tesekkurler cevabiniz icin. gecmis olsun size umarim revizyon sonucundan memnun kalirsinizBen gecen yil cene torpuleme ameliyati oldum ama memnun kalmadim. Hic bir degisiklik olmadi cenemde hatta on tarafi su an daha bir belirgin hale geldi. Revizyon yapilacak bakalim insallah bu defa memnun kalirim. Cene protezi hakkinda yardimci olamicam kusura bakmayin ama genel olarak insanlar iyi yonde bahsediyorlar Ali beyden. Kisilik olarak bencede cok zarif bir insan. Bir gidip gorusun derim. Oncesi sonrasi resimlere falan bakarsiniz karar vermek kolaylasir belki bu sekilde.
merhaba ,Merhaba arkadaşlar,
çene protezi taktırmayı düsüşüyorum ama gercekten cok az bilgi var forumda bu konuyla ilgilli. daha cok herkes sorunlarını paylasmıs. Ali Mezdeğiyi cok okudum cene ameliyatı konusunda. Ali beye ameliyat olmus birileri var mı bizimle tecrübelerini paylasmak isteyen?
özel mesaj attim sizemerhaba ,
çene protezi taktırdım 4 ay oldu soruların olursa cevaplarım seve seve. doktorum ankarada esabil eker 'di
Hangi protez kullanıldı? Ve ameliyat sonrası sürecinizi çok merak ediyorum. Forumda bi kaç kötü şey okudu uzun süreli uyuşma dikişlerin atması iltihap gibi seyler. Ve tabi ki görüntüsünü de öncesi sonrası fotoğrafınızı görmek isterdim :)merhaba ,
çene protezi taktırdım 4 ay oldu soruların olursa cevaplarım seve seve. doktorum ankarada esabil eker 'di
Slm canim oncelikle gecmis olsun simdi nasilsin kendini nasil hissediyorsun cene pritezini tam olarak ne icin yaptirdin foton varmi. Benimde yuzumun kenarlari cok sivri de yuzum koseli duruyo resmenMerhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Canim özel mesaj attım sanırım. Yardımcı olursan çok sevinirimm.Merhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Merhaba bende olmak istiyorum şu an menunmusunMerhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
doktorunuz kim acaba ??Merhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Merhaba hala memnunmusumuz bende alt çeneme protez taktırmayındüşünüyorumMerhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Merhaba alt çeneni üst çenemi acabaMerhaba bende çene protezi ameliyatı oldum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Merhaba bende çene protezi yaptırmak istiyorum ve de doktor araştırıyorum sanırım bu işi yapan çok az iyi doktor var benim 6 aylık bi kızım var sizden ricam hala memnunsanız eğer doktorunuzun adını benimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürlerKesinlikle çene protezi yaptırdığıma çok memnunum. Alt çene üst çene sorusunu anlamadım yalnız. Benim çenem sadece küçüktü. Uç kısmına protez takıldı şimdi yüzüm biraz daha sivri eskisi gibi yuvarlak elma gibi değilProtez çene altından takıldı ve küçük bir kesi izim var. Oda zamanla belli belirsiz kaldı. Hiçbir ağrım sızım olmadı. Ben baska estetik ameliyatta olmuştum, olduğum en ağrısız sızısız ameliyat çene protezi diyebilirim. Fiyat ve doktor konusunda sizi yönlendirmek istemem. Ben gereksiz fazla rakam ödedim. Meğersem o kadar rakam ödemedende bu ameliyatı layığı ile yapan doktorlar varmış. Doktorun tecrübelerine dikkat edin eminim size güven veren doktoru hissedersiNiz. Şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider
Ben gecen yil cene torpuleme ameliyati oldum ama memnun kalmadim. Hic bir degisiklik olmadi cenemde hatta on tarafi su an daha bir belirgin hale geldi. Revizyon yapilacak bakalim insallah bu defa memnun kalirim. Cene protezi hakkinda yardimci olamicam kusura bakmayin ama genel olarak insanlar iyi yonde bahsediyorlar Ali beyden. Kisilik olarak bencede cok zarif bir insan. Bir gidip gorusun derim. Oncesi sonrasi resimlere falan bakarsiniz karar vermek kolaylasir belki bu sekilde.
Merhabalar çenenizin törpülenmeden önceki hali buna benziyor muydu ? Bu benim yandan profilim ve törpületmek istiyorum . sizinkide böyle miydi ? törpülettiğinizde fark hiç olmadı mı :/ Ali mezdeği ya da g.kore yolcusuyum artık kime kısmetse ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?