Çene cerrahı arıyorum!..

DepresifPolyanna

Ö♡S
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
10.806
13.020
823
Ağzımda başıma bela olan bir diş var daha doğrusu artık diş kökü, tamamen çürümüş. Diş hekiminin epey uğraşmalarına rağmen sadece kökü kaldı ve bana vakit kaybetmeden çene cerrahına gitmemi operasyonla alınması gerektiğini söyledi. Ama cerrah bulamıyorum.

İstanbul Avrupa yakasında bana özel yada devlet önerebileceğiniz işinin ehli eli hafif bir çene cerrahı var mı?

Bu arada siz siz olun ihmal etmeyin, fobim yüzünden ihmal ettim başıma neler açtı bu diş, ağzımın sol tarafı iptal acısı da cabası...

Ağzımda başıma bela olan bir diş var daha doğrusu artık diş kökü, tamamen çürümüş. Diş hekiminin epey uğraşmalarına rağmen sadece kökü kaldı ve bana vakit kaybetmeden çene cerrahına gitmemi operasyonla alınması gerektiğini söyledi. Ama cerrah bulamıyorum.

İstanbul Avrupa yakasında bana özel yada devlet önerebileceğiniz işinin ehli eli hafif bir çene cerrahı var mı?

Bu arada siz siz olun ihmal etmeyin, fobim yüzünden ihmal ettim başıma neler açtı bu diş, ağzımın sol tarafı iptal acısı da cabası...

Kemiğe kaynamış 20lik diş ameliyatından bikaç gün önce çıkmış biri olarak kesinlikle üniversite hastanesi diyorum. Ekimde ikinci ameliyatımı olacağım ben de. Korkacak bir şey yok.

Bende oyle sanarak gittim universite hastanesine. Doktor acil yazdi gittim cerrahi bolumune hemen aldilar o dakka. Randevuyu da en fazla bir hafta sonradina veriyoruz dediler. Gerci burasi izmir, istanbul kadar olmasa da burda da yogunluk var tabi.

Medipol sgk anlasmali ama 260 lira fark aliyor 1 aydan once gun vermiyor
Bezmi alem var orda 100 lira fark veriyorsun hemen randevu veriyor 3 dis cektirdim ilkini medipolde 2 sini bezmialemde

Back
X