- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- Konu Sahibi Mervegediz
merhaba ben Zayıf olmama rağmen gıdık problemim var çok olmasa da rahatsız oluyorm düz Olmasını istiyorum acaba dolguyla Çene büyüterek olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben Zayıf olmama rağmen gıdık problemim var çok olmasa da rahatsız oluyorm düz Olmasını istiyorum acaba dolguyla Çene büyüterek olur mu
Valla canım benim de aynı napıcağımı bilemedim dolgu hakkında pek bi bilgi de yok ne derece Yararlı olur kiAynı problemi bende yaşıyorum..ne yağ alınabilicek kadar gıdım var ne de bir sarkıklığı var sadece tombik yanaklarım ve çok azıcık bir gıdım var ama gözüme batıyo işte çene kontürüm nerdeyse hiç yok Şu anda çene dolgusu yöntemini araştırıyorum ama acaba birazda olsa yararlı olur mu merak içerisindeyim
Valla canım benim de aynı napıcağımı bilemedim dolgu hakkında pek bi bilgi de yok ne derece Yararlı olur ki
Merhaba ben de aynı dertten muzdarip olanlardanım. Çenem yüz proporsyonuma göre küçük ve geride kaldığı için uzun araştırmalar sonucunda Doktor Mehmet Akgünü buldum. Mehmet Bey yüzümde beğenmediğim yerleri sorarak beni sabırla dinledi ve ne yapılacağı konusunda birlikte bir yola çıkmış olduk. Öncelikle belirtmek isterim ki dolgu yaptırmayı eğer düşünenler varsa ağrısız ve kolay bir işlem. Mehmet Bey de gerçekten işinde çok iyi bir doktor. Ankara' da yaşayanlar için önerebileceğim tek adres diyebilirim..merhaba ben Zayıf olmama rağmen gıdık problemim var çok olmasa da rahatsız oluyorm düz Olmasını istiyorum acaba dolguyla Çene büyüterek olur mu