Çene Estetiği çene asimetrisi

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

lancomemac

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
39
0
16
İstanbul
arkadaşlar mrb benim çenemde asimetri var yani sol profilimden bakıldığında gayet düzgün gibi görünüyor fakat sağdan bakıldığında çenem öne doğru uzun ve yamuk görünüyor. Bu durum özellikle fotoğraflarda çok belirgin önden ve sağdan çok çok kötü çıkıyorum fotoğraf çektirmek istemiyorum resmen:( sanki çenem yamuk gibi duruyor bu yüzden yüzümdede çok belirgin asimetri söz konusu kızlar ne yapmam gerekiyor sizce lütfen yardım edin:(

merhaba canım sanki aynı beni anlatmışsın benimde aynı şekilde yüzümde asimetri var malesef ve çok rahatsız oluyorum :\ tedavisinin zor ve maliyetli olduğunu okudum,daha hiç doktora görünmedim yarın için çene cerrahisinden randevu aldım bakalım çok merak ediyorum.

Sen ameliyat oldun mu olduysan biraz bilgi verebilir misin

arkadaşlar ben yeni çift çene ameliyatı oldum bugün 7. günüm. alt çenemde sağa doğru kayma vardı, üst çenemde ileri alındı. şu an yüzümde hafif şişlikler var ağzım lastiklerle bağlı.bence rahatsız oluyosanız hemen bi' plastik cerrah veya çene cerrahiyle görüşün tabi bir süre tel tedavisi görüyosunuz eğer dişlerinizin durumu iyiyse bu çok sürmez.yüzüm değişince sanki yaşım küçüldü daha küçük gösterdiğimi söylüyolar bu yüzle. üst çenemde ileri alındığı için burun ucum hafif yukarı kalktı kemik ortadan kayboldu ve burun kanatlarım biraz açıldı. gözle görülür değişmeler oluyo yani.

Zor bir ameliyat evet ama özellikle çene cerahisinde çözülebilir.

Back
X