- Konu Sahibi yagmur_damlas
-
bnde kararsızım sen amelıyat oldun mu canım bnmle iletişime gecersen cok sevinirm resmini görmeyi cok istiyorumYigit beye ameliyat olali 8 gün oldu,yiğit bey cok iyu ve başarılı bir doktor, bence aklını bulandirma, yiğit beyden gün almışsın ne güzel işte, ben ameliyat sonrasi biraz cok morardim ama bu benfen kaynaklanıyor, hassas bir tenim var. Bence hiç aklını karıştırma, yiğit beye güven, ayrıca hastane de cok güzel bir ilgi ve samimiyet var canim
damla ne yaptın kime ameliyat oldun resmini görebirmıyımarkadaşlar merhaba ben ayın 6sında yiğit bey tarafından ameliyat olacağım.fakat bi arkadaşım kesinlikle cemil tugay dedi ve aklım karıştı.sizin fikirlerinizi alabilir miyim.lütfen yardımcı olun...
bnde kararsızım sen amelıyat oldun mu canım bnmle iletişime gecersen cok sevinirm resmini görmeyi cok istiyorum
önden de resim atarmısın hangi doktora yaptrdın memnun musun
Kiz ben foto yuklemesini bilmiyodum, şu an sana atarken öğrendim valla, Teşekür ederim canım, inşallah darısı başınacooooook begendim gercekten harika olmus eski halinide istesem seni cok yormus olur muyum
bnmde burnum cok sorunlu degil düstüm iki sene önce catladı ve egildi profilden gayet iyi ama saga yatık artık cok canımı sıkıyor seni faceden eklsem olur muŞu an ucu falan çok şiş olmasina rağmen doğal duruyor, yiğit özer tiftikcioglu doktorum, akrabalarim ve komsularim,iş arkadaş larim cok beğendiler, gerçi önceki burnum cok sorunlu değil di,şu an normal bi burun gibi duruyor, ne kalkik ne de kaydirak gibi. Ben cok memnunum
Ekle canım .eliff akcan bagıran.bulamazsan söyle ben ekleyim. Kafana takiyorsan ve bunu buyutuyorsan ol derim,doğallığını kaybetmeden olur inşallahbnmde burnum cok sorunlu degil düstüm iki sene önce catladı ve egildi profilden gayet iyi ama saga yatık artık cok canımı sıkıyor seni faceden eklsem olur mu
bulamadım ben ezgi akbulut eyfell kulesi ile resm var profilimdeEkle canım .eliff akcan bagıran.bulamazsan söyle ben ekleyim. Kafana takiyorsan ve bunu buyutuyorsan ol derim,doğallığını kaybetmeden olur inşallah
Bende yiğit beye oldum,23 gün oldu,çok memnunum, gün geçtikçe memnuniyetin artacakYiğit beye ameliyat olalı bi haftayı geçti arkadaşlar.o kdar memnun oldum ki anlatamam.şişlik morluk yok denecek kadar az ve ağrım nerdeyse hiç olmadı maşallah:). Burnum da o kdar doğal ve güzel oldu ki daha iyisi olamazdı :)).Yiğit bey gerçekten başarılı bir doçent
resmini gorebilirmıyımYiğit beye ameliyat olalı bi haftayı geçti arkadaşlar.o kdar memnun oldum ki anlatamam.şişlik morluk yok denecek kadar az ve ağrım nerdeyse hiç olmadı maşallah:). Burnum da o kdar doğal ve güzel oldu ki daha iyisi olamazdı :)).Yiğit bey gerçekten başarılı bir doçent
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?