cenaze arabası

bende görmedim bu getiriyor nereye şikayet edebilirimki

Bagli oldugun belediyeye sikayet edebilirsin ya da en yakin mezarlik isleri müdürlüğüne olabilir yani o araçlar özel araçlar normal araba gibi kullanip mahalle aralarina sokak aralarina park edilmez ki..evet bende olsam ürkerdim hele babami kaybettikten sonra her gördügüm cenaze aracinda donup kaliyorum davanda haklisin arkadasim

bayanlar zaten piskolojim bozuk iyi değilim bizim karşı apt de biri var sürekli cenaze arabasını odamın önüne koyuyor inada yapar gibi cenaze arabasını görünce iyice piskolojim bozuluyor ne yapabilirim
Bence mutlu ol bugün de yaşıyorum diye

Sanirim giris kattasiniz ay bende korktum simdi yaa rica etseniz ama park etme yeri yoksa adam napsin
hayır değilim ama nasıl analtiyim tam bana denk geliyor işte yokuş olduğu için duvar var duvarla hemen hemen hizalı yani ayrıca park etme yeri var

Bagli oldugun belediyeye sikayet edebilirsin ya da en yakin mezarlik isleri müdürlüğüne olabilir yani o araçlar özel araçlar normal araba gibi kullanip mahalle aralarina sokak aralarina park edilmez ki..evet bende olsam ürkerdim hele babami kaybettikten sonra her gördügüm cenaze aracinda donup kaliyorum davanda haklisin arkadasim
allah rahmet eylesin ben bi araştiriyim dediğinizi

Back
X