- 21 Mayıs 2009
- 233
- 43
Kizlar merhaba yalvaririm bana yardim edin 24 yasindayim zamanla iyice belirginlesensaga dogru cene kaymam var. Cenemde kutleme var ama hic agri ya da kilit olmadi. Asimetrik ve onden foto cektiremiyorum cok fena. Bakanlar abarttigimi, hicbirsey olmadigini soyluyor ama dugunumde bile fotograf cektiremeyecegim sanirim bunun nedeni gozun 3 boyutlu gormesi, fotograf makinesinin 3 boyutlu gorememesiymis. Bu nedenle fotograflarda belli oluyormus. İstanbul'da cok taninan bi plastik cerraha gittim cenemde hic bi sikinti olmadigini cok guzel oldugunu soyledi. Ortodontiste gittim resmen basindan savdi ama bu durum benim icin cok sikinti. Duzelmesi icin ameliyat gerekiyor o da kesin cozum degil ve oncesinde tel takmak gerekiyor. Daha once cok uzun sure tel taktim lise ve ortaogretim donemim telle gecti tel takmak da istemiyorum. Hangi doktora gitmem gerekio bilemiyorum artik ve ameliyatsiz cozumleri yok mu nolur Allah rizasi icin yardim edin cok mutsuzum ameliyat olmam lazim bi an once. Bi de en korktugum sey ya buyuk ya da kucuk bi cene yapilirsa simdikinden daha kotu olursa ve hissizlesebiliyormus.. Ben de sacimi toplamak, onden foto cektirmek, foto cekilirken kacmamak istiyorum. İnsanlar bunun sadece bi kompleks oldugunu dusunmesin istiyorum ankarada oturuyorum nolur yardim edin cene icin plastik cerraha mi cene cerrahina mi nereye gitmem gerekiyor onerdiginiz doktor var mi? Allah rizasi icin yardim edin biktim artik