
Yemekteyiz ile meşhur olan Naim...

Son düzenleme:
bnde şu karadenizli şadumanı gördüm
naim 2 kere birinci oldu aldıkları para azlarına gitti sanırım
o şadumanda birinci olmuştu

birde 3 gün kalcaklarmış çember içinde
yemek 7000
su 5000 liraymış
para ise 100.000 miydi neydi
dur bi nette bakim gelim buraya

neden yemekteyiz yarışmacıları katılıyo, helede naimle şu dolma dudaklı kadın aynı yarışmada yarışmıştı...
kesin normal vatandaştanda başvuru olmuştur...
bence yemekteyizde katılan bazı yarışmacıların kasttan olduğunu ele verdiler
demekki cembere katılan bazı yarışmacılarda kasttan olcak...

ilk günden bi tartışma çıkarıp yarışmayı zirveye taşıyacakları kesin işlerini şansa bırakmamışlar

Sadece 5000 harcayarak Naim birinci olcakmış. Ama psikolojisi çok bozulmuş..

belli zaten inanılmaz hırslı. Paraları mezara mı götürecek merak ettim.

naimin durumu oldukça iyi görünüyodu yemekteyizde, evi falan çok lüxtü
gerçi ben bu çemberdeki insnların hiçbirinin halktan seçilme olduğunu düşünmüyorum

bende denk geldim izledim...izlerken sinirlerim bozuldu...nam kötü görünüyordu gerçekten....ama sadece bir kişi mi kazanıyor bu yarışmayı şaduman da hırslıydı o para alamayacak mı?

bende denk geldim izledim...izlerken sinirlerim bozuldu...nam kötü görünüyordu gerçekten....ama sadece bir kişi mi kazanıyor bu yarışmayı şaduman da hırslıydı o para alamayacak mı?

Evet ben de izleyemedim. Afakanlar bastı..
Naim bi arkadaşımın arkadaşı da ona söylemiş. Hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim demiş.
Bi de 3 gün boyunca sadece 1kez su içmiş galiba. O kdr uzun süre aç kalmaktan da sinirleri bozulmuş olabilir..

yemekteyiz yarışmacılarınn olması bir yandan ii olmuş
o kadar nimetlere laf ediyorlrdı beğenmiyorlardı
şimdi peynir ekmek çıktımı nasıl seviniyorlar
oh olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…