kızlar cemile hanımın telefonunu bilen yokmu? nasıl randevu alıcaz
süperrBende istiyorum telefon numarasını :) bilen ve giden arkadaslar lütfen özelden yollayip yardımcı olsunlar
süperr
cemile hanıma söyle dostum emla krem kullansın. daha az acıyor
Merhabalar, ben 5 temmuz 2011 den beri Cemile Hanım'a gidiyorum. Gittiğim günleri ve saatleri not alıyorum. şu anda toplamda 14 saat 25 dakika gitmişim :) Sadece yüz bölgesine gidiyorum şimdilik. Önceden 3.5 sene lazer epilasyona gittiğimden yüzümde hiç ayva tüyü kalmamıştı bu yüzden süre size çok gelmesin. Şu anda yüzümdeki tüylerin % 60'ı gitti ve ben gerçekten memnunum. İz, leke problemi kesinlikle olmadı. Yüzümden sonra vücudumun diğer bölgelerine de başlamayı düşünüyorum ve hatta sabırsızlanıyorum. :)
senin adına sevindim.yüzünde kabuklanma oluyormu kaç günde dökülüyo.bide kabuklar düştükten sonra pürüzsüz bir ten rengi mi oluyo yoksa kızarıklıklar oluyor bir süre sonramı geçiyor
bazen isteyen arkadaşlar olur.. bana cemile hanımın telini atarmısınız mesaj olarak?Yüzümde kabuklanma oluyor ama 4 5 gün sonra dökülmeye başlıyor. Kabuklar döküldükten sonra da hafif bir kızarıklık oluyor ama zamanla onlar da geçiyor. Maksimum 15 gün sonra pürüzsüz oluyor ten. İlk başladığımda altın iğnem vardı benim ama Cemile Hanım onun daha çok can yaktığını ve deriyi yakıp iz bırakma riski olduğunu söyledi ve sanırım izole iğnem.
peki fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?
slm kızlar bu cemile hanımın hem teli hemde adresi varmı sizde bende gidicem çok ihtiyacım var inaşşah lekesiz kısa sürede biter giden yerler hemen biter allahım inşallah..çok yoruldum düşünmekten artık....kızlar ben mayısta evleniyorum nisanda mı gitsem acaba iğneliye göbeğimin göğüse olan tüm kısmı belimde var ilk balayı için oraları bitirmek istiyorum birde alnım var tabi mesela iğneli epilasyon yapıldı kaç zaman snr çıkıyor ben ona göre ayarlamam klazımkiş balayında rahat edeyim beni bilgilendirin lütfen adresi ve telini özeldende atabilirsiniz yasakla lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?