Cauchemard ve crazynose var galiba cemil beyin hastası.. İstersen özelden yaz.. Ben can kopala kombine oldm 3 hafta önce çok memnunum şimdilik.. İnşallah sonradan sorun çıkmaz.. Listemdede baya çok hastası var can beyin bak ekle istersen fotolarını görmek için
Cauchemard ve crazynose var galiba cemil beyin hastası.. İstersen özelden yaz.. Ben can kopala kombine oldm 3 hafta önce çok memnunum şimdilik.. İnşallah sonradan sorun çıkmaz.. Listemdede baya çok hastası var can beyin bak ekle istersen fotolarını görmek için
Şimdi onunla yazışıordum.. Bana göre küçük can beye göre büyük be gereksiz bir operasyon için tarışıyoruz:)) öncesinden sonrasından ve amlyt sürecinden çok memnunum.. Ama allah bilior ya dedim türkiyeden çıkayım artık ilgilenmez ilgilenmio diede kapısına dayanamam.. Ama saolsun her yazıma cvp veriyor.. Senin sadece burunsa çabuk iyileşiyor, ben hiç sorun ağrı yaşamadım burun için
Bu arada tşkr ederim iltifatın için.. Darısı isteyenlerin başına inşallah.. Bu arada sen daha 25 msj yazmamışsın fotoları nasıl gördün? Albümleri görebiliomusun?eğer göremiorsan oyun bölümü var orda msj sayını doldur