Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sorun bende de vardı bekarken alt katımızda bir kadın ölmüştü kapının önünde yakınları son kez görsün diye yüzünü açtılar bende uzaktan göz ucuyla gördüm. Allahım gündüz bile evde tek başıma kalamaz oldum psikolojim bozuldu resmen o kadar korktum ki koskoca kız bütün gün annemin dibinden ayrılmamıştım. Gece uyumak ne mümkün.kizlar iyi geceler.. yakin zmanda bi tanidigim vefat etti ve yakinimiz oldgu icin canze evine hemen gttik ve ben cenazeyi yuzu acik halde deil ama yatarken uzeri ortulu halde gordum.. daha onceleride tanidgim biri vefat ettiginde ben 1 ay kadar evde tek basima kalamiyorum.. karanlik biyere giremiyorum. kalp krizi gecircek gbi oluyorum bu benim hayatimi cok zorlastiriyor. bu korkuyu nasil yenerim lutfen yardim edin yani illaki cenazeye gitmem deil ben duysam bile tanidigimin vefatini sanki karsima cikivercekmişcesine aklim gdyor bu korku nasil olustu bilmiyorum ama kucuklugumden beri var evliyim cocugum var ama ben hala geceleri mama yapmaya kosarak gdiyorum varmi bu korkuyu yenen banada soylermisiniz lutfen..
Manevi şeyler bunlar sana anlatamam şimdi anlayamazsın zaten .ne alaka bu konu ile?
İnsanlar sokakta köpek görüncede korkabilir,yada uçağa binmekten vs vs,iman eksikliği değil psikolojik bir şeydir korku.
Beyniniz konuyla ilgili seneryo geliştirir ve panik olur.
Nereden biliyorsun anlamadığımı ?Manevi şeyler bunlar sana anlatamam şimdi anlayamazsın zaten .
Ben de senin gibiydim. Babaannem öldüğünde evde yalnız duramadım. Sanki bir yerden çıkacak gibi geliyordu. Sonra nasıl olduysa teyzemi yıkarlarken bir teyze elimden çekti, gel teyzene su dök diye.içeri girip onu gördüm.. Hiç unutmuyorum o anıkizlar iyi geceler.. yakin zmanda bi tanidigim vefat etti ve yakinimiz oldgu icin canze evine hemen gttik ve ben cenazeyi yuzu acik halde deil ama yatarken uzeri ortulu halde gordum.. daha onceleride tanidgim biri vefat ettiginde ben 1 ay kadar evde tek basima kalamiyorum.. karanlik biyere giremiyorum. kalp krizi gecircek gbi oluyorum bu benim hayatimi cok zorlastiriyor. bu korkuyu nasil yenerim lutfen yardim edin yani illaki cenazeye gitmem deil ben duysam bile tanidigimin vefatini sanki karsima cikivercekmişcesine aklim gdyor bu korku nasil olustu bilmiyorum ama kucuklugumden beri var evliyim cocugum var ama ben hala geceleri mama yapmaya kosarak gdiyorum varmi bu korkuyu yenen banada soylermisiniz lutfen..
aynen ben diyecektim aileninizden birini kaybedince Allah gecinden versin cesetten korkmanın ne kadar manasız birşey oldugunu anlıyorsunuzÖlümün ne olduğunu bilmeli ve kabullenmelisiniz önce.
Beynimiz bilmediği şeylere karşı korku yaşar.
Ölüm başka bir aleme geçiştir,biz nasıl hayatta iken o alemi gezemiyorsak onlarda burada gezinmiyor.
Ceset bir elbisedir ve sahibi gidince toprağa saklanır.
Ailenizden biri gidince bunu daha iyi anlayıp hissedersiniz,benide etkilerdi ancak annemi kaybedince bu olaya bakış açım değişti.
bende şuan yanlz odada bile kalamıyorum ve bebeğim var sureklı onunl ailgilenmem lazım ayy çok zorlaştı yaa
yaa nasıl yani gece yatarken göznünün önüne gelmiyormu bu sizi korkutmuyormu
f.b.t.l sizden 24 saat boyle seyler dinleyesim geldi bana huzur verdiniz neden bilmuyorum etrqfimda okadar cok ben biliyorum diyip sacmalayan varki ilk kez bu konularda biri bukadar akli selim konusmus tesekkur ederim aydinlatma icin
İnsan ölümden korkmuyo bence.. öldükten sonra basına geleceklerden korkuyo...Canım Başın sağ olsun ama ölüm cidden korkunç